| | #1 (mesaj-linki) |
Japonca'da Adınız Nedir? Son Düzenleyen KettoKero; 19-06-2008 @ 13:35. | |
| |
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Japonca'da Adınız Nedir?
Öteki konu kalmalıydı görüşündeyim, çünkü o konu bir anlamda bir oyundu. Diğer taraftan her üye adını forumda açık mesaj olarak geçmek istemeyebilir. Bu nedenle bu konu amaçlandığı noktada pek istenileni vermeyebilir. Bazı konular kapatılmadan, kaldırılmadan önce sorulabilirse sevinirim. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: Japonca'da Adınız Nedir? Alıntı:
| ||
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Japonca'da Adınız Nedir?
yusuf buğra adım bu | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Japonca'da Adınız Nedir? | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| adım adım japonca, adınız, adınızı nedir, japonca adım, japonca adım ne, japonca yusuf, japoncada, japoncada adım, japoncada adınız, yusuf japonca, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||