Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin - Logmein Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-08-2007   #1 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin - Logmein

Evden işteki,isten evdeki bilgisayarınızdaki bilgilerinize ulaşmak yada on line olarak uzaktaki bilgisayara yardım etmek program yüklemek vs... yani explorer pencerenizde başka bir bilgisayarı görebilmek için mükemmel bir program.Programı biz almanyada baglı oldugumuz bir firmayla kullanıyoruz paket yazılımımız hiç bir şeye gerek duymadan kendisi server a girip yapıyor.Altını çizerek söylemek isterimki programı burda anlatmak istememin sebebi bazen oluyor birine yardım etmek gerekiyor yada ev-iş bilgisayarları arasında bilgi alışverişi yapman gerekiyor tamamıyla bu sebebten anlattım.zaten her kullanıcı kendine bir şifre belirlediği için kötü amaçlı kullanım için değildir.

*Başka bir bilgisayara bağlanmak için esas olan bağlanılacak bilgisayarda programın yüklü olmasıdır ve sizin o bilgisayarın şifresiyle programa girmeniz gerekmektedir.yani evinizdeki yada işyerinizdeki bilgisayarınıza istediğiniz yerden siteye girip şifre bilgilerinizi girdiğinizde ulaşabilirsiniz

öncelikle www.logmein.com sitesine giriyoruz
yeni kullanıcı oluşturuyoruz

hangi programı kullanacağımızı seçiyoruz

kendimize yeni hesap oluşturuyoruz

hesabımızı oluşturduktan sonra bilgisayarımızı eklememiz gerekiyor

yukarıdaki bölüme tıkladığımızda program gerekli yazılımı bilgisayarımıza kurmaya başlıyor

yükleme tamamlandıktan sonra kurulumu yapıyoruz

windows açılışında şifre olmayan bilgisayarlar için şifre oluşturuyoruz

sistem ekran ve bilgisayar ayarlarınızı algılıyor mönitörünüzde ekranda kararmalarda olabilir ve kurulum bitiyor

finishe tıkladıgınızda pencerede bilgisayarınızın sisteme yüklendiğini gösteren bildirimi alıyorsunuz burdan eklediğiniz pc yi görebilirsiniz

sisteminizdeki bilgisayara tıklayıp girebilirsiniz

kurulumda olusturdugunuz şifreyi yazıyorsunuz

ve programı kullanabilirsiniz.
Baglantı yaptıgınızda explorer penceresinde görüntünüz aşağıdadır isterseniz tam ekranda çalışabilirsiniz

~ hellboy726
@ownwork
For: ~ msxlabs.org
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-09-2007   #2 (mesaj-linki)
bozo076
Cvp: Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin - Logmein

teşkkürler bana göre bir program
Eski 17-09-2007   #3 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

404 veren resim linkleri sunucudan tekrar güncellenmiştir.
Eski 27-09-2007   #4 (mesaj-linki)
enisbatu

yüklüyorum istediğim bir program ancak süre kısıtlamalı yinede tam sürüme çevirebiliriz
Eski 27-09-2007   #5 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

enisbatu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yüklüyorum istediğim bir program ancak süre kısıtlamalı yinede tam sürüme çevirebiliriz

Satın alabilirsiniz... > https://secure.logmein.com/products/pro/purchase.asp
Eski 22-02-2008   #6 (mesaj-linki)
turkalemdar

BEN BUNU BAYADIR BUKKLANIYORUM EMAİL ADRESİMİ DEĞİŞTİREREK YENİ ÜYELİK ALIYORUM MECBUR ÇOK GÜZEL AMA SINIRLI OLMASI KÖTÜ
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayarınızı, logmein, uzaktaki, yönetin
baska pc ye baglanma programi, logmein,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Uzaktaki Bilgisayarınızı Yönetin - Logmein Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayarı Telefondan Yönetin PiSiK0PATR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 5 22-09-2009 18:43
Bilgisayarınızı Bir Tuşla Kapatın serkaut PC/Internet Teknik Destek 16 10-09-2009 23:36
Oto Kapan - Bilgisayarınızı Otomatik Kapatın Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 06-07-2008 12:19