| | #1 (mesaj-linki) | |
| HipHop Ejay 5 (Resimli Anlatım) Şimdi programı kurup calıstırdıgınızda kendi içerisinde bullunan kayıtlardan birini acacak Zaten alttaki play tusuna basıp bi göz gecirdikten sonra ne kadar basit bi olay oldugunu goreceksiniz neyse simci Sol ustteki ok işaretine tıklayıp resetall diyoz deletemix sorusuna yes diyoz alan temizlendi Archive tıklıyoruz ve baslıyoruz istedigimiz sesleri sıralamaya soldaki bar numaraları var Oralara sesleri surukleyek yerlestiriyoz boylece baslamıs olduk isterseniz bara Yerlestirmedende sesi uzerinde cıft tıklayarakta dinleye bilirsiniz Unutmadan tecrubelerime dayanarak soyluyorum herzaman biraz ileriden baslayın ustte 123... Dıye ilerliyo sonradan parcanın basına bişi koymak istedignizde sorun olmasın ayrıca Kullandıgınız sesleri farklı barlara yerlestirinki eko volum ayarlarını yapabilesiniz şimdi burada istediginiz ayarları yapıp sol ustteki ok işaretine tıklayıp save mix diyoz sonrada bide export diyip parcayı wav olarak kaydedin bide wniamp yada mediaplayerde dinleyin şimdi gelelim diger ozelliklere Dikkat ettiyseniz Archive bolumunda MYSOUND diye bi secenek var burası sizin eklediginiz Seslerin bulundugu bolum buraya eklemeleri yıne sol ustteki ok tusuna tıklayıp ardında İmport tıklayın ve istediginiz sesi veya parcayı secip ok diyonuz (wav dosyası olmalı) sonra Archive tıklayıp ordanda MYSOUND işte orda import ettiginiz parca gorunecek yaptıgınız Parcada yine surukle bırak ile kullana bilirsiniz Daha bitmedi Bir suru ozellik var http://img352.imageshack.us/img352/2...4resize4fl.jpg http://img352.imageshack.us/img352/6...5resize8sa.jpg Archivede bulunan sesler uzerinde pikap uzerindeymiş gibin oynama yapıp kayıt edebilirsiniz http://img420.imageshack.us/img420/245/ej8resize1hy.jpg Kendi SUPABASS larınızı yapın http://img16.imageshack.us/img16/6024/abc13tm.jpg > > HipHop Ejay 5 < < Son Düzenleyen Blue Blood; 02-02-2007 @ 16:59. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: HipHop Ejay 5 ( Resimli Anlatım )
kardeş iyide bu prog.u nerden indirecez?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ya bu programın full versiyonunu para vermeden bulma imkanımız yokmu arkadaşlar Allah rızası için söyleyim kafayı yiyecem yaw
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Serial ve Crack Vermek Kesinlikle Yasaktır... Sitemizden Bunları Temin Edemezsiniz... Google Adresini Kullanın Araştırma Yapın. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
teşekkürler dostum güzel paylaşım eline sağlık
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
teşekkürler kardeş...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim ben bu ejay 5 olayını kurdum bi parcada yaptım kendim ama nasıl kaydeticem bilmiyorum resimde anlatığı gibi sevliyorum ama nereye sevliyo bilmiyorum bulamıyorumda bilgisayarımda nereye sevlediğini bana söylerseniz cok sevinirim tşkler...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Program filesdaki programın klasörüne atar | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
kardeş serial werebilirdim ama sitede yassak googleden ararsan zaten seriali bulursun !!!! | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kardes ben sarkıyı yaptım ama bana ingiliz ce hakinde ful diyor kaydetmiyor yardımcı olun fulmu indirecez yoksa
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| ejay, ejay hiphop, hiphop ejay, hiphop ejay 5, |
HipHop Ejay 5 (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| PC Nasıl Toplanır? (Resimli Anlatım) | Gabriella | PC/Internet Teknik Destek | 11 | 14-08-2009 02:41 |
| Windows XP Kurulumu (Resimli Anlatım) | DrAm3vLH | PC/Internet Teknik Destek | 13 | 12-11-2008 18:41 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |