| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows XP’ye Vista Makyajı
tşkleeeer
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
kesinlikle tavsiye etmem pcyi cok yavaşlatıyor.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
teşekkürlerr
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
PAylaşım İçin Teşekürler
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bnce vista çok karışık bnde xp kullanıorum fakat vista teması çok hoşuma gdiyor vista ınspratı indirdm ve kullanıorum hem gzel hemde anlayblecğim tarda gerçi pc kullanmayı blen bi insan hepsni yapar ama nese herkeze tavsiye edrm sinm
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bn yeni üye oldum hayatta en değer werdiğim şeyler arasında pc m wardr vistayı çok beyendm ve bnde vista ınsprat kullanıorum herkezede tawsiye edrm ii gnler bilgilermi sznle paylaşıcağm | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
BNDE XP KULLANIYORUM FAKAT VİSTA TEMASI WAR GZEL AMA YAVAŞ ÇALIŞIOR O AYRI MESELE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
ARKAAŞLAR BURDA HEPİMZ xp kullanıorz sanırım ve bu vista hepimzn hoşuna gdio bn vista ınspirat indirdm kullanıyorum çok gzel rengi falan değiştirilebiliyo ama brz yawaş herkeze tawsiye edrm | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
YA ARKADAŞLAR BU NE ****** Bİ SİTE BU MUSUR YANİ ADAM GBİ BİLGİLERNZİ YAZIBN ŞURAYA ALLA ALLA YHA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Windows XP’ye Vista Makyajı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Xp Home’u Pro’ya Çevirme | tugrulgulersoy | PC/Internet Teknik Destek | 6 | 28-11-2008 14:51 |
| Windows 1.0 & Vista | virtuecat | Komik Resimler/Karikatürler | 7 | 11-06-2008 20:22 |
| Windows Vista Hakkında | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 16 | 21-11-2007 21:46 |
| 750 bin Euro’luk Ferrari’ye Türklerin ’CV’si yetmedi | DrAm3vLH | Otomobiller - Arabalar | 0 | 01-07-2007 16:33 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |