| | #11 (mesaj-linki) | |
| Totti'nin Doping Davası Düştü!Hatırlanacğaı üzere İtalya Olimpiyat Komitesi Doping Bölümü olağan doping kontrolü sırasında idrar örneğini geciktiren Francesco Totti'nin aleyhinde doping kullandığı iddiasıyla soruşturma açılmasını talep etmişti. ![]() Dava sonucunda Francesco Totti'nin doping kullandığına dair somut bir delil elde edilemediği ve davanın düştüğü İtalya Futbol Federasyonu'nun resmî web sitesinden duyuruldu. Açıklamada detaylı bir araştırma yapıldığı ancak geçtiğimiz yılın gol kralının doping kullandığına dair bir detaya rastlanamadığı ifade edildi. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Roma Mancini’yi Elinde Tutmaya ÇalışıyorRoma Genel Menajeri Rosella Sensi yaptığı açıklamada, asıl adı Alessandro Amantino Faiolhe olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Mancini’yi kesinlikle bırakmak istemediklerini söyledi. ![]() Sinsi, “Bizimle devam etmek isteyen oyuncularımızı takımda tutmak istiyoruz, Mancini de onlardan biri,” şeklinde konuştu. Daha önce kontratın bittiği tarihe, yani 2009’a kadar takımda kalacağını açıklayan Mancini'yse sözlerini yineledi: “2009’a kadar buradayım. Şimdilik sözleşmemi yenileme konusunu konuşmak istemiyorum. Millî takıma çağrılmayı istiyordum. Düşünsenize, Ronaldinho solda, Kaka ortada, ben de sağda, gerçekten müthiş olurdu”. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AS Roma![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| roma |
AS Roma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Roma Sanatı | Blue Blood | Sanat | 0 | 05-05-2008 13:51 |
| Roma Tiyatrosu | Blue Blood | Tiyatro | 0 | 16-04-2008 23:48 |
| Roma Mitolojisi | kompetankedi | Roma Mitolojisi | 2 | 15-03-2008 15:50 |
| Roma İmparatorluğu | Blue Blood | Medeniyetler Tarihi | 9 | 18-01-2008 14:26 |
| Roma Hukuku | Blue Blood | Hukuk | 0 | 18-11-2007 22:17 |