| | #1 (mesaj-linki) | |
| Vista Cursor Windows Xp Üzerinde Kullanma
Windows Vistanın Aero işaretlerini Windows xpde kullanmak istiyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin ve resimlerdeki işlemleri uygulayarak değiştirebilirsiniz.. ![]() ![]() DOWNLOAD İndirmek için DOWNLOAD (yukarda)tıklayınız | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Cursor Windows Xp Üzerinde Kullanma
Süper bir paylaşım çok sağol dostum
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
bi şey değil dost
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Cursor Windows Xp Üzerinde Kullanma Teşekkürler =) | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Cursor Windows Xp Üzerinde Kullanma Güzel Paylaşım Teşekkürler =) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
içinde "readme" beni oku dosyası eksik bunun... Yapılacaklar 1. readme diye txt formatında bir dosya açın, 2. install dosyasının içindeki tüm bilgileri seçip kopyala deyin, 3. readme dosyasının içine yapıştırın sonra bu dosyayı kaydedin. Çünkü yükleme esnasında "readme(beni oku)" dosyasının yerini göstermenizi istiyor... Kolay gelsin... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cursor, kullanma, vista, windows, Üzerinde |
| vista cursor, vista cursors, |
Vista Cursor Windows Xp Üzerinde Kullanma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Vista için Skin | neyol | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 19-09-2009 00:31 |
| Windows 1.0 & Vista | virtuecat | Komik Resimler/Karikatürler | 7 | 11-06-2008 20:22 |
| Windows Vista ve Xp Karşılaştırması | tugrulgulersoy | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 23-12-2007 22:23 |
| Windows Vista Hakkında | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 16 | 21-11-2007 21:46 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |