| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: 5gb'lık Sanal Disk
Gmailden biri bana davetiye atabilir mi pls.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
saol kardeş teşekkürler ...
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
teşekkürler kardeş
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: 5gb'lık Sanal Disk Gmail kullanıcısıyım gördügüm en ii upload hızı gmailde o ne demek demeyin upload nedir bilmeyen zaten bu işle ugrasmaz gmail drive ı da kurdum bilgisayara şifreli bi sanal disk hemde 2.8 gb ve gittikce de artıyo ben bi 10 tane aldım gmail ilerde lazım olur diyerekten yani düz hesap 30GB sanal disk Paylasımlar icin tesekkürler... | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
arkadas bayagı hırpalandı o kadar emek vermiş insan bi tşkr eder yaw
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| gmail hesabını hdd 5gb, sanal disk ne demek, |
| Konu Araçları | |
5gb'lık Sanal Disk Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadın ve Erkek | NoRanynn | Kahve Molası | 158 | 1 Hafta Önce 02:48 |
| All in One A.I.O Arşivi ~ Hepsi Bir Arada Programlar ~ | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 54 | 18-06-2008 17:20 |
| Sabit (Hard) Disk | NoRanynn | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 6 | 29-04-2008 11:14 |
| Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 17-10-2007 22:00 |
| Çift İşletim Sistemi | kompetankedi | Internet/Bilgisayar Dünyası | 4 | 03-09-2007 00:56 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||