| | #1 (mesaj-linki) | |
| RS'de traffic share
Arkadaşlar ben accountuma 100 GB Traffic Share satın aldım fakat 2.7 Gb'lik traffic left var ya onu ben bitiriyorum ama yinede yaklaşık 1 gün bekliyorum onun tekrardan sıfırlanması için aldığım 100 GB'lik ise hiç değişmedi aynen şöyle duruyor. TrafficShare left: 105.00 GB dünden beri bekliorm birşey indirebileyim diye ama halen birşey yok. kendisi otomatik olarak sıfırlıyorda ama ne zaman traffic share left ten kullanmaya başlayacak bu ve manüel olarak yapılmıyor mu? Tam olarak mantığı nedir ? tşkler. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: RS'de traffic share
TrafficShare left ile Traffic left farklı şeyler. TrafficShare left: Upload ettiğin dosyaları paylaşıma açarken bu özellik ile free kullanıcıların premium kullanıcılar gibi direk dosya indirmesini sağlayabiliyorsun. kullanıcıların senden her dosya indirişinde TrafficShare left denilen yerdeki kotandan düşülür. Sen satın alırken extradan 100 gb paylaşıma açmayı (TrafficShare) satın almışsın. Traffic left için 24 saat beklemen gerek. Şu sıralar bendeki de çok çabuk düşüyor nedeni flashget gibi programların birden çok partı aynı anda indirmesi olabilir bir ara test etmek lazım. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| rsde, share, traffic |
| traffic left nedir, |
RS'de traffic share Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PRTG - Paessler Router Traffic Grapher | tHeBruTaLiTyOfHeLL | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 30-12-2008 11:50 |
| Share: How to rip DVD and convert Video to iPod | goodfriend | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 31-01-2008 11:10 |
| Share: Rip DVD and convert Video to iPod | goodfriend | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 09-12-2007 06:53 |