Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-08-2007   #1 (mesaj-linki)
XP SP3'te Son Güncelleştirme Sorunları

Bu günkü diğer süper koumda XP SP3 Betanın kötülükleri. Windowsun sitesinden indiriliyo 3GB civarında fazla diil. Türkçe dil desteği daha Beta olduğundan yok.Yüklemeden önce onu silin bunu silin diyodu bende windiowsu sifirdan yükledim SP vardı bende... Bir sürü uptade uyarısı aldım ama aldırmadan Sp3'ü yükledim sitem özelliklerinde felan heryerde Service Pack 3 v.3180 yazıyodu işte. Ondan sonra bir tek Ağustos ayının güncelleştirmeleri kalmış yaf...

ARAYÜZ: DEĞİŞMEMİŞ!

İ. EXPLORER 7: MAALESEF ÇOK BEKLEDİM AMA YOK GELMEDİ!!

W. MEDİA PLAYER: ODA YOK ALLAH ALLAH!!!

Galiba Windiows SP3'ü sırf bugüne kadar olan güncelleştirmelerden oluşmuş...8o |
BillGATE'siz ne Vista oldu ne de XP SP3

eĞER SİZDE SİNİRLİYSENİZ TEŞEKKÜR EDİN
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
güncelleştirme sorunları, güncelleştirmeler yüklenmiyor, sp3 güncelleştirme, sp3 güncelleştirme sorunu, sp3 güncelleştirmeleri, sp3 güncelleştirmesi, sp3 sorunları, xp güncelleştirme sorunu, xp sp3 güncelleştirmesi, xp sp3 sorunları,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:20Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.33368707 saniyede (11.47% PHP - 88.53% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR