| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP’ye Vista Makyajı
bişey sorucam bende yüklüyecem ama indiremedim paylaşımın için teşekkürler Son Düzenleyen cizmoboy12; 03-07-2007 @ 12:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Vista İnsparat 2 yide denemenizi öneririm.VTP 7'ye göre daha hoş olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Onun için sizlere tavsiye ediyorum. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
bu programı yükleyip kaldırdıktan sonra bilgisayarımda geri yükleme çalışmıyor.Nasıl bu sorunu çözerim,yardım için şimdiden teşekkkürler..
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
slm ben buna üye oldum ama indremiyorum nasıl yapabilirim yardımınızı acilen bekliyorum çünkü bende paylaşmak istyorum
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
BEN TEMALARI INDIRDIMDE BILGISAYARIMDA CALISMADI.BILGISAYARIN BUNLARI TANIMASI ICIN EK BIR PROGRAMA GEREK VARMI.YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLR
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Paylaşımın İçin Teşekkurler...
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP’ye Vista Makyajı Paylaşım için teşekkürler | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
birde mycolors_setup_diamond programını kullanın derim vista dan daha güzel görünüyor beğenirseniz teşekkür edebilirsiniz yanii | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP’ye Vista Makyajı paylaşım için sagol arkadaşım. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
tamamen gereksiz. bilgisayarı son derece yoruyor. ayrıca tepedeki bar MacOSX'den Vista'dan deildir.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| vista yama, vista yama download, vista yamaları, vista yaması download, windows vista yama download, |
Windows XP’ye Vista Makyajı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Xp Home’u Pro’ya Çevirme | tugrulgulersoy | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 28-11-2008 14:51 |
| Windows 1.0 & Vista | virtuecat | Komik Resimler/Karikatürler | 7 | 11-06-2008 20:22 |
| Windows Vista Hakkında | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 16 | 21-11-2007 21:46 |
| 750 bin Euro’luk Ferrari’ye Türklerin ’CV’si yetmedi | DrAm3vLH | Otomobiller - Arabalar | 0 | 01-07-2007 16:33 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |