Arama

Kışlık Giysileri Saklama Yöntemleri

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 5.796 Cevap: 0
after - avatarı
after
Ziyaretçi
14 Haziran 2010       Mesaj #1
after - avatarı
Ziyaretçi
Kışlıkları Saklayalım!
Kış boyunca bizi soğuktan koruyan, şıklığımıza şıklık katan kışlık kıyafetlerimizi kaldırma zamanı geldi. Çünkü sonunda yaz geldi!
Sponsorlu Bağlantılar


Yazlık kıyafetlere yer açmak, kışlık kıyafetleri muhafaza etmek için püf noktalar:

Kazak, atkı, bere, hırka gibi kışlık kıyafetlerinizi saklamadan önce yıkayıp iyice kurutun. Kıyafetler üzerindeki olası lekeler beklerse çıkarılması zor bir duruma gelebilir.
Kıyafetlerinizi kaldırırken gruplandırma yaparken kış geldiğinde aradıklarınızı bulmanızı kolaylaştırır. Kazakları bir arada, hırkaları bir arada saklamaya dikkat edin.
Yerden tasarruf sağlayan vakumlu poşetler kışlık kıyafetlerinizi saklamak için idealdir. Kuruluğundan emin olduğunuz kıyafetlerinizi poşetlerin içine düzgünce katlayarak yerleştirin. Vakumlayın ve baza altına ya da dolap üstüne kaldırın.
Kıyafetlerin nem ya da rutubetten zarar görmesini önlemek için ara katlarına naftalin ya güve koruyucu tabletler yerleştirin. Kurutulmuş lavanta hem kıyafetlerinizi korur hem de güzel kokmasını sağlar.Çoraplar kolayca kaybolabilir. Hem kaybolmalarını önlemek hem de ihtiyaç duyduğunuzda bulabilmek için çoraplarınızı file poşetlerde saklayabilirsiniz.
Bot, çizme gibi kışlık ayakkabılarınızı kaldırmadan önce iyi temizleyin. Ayakkabı kutularına düzgünce yerleştirin. Şekillerinin bozulmaması için içlerine gazete kağıdı doldurun. Kış geldiğinde aradığınızı kolayca bulmak için şeffaf ayakkabı kutuları kullanabilirsiniz. Ayakkabıları kutulayıp kaldırmak hem şekillerinin bozulmasını önler hem de yerden tasarruf etmenizi sağlar.

Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:45

Benzer Konular

11 Kasım 2010 / Misafir Ziraat
28 Temmuz 2009 / DreamLiKe Mustafa Kemal ATATÜRK
27 Aralık 2008 / rengarenk Taslak Konular
26 Ocak 2011 / bihter_hazal Soru-Cevap
16 Eylül 2015 / Safi X-Sözlük