DuckLoad - Tek Seferde 800Mb Upload Sitesi Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-07-2009   #1 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
DuckLoad - Tek Seferde 800Mb Upload Sitesi

Gezinirken denk geldim biraz inceledim sizinle paylaşıyorum tek seferde 800 mb'ye kadar yükleme yapabileceğiniz bir upload sitesi buldum oldukça sağlam linkleri silmiyor uzunca bir süre (tam süresini bilmiyorum) warez film sitesi ve yabancı siteler çok kullanıyor, kullandıklarına göre çok uzunca bir zaman saklıyor galiba.

Artık dosyalarınızı bölmeye rarlamaya gerek kalmadı üyeliksiz çok basit bir şekilde siteyi açıyorsunuz ve dosyanızı seçip yüklemeye başlıyorsunuz indirme hızıda diğer sunucular gibi yavaş değil kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa daha iyi olur hepinize hayırlı olsun...

8mb'lik internetimle rapidshare'den 200mblik dosyayı 18 dakikada indirirken buradan 650mblik dosyayı 15 dakikada indirdim : )

duckload.com (Kopyala/Yapıştır yöntemini kullanın)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
800mb, duckload, seferde, sitesi, tek, upload
duckload,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
DuckLoad - Tek Seferde 800Mb Upload Sitesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Fileden Upload Sitesi Kullanımı (Resimli) ahmetseydi PC/Internet Teknik Destek 1 27-09-2009 14:32
Video upload siteleri nelerdir? uploading Soru-Cevap 1 10-05-2009 16:33
4Shared Upload (Resimli Anlatım) ahmetseydi PC/Internet Teknik Destek 1 05-04-2009 11:51
Upload'larınız için Upload Expres KingCobRa Ücretsiz-Beta Yazılımlar 5 01-02-2009 08:05
Alternatif Upload Siteleri MaKaLeLe PC/Internet Teknik Destek 5 01-12-2008 23:05