Google Arama Geçmişini Temizleme Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-06-2007   #1 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Google Arama Geçmişini Temizleme

Birçok Kişinin Sürekli Olarak Bunu Sordugunu gördümve sorun okadarda büyük değil googleda arama yaptınız zamanın birinde ve halen o aranan kelimeler orada bulunmakta ve bu hiç hoş olmuyor cunku bundan kurtulmak isteyenler arama yapmak için farklı ilginç kelimeler yazmız olabiliyor

A. Internet Explorer 7
1. Go to Tools menu
2. Select Options
3. On General tab, click on the "Delete..." button from the Browsing History area.
4. Click "Delete forms..." button from the Form data area.
5. Click Yes to confirm.

B. In Mozilla Firefox
1. Araclar menüsüne git
2. Seçenekler tıkla
3. Gizlilik Tablosunu Aç
4. Özel Veri Bölümünde SimdiTemizle Butonuna Tıkla
5. Kayıtlı FOrum ve Arama Geçmişini İşaretle Şimdi Temizle Butonuna Tıklayın

D. Internet Explorer Google Toolbar

1 Google Arama kutucugundakı butona Tıklayın
2 Açılan Penceredeki Geçmişi Sil Yazısına Tıklayın

C. Firefox Google Toolbar
1. Tooll bar dakş arama Kutucuguna Tıklayın.
2. Acılan Pencerede Arama Gecmişini Temizle Yazısına Tıklayın

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-04-2008   #2 (mesaj-linki)
kiesto_afri - avatarı
Cvp: Google Arama Geçmişini Temizleme

sağol güzel işlem olmuş

kiesto_afri
Eski 07-05-2008   #3 (mesaj-linki)
Devil Expression

Alıntı:
Ben genelde o kutucuklarin hepsine tikliyorum. Ne varsa Mozilla Firefox'ta bise birakmiyor.
Eski 10-02-2009   #4 (mesaj-linki)
peramos - avatarı

benim windowsum kısıtlı, dolayısıyla explorer de kısıtlı, yani araçlar-internet seçenekleri-genel sekmesi bende yok, ayrıca ayrıca çalıştır da yok.
bu yüzden girdiğim siteleri nasıl temizleyebilirim
Eski 14-04-2009   #5 (mesaj-linki)

hocam tariflerın hepsını uygladım yalnız google anasayfasında ki ve mozilla firefoxsun sağ köşesindeki google kutucuğunda hala geçmiş görüntüleniyor hatta ccleaner ı bile denedim geçmiş silinmiyor exproler da da denedim tarifine göre fakat temizlenmiyor başka bi sebebimi var acaba yardımcı olursan sevinirim ayrıca bu konuda en iyi anlatımı sen yapmışın tebrikler
Eski 18-04-2009   #6 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

gumuş1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hocam tariflerın hepsını uygladım yalnız google anasayfasında ki ve mozilla firefoxsun sağ köşesindeki google kutucuğunda hala geçmiş görüntüleniyor hatta ccleaner ı bile denedim geçmiş silinmiyor exproler da da denedim tarifine göre fakat temizlenmiyor başka bi sebebimi var acaba yardımcı olursan sevinirim ayrıca bu konuda en iyi anlatımı sen yapmışın tebrikler
Tarif edildiği gibi yaptıysanız sorun yok, arama geçmişiniz görünmez ama google önerileri görünebilir. Google önerilerini kapamak için google sayfasındaki Tercihlere tıklayın. ( Arama kutusunun hemen sağında) Seçeneklerde sayfanın altında "Arama kutusunda sorgu önerileri yap" ve "Arama kutusunda sorgu önerileri yapma." seçenekleri var. "Arama kutusunda sorgu önerileri yapma."seçeneğini işaretleyin.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
google arama geçmişi silme, google arama geçmişini silme, google arama motorunu temizleme, google temizleme, internet geçmişini silme,
Google Arama Geçmişini Temizleme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Konuşma Geçmişini Nasıl Kaydedebilirim? denizonline MSN Teknik Destek/Bilgiler 37 1 Hafta Önce 05:56
Delete History - Web Site Geçmişini Silme Programı Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 09-07-2009 19:51
Msn'de ileti geçmişini silme defne0707 Arşive Kaldırılan Konular 1 01-08-2008 15:42
Arama Motoru - Arama Motoru Nedir - Arama Motoru Hakkında nünü X-Sözlük 0 19-03-2008 13:39
Google Video Player / Google Sitesine Özel Videolar için Oynatıcı ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 07-05-2006 20:09