Arama

2012 Saç Modelleri

Güncelleme: 30 Haziran 2016 Gösterim: 29.763 Cevap: 8
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
4 Şubat 2012       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye

2012 Saç Modelleri


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  2012 saç modelleri.jpg
Gösterim: 1296
Boyut:  40.0 KB

2012 de saçlarınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Sarı saçlarınızı koyulaştırmak, uzun saçlarınızı kısaltmak düz saçlarınızı dalgalı kullanmak artık hepsi mümkün. İşte 2012 de en sık kullanılacak olan renkler ve modeller… 2012 saç modelleri…

Saç Örgüsü…
2012 saç modelleri arasında saç örme çok moda olacak. Mutlaka saçınızı normal örgü ve balık örgüsü olarak örmeyi öğrenin veya kuaförünüze saçınızı örmesini söyleyin.

Su Dalgası Geri Geliyor…
2012 saç modelleri arasında su dalgası saçlar çok moda..Saçlarınız boyalı ise su dalgası yaptırmakta zorluk yaşayabilirsiniz ancak iyi bir kuaför saçlarınız röfleli dahi olsa saçlarınızı yormadan su dalgası yapabilir.

Röflenin dozu kaçıyor…
2012 saç renkleri içerisinde sarı yine abartılacak. Bu sefer çok açık sarılar beyaza yakın platinler ve futuristik modellerle birleşecek. Saçlarınız uzun ya da kısa olsun mutlaka sarartmalısınız..Tabi beyaz tenliyseniz..Solaryum devri artık bitti, sarı saçlar ve bembeyaz porselen ciltler revaçta…Yani cilt beyazlatmak yeniden moda olacak !

Hacimli, kabarık saçlar…
Saç düzleştiricileri çöpe atın. 2012 saç modası artık hacimli saçlardan yana. 2012 saç modelleri kabarık hacimli saçları tercih ediyor. Cindy Crawford un eski saçlarını hatırlayın, kabarık ve son derece dişi saçlar..

Siyah renk rafa kalktı…
2012 saç modelleri arasında siyaha boyanmış tek saç yok. Platinler, soft tonlar, sofistike kahveler ve balyajla açılmış saçlar olacak. Siyah tonlar ne yazık ki kadınları yaşlı gösteriyor bu nedenle de daha soft tonlar yapmalısınız.. Saç modelleri 2012 de şimdilik bu kadar..



Son düzenleyen _Yağmur_; 30 Haziran 2016 11:42 Sebep: kırık link
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
4 Şubat 2012       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye

2012 Saç Modelleri

Ad:  2012 saç modelleri.jpg
Gösterim: 703
Boyut:  61.4 KB
Katlı saçlar muhteşem bir görünüme sahiptir ve genellikle her yüz şekline uygundur. Saçlarınız ince telliyse çok katlı modeller size yakışmayabilir ama katlı saçlar kalın telli saçların kabarık görüntüsü alır ve saça hacim ve güzel bir görünüm verir.Katların en önemli avantajı baş şeklini ortaya çıkarmasıdır. Ayrıca katlardan düşen tutamlar sayesinde yüzünüz daha bakımlı ve güzel görünür. Doğru katlı saç modelleri seçmek yüz güzelliğinizi ortaya çıkarır ve her saç tipine uygundur.
Ad:  2012 saç modelleri-2.jpg
Gösterim: 1132
Boyut:  49.1 KB
Sponsorlu Bağlantılar
Katlı saçlar hem günlük hayatta hem de özel günlerde ve bazı kutlamalarda kullanabileceğiniz saçlardır. Her zaman güzel ve çekici görünmenizi sağlar. Dikkatleri gittiğiniz her yerde üzerinize çekersiniz. Aşağıda Lisa Rinna’ nın saç kesimini inceleyin. Bu saç kesimi her yaştaki bayanlar için uygundur.
Ad:  2012 saç modelleri-3.jpg
Gösterim: 672
Boyut:  42.7 KB
Kısa katlı saç kesimi mi yoksa uzun katlı saç kesimi mi istediğinize karar veremiyorsanız kuaförünüze danışabilirsiniz. Hoşunuza giden bir model varsa kuaförünüze gösterin ve size yakışıp yakışmayacağına karar versin.
Ad:  2012 saç modelleri-4.jpg
Gösterim: 813
Boyut:  58.1 KB

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Haziran 2016 17:21
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
4 Şubat 2012       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye

Saç Modelleri 2012

Ad:  2012  saç modelleri.jpg
Gösterim: 1199
Boyut:  54.8 KB
Saç Modelleri 2012

2012 saç modelleri uzun bukleli saçlar, yuvarlak bob kesimleri, örgü ve at kuyruğu stilleri ön plandadır. Bu modellerin dışında serbest bırakılmış dağınık saç modellerini çok sıklıkla göreceğiz. Yeni yılda kısa kesimler daha sonraki aylarda yoğunlaşacağa benziyor. Bir çok bayan uzun modeller tercih ederken bazılarımız ise kısa kesimlerde popüler modeller tercih ediyor. Bunların başında her zaman ki gibi küt ve bob kesimleri ön plandadır. Spor ve klasik olarak ikiye ayrılan modeller alternatif olabilirler. Yüz yapısı ve elmacık kemiklerinizin durumuna göre saç modelleri seçimi yaparsanız hayal kırıklığına uğramazsınız. Elmacık kesikleriniz biraz çıkık ise yuvarlak ve kısa bob kesimi tercih etmenizi öneririz.

Ad:  Saç Modelleri 2012-2.jpg
Gösterim: 1054
Boyut:  42.7 KB

Dağınık, İpeksi ve bukleli saçlar
Yukarıda gördüğünüz hafif dalgalar ile yumuşak görünümler bu yeni yılda en çok kullanılacak trendler arasında olacaktır. Ayrıca bu modelleri biraz dağıtarak ve tepeden kabartarakta kullanabilirsiniz. Yandan kahkül yapılmış bu modelleri alnınızın yapısına göre düz kahkül uygulayabilirsiniz. Bu yıl moda uzmanları saçlara bir reaksiyon verilmesinden yana görüş bildiriyorlar. Bir reaksiyon bir hareket verilen saçlar sağlıklı ve hacimli bir görünüm de kazanmış oluyorlar. Saç Renkleri olarak yine bu yıl kahve tonları, kızıl tonları ve bal rengi başta olmak üzere sıcak tonlar favori bir görünüm kazanmış durumda.

Ad:  Saç Modelleri 2012-3.jpg
Gösterim: 852
Boyut:  56.7 KB

Yeni yılın Kısa Bob Kesimleri
Yukarıda gördüğünüz kısa bob saç modelleri örneklerinden soldaki yuvarlak kesimli moda bir trend. Çene yapınız eğer sivri ise bunu yumuşatmak için yuvarlak kesimleri tercih etmeliyiz. Saçlardaki gölgeler ve balyaj kombinizasyonları saçları hacimli ve havalı göstermekte çok başarılı olmuş. Diğer model örneğimiz de asimetrik bob kesimi görüyorsunuz. Yüz şeklinizin oval, kalp ve köşeli olması bunu kullanmanız için bir sebep olabilir. Sivri uçlar asimetrik kesimler saçlarınıza retro bir hava katabilir.

Ad:  2012 orta saç modelleri.jpg
Gösterim: 1303
Boyut:  28.0 KB

2012 Trendleri orta saç modelleri
Yukarıda gördüğünüz modeller ise tam bir 2012 saç trendleri örneği. Orta kesilmiş ve kahkül olan model de yılın bakır tonlarına yansımalar uygulanmış. Saçlara verilen uçlardaki hafif katlar hacim katmış. Yumuşatılmış kıvrımlar ile yılın trendi olmaya aday olmuş. Çok şık ve modern bir görünüm kazandırılan saç modeli favorimiz. Diğer hafif dağıtılarak katlı bir orta kesim tercih edilen kahve tonlarında hafif ışıltılarda mevcut. Sade ve güzel bir model oluşturularak makyaj yapmayanlar içinde alternatif oluşturulmuş.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 30 Haziran 2016 11:41
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
4 Şubat 2012       Mesaj #4
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye

2012 Saç Modelleri Fikirleri

2012 yılı için saç modelleri daha çok yumuşak görünümlü daha dokunmatik stillerden oluşacaktır. Kendi tarzınızı belirleyin ve aşağıdaki örneklerden fikirler alarak kendi tarzınızı yaratın. Uzun saç modelleri için katlı yumuşak dokulu modelleri denemelisiniz. Aşağıdaki örneği incelediğiniz de hemen hemen her hangi bir yüz şekli için uygun olduğunu görüyorsunuz. Bukleler uçlara indikçe yumuşuyor ve sağ tarafta bir örgü stili uygulaması ile saç modelinde fark yaratılmış. Eğer saç telleriniz ince ise saçlardaki katları daha sık tutarak hacim yaratın ve ince telli saçlarınızı kamufle edin. Uzun saç modellerin sağlıklı görünmesi için parlak ve bakımlı olması gerekir. Zaten bu aşağıdaki model ipeksi bir görünümdedir. Saç kremi ve saç serumu kullanarak saçlarınızı daha canlı hale getirmelisiniz.

Ad:  2012 saç modelleri-6.jpg
Gösterim: 590
Boyut:  58.3 KB

Diğer örneğimizi incelediğinizde yine uzun ve yumuşak katlı bir model ile karşı karşıyayız. Bu model kahve tonları üzerine kızıl ışıkların olduğu ve çok şık durduğu bir stildir. Bu model için ince pürüzsüz bir dokuya sahip her hangi bir yüz şekli uygundur. Bu model için püf noktası saçlarınızı serbest bırakmayın. Wax, bal mumu, jöle gibi bir saç şekillendirici kullanın. Aşağıdaki gördüğünüz 2012 saç modelleri trendi bir başka model ise; orta bob saç kesimi örneği. Örnekte gördüğünüz altın sarısı ile açık sarının multi renk oluşturduğu model de çok güzel bir gölge renkleri uygulanmıştır. Saç kesimi yuvarlak biraz konik şeklini andırak güzel bir bob modelidir. Oval, kalp, kare ve bazı yuvarlak yüzler için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Bob kesimi saçlarınızı yumuşak göstermek için UV filtreli saç bakım kremi kullanmalısınız.

Ad:  2012 saç modelleri-7.jpg
Gösterim: 485
Boyut:  33.1 KB

Yukarıda sağda gördüğünüz kakül dalgalı ve uzun saç modeli göreceksiniz. Bu saç modelleri de 2012 trendleri ve yumuşak dokuya sahip. Dalgalar doğal ve yapması oldukça basit. Seramik bir maşa ile tutamlar halinde ayırdığınız saçları saç maşasına sıkıştırın ve hafifçe saç maşasını çekerek saçları serbest bırakın. Bu şekilde doğal dalgalı saç modelleri ne sahip olabileceksiniz.

Ad:  2012 saç modelleri-8.jpg
Gösterim: 323
Boyut:  29.9 KB

2012 Trendi Ombre Saç Modelleri
2012 en çok konuşulan trendleri arasında ombre saç modelleri vardır. Ombre stilleri örneği olarak yukarıda soldaki saç modelini inceleyebilirsiniz. Saçların renklerinin daha açık bir tonuna saç uçları boyanır. Bu işlem saçların ortasından başlayarak uçlara doğru açma işlemidir. Çok şık ve çok havalı bir model olduğunu söyleyebilirsiniz. Örnekte gördüğünüz üzere yumuşak dokulu ombre bir modeli istediğiniz saç renkleri ile uyguyalabilirsiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 30 Haziran 2016 11:41
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
4 Şubat 2012       Mesaj #5
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Bukleli Saç Modelleri 2012
bukleli sac modelleri 2012 6?84cd58

bukleli sac modelleri 2012 8?84cd58

bukleli sac modelleri 2012 4?84cd58

Bilmiyoruz fark ettiniz mi ama şı sıralar kırmızı halılarda, partilerde ve sokaklarda gördüğünüz kadınların çoğu kıvırcık, dalgalı ya da bukleli saçları tercih ediyor. Neden diye hiç düşündünüz mü? Çünkü eğer ince telli saçlarınız varsa dalgalar ve bukleler saçlarınızın daha gür ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Eğer omuzlarınız çok genişse, kabarık görünümü sayesinde dalgalı saçlar proporsiyonunuzu düzeltiyor. Bukleli saçlar, yüzünüzün çok uzun ya da çok yuvarlak görünmesini engelliyor. Ayrıca çok daha genç görünmenizi sağladığı da bir gerçek! Bu yüzden bukleli saç modelleri 2012 yılında öne çıkan saç şekillerinin başında geliyor. Belirtmekte yarar var, elbetteki saçlarınız doğal bukleli olursa daha güzel bir görünüm elde edersiniz. Saçlarda artık doğal görünüm moda olduğunu her yazımızda belirtmeden geçemiyoruz. Büklüm büklüm çok çekici bukleli saç modelleri, uzun saçlarınız varsa hacimli bukleler ile sizin aradığınız ve istediğiniz bir saç modeli olabilir. Yazımızın başında belirttiğimiz gibi, bukleli saçlar için kalın telli saçınızın olmasına gerek yok. Saçlarınız ince telliyse, bukleli saçlar ile saçlarınızın hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. 2012 Bukleli saç modelleri’ni kullanan ünlü isimlerin saçlarından oluşan bir galeri hazırladık. Çok beğeneceğinizi düşünüyoruz
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Haziran 2016 18:20
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
4 Şubat 2012       Mesaj #6
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Orta Boy Saç Modelleri 2012

