Arama

Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti

Güncelleme: 10 Ocak 2012 Gösterim: 67.659 Cevap: 1
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
16 Mart 2009       Mesaj #1
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
Çin Takvimi Metodu Ve Çin Takvimi Kullanımı..

Sponsorlu Bağlantılar
İnsanlık tarihinin en eski cinsiyet belirleme yöntemi Çin Takvimi ‘ dir. Çin takvimi üzerinde bir çok spekülasyon yapılmasına rağmen cinsiyet belirlemek için çaba gösteren çiftlerim büyük bir kısmı mutlaka “çin takvimi” ni uygulamaya çalışırlar.Çin takvimi asırlardır Çinlilerin cinsiyet belirlemek için kullandıkları bir çeşit takvim sistemidir.Çinliler "çin takvimi" kullanımının %90-%95 başarılı olduğunu iddia etmelerine rağmen çin takvimi yönteminin herhangi bir bilimsel geçerliliği yoktur.Çin takvimi çalışma prensibi belirli yaştaki kadınların belirli aylarda cinsel birliktelik ile kaldıkları gebeliğin cinsiyetini belirlemek üzerine kurulmuştur. Çin takvimi kullanımında örneğin 24 yaşındaki bir kadın mayıs ayında gebe kalırsa bebek erkek olacak, kasım ayında kız olacaktır. Cin takvimi ve kullanımı hakkında çiftelerden çok soru geldiği için cin takvimi metodunu sitemize koyma gereğini bulduk. Bir çok kadın ayrıca geriye dönük olarak doğumdan sonra bebeklerinin cinsiyetini çin takvimi kullanarak bu yöntemin geçerliliğini de aralarında tartışmaktadırlar.



cin2Btakvimi

Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
10 Ocak 2012       Mesaj #2
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Çin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti

Sponsorlu Bağlantılar
Bebeğenizin cinsiyetini merak ediyorsunuz, çin takvimi ile öğrenebilirsiniz. Yine bebeğinizin erkek olmasını ya da kız olmasını kendiniz belirlemek istiyorsunuz. Yine çin takvimi işinize yarayabilir. Ancak kesin midir ona siz karar verin.
Çin takvimi bir tahmin cetvelidir. Kesinlik ifade etmez. Eğer etseydi doğmuş olan çocuklarda denediğiniz taktirde kesin sonuç alınmalıydı ama bakıyorsunuz doğru sonuç vermeyen çıkıyor. Ben bu sebeple Çin takviminin istatistiki bir takvim olduğu kaatindeyim.
Sonuç olarak, ilginç bir yöntem olduğu için deneyebilirsiniz. Ayrıca istatistik de bir ilimdir.
Çin takvimine nasıl bakılır?
Annenin yaşı ile hamile kaldığı ay çakıştırılacak (E) ise erkek, (K) ise kız bebek doğacağı anlamına gelir.
Bu yöntemle yaşınızı göz önünde tutarak ilişkiye gireceğiniz ayı kendiniz seçer ve bebeğinizin cinsiyetini kendiniz belirleyebilirsiniz. Tabi takvime inanıyorsanız.



Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

17 Ağustos 2016 / Misafir Cevaplanmış
19 Aralık 2012 / Misafir Soru-Cevap
15 Haziran 2013 / Misafir Astroloji/Fallar
31 Temmuz 2014 / Lebron James Genel Mesajlar
12 Haziran 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular