Arama

2013 Bayan Kazak Modası

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 4.199 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2013 Bayan Kazak Modası
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Yeni yıla soğuk havalar ile birlikte girdiğimiz bu günlerde hanımlar gard loplarından kışlık kazaklarını çıkartmaya ve yenilerini almaya başladı.

Soğuk kış mevsimlerinde hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmez kıyafetlerinden olan kazaklar, bu yıl hanımlar için oldukça renkli olacak. 2013 bayan kazak modellerine göz gezdirdiğimizde geçen senelerde moda olan siyah ve kahverenginden ziyade bu yıl daha renkli modelleri vitrinlerde göreceğiz. 2013 bayan kazak modelleri ve trendlerinde yaz mevsiminden kalan neon renklerinin fazlaca kullanıldığını görüyoruz.



Birbirinden güzel ve değişik renk tonlarının iç içe olduğu kazaklar özellikle genç hanımlar için ilgi çeker iken yeni yılda bu kazaklar ile birlikte hem güzel görünmek hem de soğuk havalardan korunmak mümkün. 2013 yılı içerisinde tüm giyim mağazalarının vitrinlerinde yer alacak olan renkli kazak modelleri aynı zamanda geçtiğimiz yıllardaki gibi ince olmaktan ziyade daha kalın ve yünlü modellerden oluşmakta. Kış mevsiminde hem üşümek istemeyen hem de şık görünmek isteyenler için 2013 bayan kazak modelleri vazgeçilmez modeller arasında yer alacaklar.

2013 bayan kazak modelleri arasında diğer yıllarda olduğu gibi kırmızı ve bordo renklerinin de sık sık kullanıldığını görüyoruz. Renk trendlerinin yanı sıra 2013 bayan kazak modellerinin üzerlerinde yer alan farklı desenlerde dikkat çekiyor. Özellikle kelebek, kalp ve baykuş figürleri 2013 kazak modellerinin üzerinde oldukça fazla bir şekilde yer alıyor.


Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:28
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
2013 Bayan Kazak Modası
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



Kazaklar soğuk günlerde giydiğimiz kıyafetlerimiz için önemli bir tamamlayıcı özellik taşımaktadır. Kazaklar bizleri daha sıcak tutarak kış aylarında oluşabilecek hastalıklardan korumasının yanı sıra modelleri ve çeşitleri ile de bize şıklık katıyor. Tabii şık görünebilmek için kendimize en uygun olan doğru ürünü almamız da önemlidir.




2013 trend kazakları arasında; daha çok uzun olan kazak ve tunik görevi gören modeller yer alır. Bu modelleri rahatlık ile taytlarımızın üzerine de giyip hoş bir kombin gerçekleştirebiliriz. Yine uzun ve kemerli kazak modellerimizi, opak çoraplar ile kombinleyip elbise olarak kullanabiliriz. Tabii trendler arasında yer alan kazak modelleri sadece uzun olanlar değildir. Bunların yanında renkler de bu kış çok önemlidir. Kışın soğuğundan bizi uzaklaştıran canlı renkler; turuncular, pembeler, yeşiller ve sarılar bu sezon oldukça fazla kullanılmıştır. Ayrıca şal yaka olan modeller ve yarasa kollu modelleri de yine trendler arasında sayabiliriz. V yaka olan kazaklar da tercihler arsında yer almak ile birlikte bunlar genellikle gömlek üzerlerine giyilip öyle kombinleniyorlar. Yine desen olarak üzerinde nota desenleri olan kazaklar çok moda. Eğer müziğe karşı ilginiz de var ise bu model tam sizlik olacaktır. Boğazlı ve sıfır kollu kazaklar da hala kullanım sıklığı açısından bir şey kaybetmemiş durumda. Bunların dışında önden düğmeli ve fermuarlı modellere de talep var. Hazır makine örgüsü kazakları tercih etmenizin yanı sıra kendi kazağınızı kendinizde rahatlıkla örebilirsiniz. El örgüsü kazakların, makine örgüsü kazaklara oranla fiyatının da çok daha yüksek olduğunu hatırlatmakta yarar var.




Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:29
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

3 Kasım 2012 / nünü Taslak Konular
19 Nisan 2009 / Gabriella Taslak Konular
23 Mart 2013 / Efulim Taslak Konular
22 Şubat 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular
18 Mart 2014 / _Yağmur_ Taslak Konular