| | #1 (mesaj-linki) | |
| Swish Preloaders - Örnek(ler...)ZIP dosyasını indirin: preloader.zip ZIP içinden çıkan TurkishAT.TTF dosyasını \WINDOWS\FONTS klasörüne kopyalayın (Lütfen Bekleyiniz font'u - isteğe bağlı) preloader.swi dosyasını SWiSH'te açın. Resimde gösterildiği gibi Preloader sahnesini kopyalayın ve kendi swi dosyanıza yeni bir sahne olarak yapıştırın. (Paste Scene) Yapıştırdığınız Preloader sahnesini en yukarıya çıkartın. Yazıları istediğiniz gibi kişiselleştirebilir (Türkçe olanlar), istemediğiniz detayları preloader'dan kaldırabilirsiniz. Son Düzenleyen Blue Blood; 08-12-2005 @ 11:31. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Swish Preloaders - Örnek(ler...)
Swish Preloaders uygulamasını swish 2.01 versiyonuyla açmaya denedim ama açmıyor.swish in hangi versiyonunu kullanmalıyım?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Swish Preloaders - Örnek(ler...) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Swish Preloaders - Örnek(ler...) ZIP içinden çıkan TurkishAT.TTF dosyasını \WINDOWS\FONTS klasörüne kopyaladım preloader.swi dosyasını SWiSH'te açtım. Preloader sahnesini kopyalayıp kendi swi dosyama yeni bir sahne olarak yapıştırdım. Yapıştırdığım Preloader sahnesini en yukarıya çıkarttım. Ama transit olarak geçiyor hemen, yani kaç mb. olduğunu ve yükleme % desini felan göstermeden direkt olarak geçiyor. Aceba burda başka bir ayar yapmamız gerekiyormu. tşk. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Swish Preloaders - Örnek(ler...)Preloader swisx'de o Şekilde Olur.Upladod Ettiğin Zaman Flash Boyutuna Göre % sini MB'ını Gösterecektir.Kolay Gelsin | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Deme Yahu Bende diyorum neden gözükmüyor tşk.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Swish Preloaders - Örnek(ler...) Preloader Ekleme konusunda problemler dizini yaşıyorum =( Sahneyi en üste yerleştiriyorum fakat bu sefer alttaki örnekteki gibi problem yaşanıyor; http://i207.photobucket.com/albums/b...6/msximzaa.swf Örnekteki gibi Preloader her sahne sonunda tekrar yükleniyor gibi gösteriyor. Bunu burada verilen preloader'dede ve başka preloaders çeşitlerinded denedim ancak sonuç değişmedi. ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Swish Preloaders - Örnek(ler...) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Süper paylaşım + süper anlatım diyecek laf yok alkış tşkler emegine saglık
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Swish Preloaders - Örnek(ler...) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Msx'te Örnek Aldığınız, Takdir Ettiğiniz Üye | green almond | Üyeler Hakkında | 209 | 27-04-2009 14:28 |
| Düzenlenebilir Swish Swi Dosyaları | KaRNeC | Flash/Video Dünyası | 2 | 11-07-2008 18:45 |
| Swish Max v6 2006 (New) | KaRNeC | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 26-12-2007 18:49 |
| Screen Swish v2.0 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 05-08-2007 15:27 |
| Swish Flash Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 21-02-2007 16:20 |