| | #1 (mesaj-linki) | |
| Program Adı : AutorunPro Dil : İngilizce Lisans : Shareware(30 gün) Sürüm : 6.0 Üretici Firma: Longtion Software Download : İNDİR Buradan ilk önce programda mevcut olan kalıplardan hoşunuza giden birini seçiyorsunuz...... ![]() ![]() Arkadaşlar bu seçenekten linkin animasyonlu olmasını sağlayabiliyoruz...ayrıca cd nin simgesini seçebiliyoruz....v.s. ![]() Not:autorun hazırlayacak olduğunuz programı ilk önce program files\longtion\seçtiğiniz kalıbın içine kopyalıyorsunuz..... altta bu programa bir örnek vardır.... Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 02-11-2008 @ 23:28. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AutorunPro ( Resimli Anlatım )
bilgin için sağlol kardeş
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AutorunPro ( Resimli Anlatım )
saol ve emeğe saygı ve unutmadan işime yarıyacak Son Düzenleyen ShadowMasters; 27-02-2007 @ 12:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| autorun pro, autorun pro anlatım, autorun pro resimli anlatım, autorun resimli anlatım, autorunpro, |
AutorunPro (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| HipHop Ejay 5 (Resimli Anlatım) | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 19 | 3 Hafta Önce 00:20 |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| Sony Vegas 7.0 (Resimli Anlatım) | we come one | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-03-2009 16:41 |
| Oyunları Riplemek (Resimli Anlatım) | crazy_gokhan | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 09-10-2008 04:57 |