| | #1 (mesaj-linki) | |
| WordPress (Yeni CMS)![]() Öncelikle Alttaki Link'ten DownLoad Edin Download: http://www.wordpress-tr.com/dosyalar.../son-surum.zip adım 2 : Daha Sonra ftp den wordpress i olduğu gibi ftp ye atın.. adım 3 : Wordpress için Bir Db oluşturun..lycos için db : üyeadınız_uk_db dir… adım 4 : wp-config-sample.php dosyasını açınız..ve düzenlemeleri aşağıda ki resme göre yapın..tekrar ftp ye atın. Resim(adım4) : ![]() adım 5 : tarayıcınıza siteniz.com/wp-admin/install.php yazın çıkan ekranda first step e basın… adım 6 : first step dedikten sonra ki çıkan ekranda ki yerleri resme göre doldurun… ve devam edin.. Resim(adım6) : ![]() adım 7 : sitemiz Kuruldu çok kolay dimi ? Resim(adım7) : ![]() adım 8 : wp-admin/install.php yi silin.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cms, wordpress, yeni |
WordPress (Yeni CMS) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WordPress MU Kurulumu | hellboy726 | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 2 Hafta Önce 17:45 |
| WordPress - Php Blog Sistemi | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 6 | 14-06-2009 18:40 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Yeni Türkü (Yeni Türkü Kimdir? - Yeni Türkü Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 1 | 13-08-2008 13:39 |
| Yeni Yıl - Yeni Yıl Nedir - Yeni Yıl Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 0 | 24-12-2007 23:24 |