| | #1 (mesaj-linki) |
"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama "Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor. "Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz. ![]() "Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz. ![]() "Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz. ![]() "Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz yazıyınızı belirlliyorsunuz. ![]() "Text Effect" menüsünden flash dosyamıza yerleştirdiğimiz yazımız için effect uygulamaları yapıyoruz. ![]() "Font" menüsü ile eklediğimiz yazının boyut, renk ve yön ayarlamalarını belirliyoruz. ![]() "Interaction" menüsünden flash dosyamızın hareket sayısını ve aktarmak istediğimiz link seçeneklerini ayarlıyoruz. ![]() "Sound" menüsünden de flash dosyamızda yer almasını istediğimiz ses dosyasını belirliyoruz. ![]() Bu kadar... ![]() Son Düzenleyen BrookLyn; 03-05-2008 @ 16:57. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
![]() BAK DOSYAYI SWF OLARAK KAYIT ETTIM BU VE BU UPLOAD OLMUYOR .. SIMDI BIR YERDE HATA YAPTIGIMIN FARKINDAYIM AMA BU HATAYI COK UGRASMAMA RAGMEN COZEMEDIM SIMDI RESIM HAZIRLADIK DIYELIM ORNEK BU SEKIL RESIME BAKINIZ.. ![]() SIMDI NORMEL SAVEYE BASIYORUM DOSYA ADI KAYIT TURU DOSYA ADI ...BOS CIKIYOR KAYIT TURU User profıle(,ini)seklıden cıkıyor dosya adını yazıyorum ama ustekı ılk dosya cıkıyor..(( | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Dosyanızı hazırladıktan sonra Publish butonuna tıklayın ![]() Publish butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede Save Flash movie kutucuğunu işaretleyin ve diğerini boş bırakın..."Ok" tıklayın... ![]() "Ok" tıkladıktan sonra açılan kayıt penceresinde dosyanıza isim vererek "swf" uzantısı şeklinde kayıt edebilirsiniz. ![]() Bu kadar basit | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
bak vallahı artık utanıyorum sızden bılgı almaya bunu denedım ama bır yerde hata yapıyorum.. cunku benım pc senın one sub dedıgın gıbı kayıt yapmıyor aynı sekılde yapıyorum ama farklı kaydedıyor ...((( abı vallahı yardımcı olursanız sevınırım olmazsanız da galıba sorma kredım doldu =) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Dosya adı: benimadimidris yazıp enter'a basmanız yeterli. Elinizde benimadimidris.swf dosyası olacak, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| flash hazırlama, flash hazırlamak, flash yazilar, flash yazı, flash yazı hazırlama, flash yazılar, swf hazırlama, swf text, swftext, yazı hazırlama, |
"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Güneş Sistemi | kompetankedi | Uzay Bilimleri | 24 | 03-06-2008 18:33 |
| Dini Sözlük | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 73 | 09-12-2007 21:37 |
| Voice Over IP (IP Üzerinde Ses İletimi) | ThinkerBeLL | Mühendislik Bilimleri | 12 | 21-11-2007 20:34 |
| Madencilik Terimleri Sözlüğü - M | virtuecat | Kimya | 1 | 17-04-2007 16:29 |
| Postmodern Felsefe | Asi-BeL | Felsefe | 3 | 26-01-2007 21:43 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||