orta boy sac modelleri 2012 1?84cd58

orta boy sac modelleri 2012 2?84cd58
Eski bir gelenek olsada bu yıl saçların katlı kesileceğini belirterek, uzun katlı saçlar haberi yapmıştık. Şimdi ise konumuz; orta boy katlı saçlar… Kat kesim saçlara her zaman dinamiklik kazandırır ve daha sağlıklı görünmesini sağlar. Fön veya maşanın daha belirgin görünmesinin nedenidir. Kullanımı da oldukça rahat. Çünkü daha kolay şekil alır. Hem sportiftir, hem de her zaman havalı… Kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa kat kesimi denemeniz gerekiyor. Hem de boyu kısalıcak diye bir endişe duymanıza da gerek yok. Aynı zamanda saçı az olanlar da kaçlı kesim tercih etmeli. Biraz hareket saçlarınızı olduğundan daha gür gösterir. Saç tasarımcılarıda katlı saçların 2012 yılında plana çıktığını söylüyor. Orta boy saç modelleri 2012 yılında katlı kesimlerle daha havalı ve canlı görünüyor. Özellikle orta boy saç modellerine, doğal bir görünüm kazandırırsanız işte o zaman 2012 trendini siz de yakaladınız demektir. Sizlere fikir vermesi açısından, 2012 Orta Boy Saç Modelleri‘ni paylaşıyoruz. Biz bu saç modellerini çok beğendik. Eğer orta boy saç kesimi kullanıyorsanız bu modellere mutlaka gözatın.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Haziran 2016 18:16
In science we trust.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
4 Şubat 2012       Mesaj #7
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
Kabarık ve Doğal Saç Modelleri 2012
Her banyodan sonra kabarmasın diye uğraştığınız saçlarınızın günün birinde trend haline geleceğini hiç düşünür müydünüz. Saçlar 80′lere geri dönüyor! Madonna’yı kabarık saçlarıyla hepimiz hatırlıyoruz. Sizce de küçük bir düzenlemeyle harika durmaz mı! 2012 podyumlarında öne çıkan kabarık saçlar, ünlü yıldızların da favorisi olmayı başardı. Saçlar doğal hallerine yakın olacak. Düzleştirmek için veya şekle sokmak için saatler harcamanıza gerek yok. Keza, 2012 yılına ait saç trendlerini yazdığımız her yazıda, artık saçlarda doğallığın önplanda olduğunu ve kuaförden yeni çıkmış gibi yapılan saçların demode olduğunu belirtiyoruz.
Peki doğal kabarık saç modelini nasıl yapacaksınız?
Gereken malzemeler çok basit!
-Sprey, ince uçlu tarak ve bigudiler…
-Saçlarınızı yıkadıktan sonra hafif nemliyken sarın ve 30 dakika sonra açın.
-Öne attığınız saçlarınızın dalgalarını tarağın ince ucuyla açın ve bolca sprey sıkın.

Böylece kabarık ve doğal görünecek, hem de çok kısa zamanda harika saçlara kavuşmuş olacaksınız. İşte hepsi bu kadar basit. Eğer saçlarınız uzunsa, saçlarınızı bir kere olsun kabarık kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Saç yapınıza göre (kalın veya ince telli) verdiğiniz hacmi kendiniz belirleyebilirsiniz. Dilerseniz şimdi 2012 kabarık saç modelleri galerimize gözatalım. Bakalım kimler saçlarını nasıl kullanmış…


kabarik sac modelleri 2012 10?84cd58
kabarik sac modelleri 2012 3?84cd58
kabarik sac modelleri 2012 2?84cd58
kabarik sac modelleri 2012 1?84cd58

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 24 Haziran 2016 18:21
In science we trust.
modamoda - avatarı
modamoda
Ziyaretçi
18 Haziran 2012       Mesaj #8
modamoda - avatarı
Ziyaretçi
2012 yeni sezonun abiye saç kesim modelleri....

abiye saC3A7 farklC4B1

abiye saC3A7 modeli

abiye saC3A7 modelleri 2010

abiye saC3A7 modelleri 2011

abiye saC3A7 modelleri 2012

abiye saC3A7 modelleri bayan

abiye saC3A7 modelleri kC4B1sa

abiye saC3A7 modelleri C3B6rgC3BClC3BC

abiye saC3A7 modelleri tokalarC4B1

abiye saC3A7 modelleri yeni


Son düzenleyen Efulim; 19 Haziran 2012 11:22 Sebep: Sayfa düzeni.
wolfmann - avatarı
wolfmann
VIP VIP Üye
21 Kasım 2012       Mesaj #9
wolfmann - avatarı
VIP VIP Üye
Braids1
ฬ๏lŦ๓@ภภ ®

Benzer Konular

6 Ekim 2014 / GÜLGECELER Moda
2 Kasım 2011 / neslihanyare Arşive Kaldırılan Konular