| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Reason 3.0 Dersleri mükemmel bir çalışma olmuş yaaa çok çok saolasın arkadaşım | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Reason 3.0 Dersleri
dostum sen muhtsemsın ben bu programı cozulmesını ımkasız snıyodum senı tebırk edrım devmını da sabırsızlıkla beklıyorum eyvalllhh sagolsın
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
süpersin walla okadar forum dolastım ama bu kadar iyi anlatım bulamamıstım devamını beklıyoruz senden..
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
ben bi konuda yardım almak istiyorum...reasonda kayıt yapamıyorurm ve banklara yazdığım ritimleri nasıl sıraya koyucağımı bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum...bu kayıt konusundaki sorunun sadece aşağı o kayıt bölümüne ses gönderemiyorum orda ses gösteren küçücük kutucukta görünmüyo ses geldiği ok yardım bekliyorum
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
cok tskler yenı başlayan bırı olarak 1 2 temel kuralı ogrenmış oldum | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
arkdaşlar bende vocoder nedense ses cıktınu gosterıyor ama microfondan ses cıkmıyor mixerede bagladım outputu neden bole yaptı bu şimdi bılen varmı | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
İnternette bu zamana kadar gördüğüm en başarılı anlatımdı ellerine saglık dostum derslerin devamını bekliyoruz
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Ellerine sağlık kardeş ama dewamını bekliyoruz.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Ellerinize sağlık gerçekten güzel çalışma yanlız hazırladığınız parçayı mp3 e çevirmek nasıl oluyor ben bulamadım fl studio da basit reasonda bulamadım anlatırsanız sevinirim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dersleri, reason |
| reason, |
Reason 3.0 Dersleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| SWiSHmax Dersleri | PiSiK0PATR | PC/Internet Teknik Destek | 296 | 04-09-2009 03:56 |
| Travis - Reason | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 22-06-2008 23:09 |
| Hoobastank - The Reason | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 13-06-2008 02:02 |
| The Cranberries - Reason | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 21:37 |
| AutoCad Dersleri | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 9 | 03-12-2006 18:39 |