Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-03-2006   #1 (mesaj-linki)
Yer Kapyalan Video'larınızı, XviD Yapmak (Resimli Anlatım)

Birçoğumuzun elinde video (.mpg,vcd..vs.) dosyası vardır.Eğer çoksa gereksiz yer kaplayabilir.Bu duruma çözüm olarak; videolarınızı sıkıştırarak görüntü kaybı olmadan boyutunu küçültebilirsiniz.700MB’lık bir VCD filminizin boyutunu ortalama %70 lik bir sıkıştırma oranıyla 200MB’ta düşürebilirsiniz.( Boyut büyük olursa sıkışma oranı da o kadar artıyor.50MB’lık bir video da %70 sıkıştırma oranına ulaşamayabilirsiniz.Ancak gene de sizi tatmin edecek boyuta rahatlıkla getirebilirsiniz.)

Alet Çantamız:
1-)VirtualDub (Gerekli işlemleri yapacağımız program)
2-)ACE Mega Codec (Codec konusunda sıkıntı yaşarsanız bu paketi indirip kullanabilirsiniz)
3-)VCDGear (Eğer video dosyanızı programa aktarırken bir problem yaşarsanız,VCDGear ile .mpg'e çevirebilirsiniz.)

VirtualDub programı ile video ile ilgili birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Kesme,biçme,doğrama ,birleştirme gibi

Ancak ben bu özelliklerini anlatmıyacağım.Konunun tek bir yöne odaklanması için şimdilik sadece video dosyalarımızı nasıl XviD yaparız konusunu işleyeceğiz. Filtre ekleyerek bozuk görüntülerinizi düzeltebilir, isterseniz videolarınıza Logo koyabilirsiniz.Buna benzer birçok işleve sahip bir program.

Program Download Linkleri

VirtualDub
ACE Mega Codec
VCDGear

*

Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 19:42.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-05-2006   #2 (mesaj-linki)
shashcin
Cvp: Yer Kapyalan Video'larınızı, XviD Yapmak ( Resimli Anlatım )

kardes dıger resımler gozukmuo acılen yardım edermsın bana maıl atarmısn (Mail Adresi VerMek Yasak) bende avı yada mpeg ıkısıde var ama cok yer alıo bunu cevırmem gerek yardım pls

Son Düzenleyen ozti; 03-05-2006 @ 00:36.
Eski 03-05-2006   #3 (mesaj-linki)

Flash Anlatım Eklenmiştir Konuya...
Eski 05-09-2006   #4 (mesaj-linki)
mendeli87

slm dostum öncelikle hersey için teşekkürler.verdiğin programla 777 mb olan bir filmi 350 mb civarına düşürdüm.fakat orjinal filmle sıkıştırılmış filmi karşılaştırdıgımızda parlaklık farkı ortaya çıktı.bunu nasıl çözebiliriz?
Eski 30-10-2006   #5 (mesaj-linki)
mcwoman34

link yok?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
vcdgear resimli anlatım, video yapma, virtual dub resimli anlatım, virtualdub resimli anlatım, virtualdub anlatım, virtualdub anlatımı, virtualdub resimli anlatim, virtualdub resimli anlatım, virtualdubmod resimli anlatım, xvid yapma,
Yer Kapyalan Video'larınızı, XviD Yapmak (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SAM2 Boardcaster Winamp'tan Radyo Yayını (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 27 2 Hafta Önce 13:21
Deniz Fenerleri virtuecat Deniz Bilimleri 2 09-06-2008 11:17
Adnan Oktar (Adnan Oktar Kimdir? - Adnan Oktar Hakkında) Mystic@L Edebiyat tr 3 30-01-2008 15:07
Türkiye’nin Ekonomisini Etkileyen Coğrafi Etmenler eXeLLanC Türkiye Coğrafyası 1 22-09-2007 01:47
Türk Hukuk Sistemi Misafir Hukuk 68 09-10-2006 08:20
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:12Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15113592 saniyede (57.22% PHP - 42.78% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR