Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama

Bu konu Internet/Bilgisayar Dünyası forumunda Morrigan tarafından 29 Eylül 2005 (23:04) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
82775 kez görüntülenmiş, 63 cevap yazılmış ve son mesaj 5 Aralık 2012 (13:10) tarihinde gönderilmiştir.
  • Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 29 Eylül 2005, 23:04

#1 (link)
Morrigan - avatarı
"Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor.

"Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz.

movie

"Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz.

background

"Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz.

background%20effect

"Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz yazıyınızı belirlliyorsunuz.

text

"Text Effect" menüsünden flash dosyamıza yerleştirdiğimiz yazımız için effect uygulamaları yapıyoruz.

text%20effect

"Font" menüsü ile eklediğimiz yazının boyut, renk ve yön ayarlamalarını belirliyoruz.

font

"Interaction" menüsünden flash dosyamızın hareket sayısını ve aktarmak istediğimiz link seçeneklerini ayarlıyoruz.

tekrar

"Sound" menüsünden de flash dosyamızda yer almasını istediğimiz ses dosyasını belirliyoruz.

sound

Bu kadar...

• Etiketler:
  • swf hazirlama
  • swf text
  • swftext
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar Swf Text 1.1.rar (2.02 MB, 3260 gösterim)

Son Düzenleyen BrookLyn; 3 Mayıs 2008 @ 16:57.
Eski 16 Kasım 2005, 14:58

#2 (link)
FENİX
Ziyaretçi
cj7xo

BAK DOSYAYI SWF OLARAK KAYIT ETTIM BU VE BU UPLOAD OLMUYOR ..

SIMDI BIR YERDE HATA YAPTIGIMIN FARKINDAYIM AMA BU HATAYI COK UGRASMAMA RAGMEN COZEMEDIM SIMDI RESIM HAZIRLADIK DIYELIM ORNEK BU SEKIL RESIME BAKINIZ..hsduy4ym

SIMDI NORMEL SAVEYE BASIYORUM DOSYA ADI KAYIT TURU

DOSYA ADI ...BOS CIKIYOR

KAYIT TURU User profıle(,ini)seklıden cıkıyor

dosya adını yazıyorum

ama ustekı ılk dosya cıkıyor..((
Eski 16 Kasım 2005, 18:29

#3 (link)
Morrigan - avatarı
Dosyanızı hazırladıktan sonra Publish butonuna tıklayın

save

Publish butonuna tıkladıktan sonra açılan pencerede Save Flash movie kutucuğunu işaretleyin ve diğerini boş bırakın..."Ok" tıklayın...

save1

"Ok" tıkladıktan sonra açılan kayıt penceresinde dosyanıza isim vererek "swf" uzantısı şeklinde kayıt edebilirsiniz.

save2
Bu kadar basit
Eski 16 Kasım 2005, 22:35

#4 (link)
FENİX
Ziyaretçi
bak vallahı artık utanıyorum sızden bılgı almaya bunu denedım ama bır yerde hata yapıyorum.. cunku benım pc senın one sub dedıgın gıbı kayıt yapmıyor

aynı sekılde yapıyorum ama farklı kaydedıyor ...((( abı vallahı yardımcı olursanız sevınırım olmazsanız da galıba sorma kredım doldu =)

save2
Eski 16 Kasım 2005, 22:44

#5 (link)
Webmaster
NeutralizeR - avatarı
Dosya adı: benimadimidris yazıp enter'a basmanız yeterli. Elinizde benimadimidris.swf dosyası olacak, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...
Eski 17 Kasım 2005, 00:37

#6 (link)
RiciNA
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bu programı kulandım ve kaydettim swf uzantılı imageshack ge upload eddim ama tam linkki bulamıyorum bu nu nasıl yapacaz tam linki bulmak için açıklarsanız sevinirim
ilginiz için şimdiden tşk ederim
Eski 17 Kasım 2005, 01:31

#7 (link)
q®oo
Ziyaretçi
arkadaşlar flash dosyalarını upload ediceiğiniz site farklıdır

http://www.upload-all.com/ burayla upload edin ve sonra kodları

vermişler kodların arsaına koyun
Eski 16 Şubat 2006, 19:54

#8 (link)
Tech_Children
Ziyaretçi
Size püs noktası vereyim en iyisi Front Pageye aktarın{Nasıl aktarılır diyene Front Pageye girilsin sonra Ekle yazan yerden Web bileşenine girin ve daha soldan en alta tıklayın sağda pencereler açılacaktır oradan Eklenti yazan yeri bulup .swf dosyasını gösterin bu kadar} Bu işlemi yaptıktan sonra FrontPagenin altında HTML KODU yazar oraya tıklayın size kodlarını vermiş olur..!
Eski 26 Mart 2006, 23:47

#9 (link)
kanki34
Ziyaretçi
Arkadaslar önce anlatimlar icin emegi gecenlere tesekürler.
Yalniz benim bir sorum var.
yaptigim flash dosyasinin arkaplanini transparent yapinca arkaplan tamamen siyah oluyor. Benmi hata yapiyrum , yoksa bu normalmi? Ben sadece yazinin görünmesini istiyorum.
yardim ederseniz sevinirim.
Tesekürler
Eski 9 Nisan 2006, 13:56

#10 (link)
Bia
Ziyaretçi
ben malesef effectleri proga ekliyemedim
nasıL oLucak o acaba hıım
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 74 7 Ekim 2011 11:04
Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" KingCobRa Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 29 Ağustos 2009 10:27
Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" BrookLyn Efsaneler 0 16 Haziran 2008 20:06
Tall King Gunz'dan Yeni Parça "Tanıyamadım" Blue Blood Haberler - Tanıtım 0 2 Şubat 2007 00:39
Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! ZAGROS Komik Flash'lar/Video'lar 0 13 Kasım 2006 11:13

Yeni Soru
Sayfa 0.204 saniyede (69.97% PHP - 30.03% MySQL) 12 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:05
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi