Arama

Bir Erkeği Nasıl Etkileyebilirim?

Güncelleme: 14 Eylül 2013 Gösterim: 168.219 Cevap: 9
-Eylül- - avatarı
-Eylül-
Ziyaretçi
19 Nisan 2010       Mesaj #1
-Eylül- - avatarı
Ziyaretçi
Bir erkeğin benden hoşlandığını nasıl anlarım?
ilgi gösterir herşeyden önce çok telefon etmeye başlar çok mesaj göndermeye başlar sürekli buluşma teklifleri eder 1 kez buluşursunuz yetmez bir çok buluşma teklifleri eder tesadüfler yaratmaya çalışır karşınıza çıkar yolunuza çıkar aa sende mi buradaydın gibi işte bende oraya gidiyordum seni bırakayım diye bir takım yaklaşımlarda bulunur.o yüzden anlaşılır kolaylıkla aslında erkekler daha anlaşılmadan söyler çok beklemez tabi bu erkekten erkeğe göre değişir.tıpkı erkeklerde olduğu gibi kadınlardada yanlış anlaşılma söz konusu olabiliyor.az da olsa.çok samimi bir arkadaşınızdan hoşlanabilirsiniz iş arkadaşı okul arkadaşı herneyse ancak o kişinin davranışlarını yanlış anlayabilirsiniz her ilgi gösteren kişi sizden hoşlanıyor diye bir yargıda bulunmamız yanlış olur.dostken yapılan jestlerle sevgili olmak üzerine yapılan jestleri her zaman ayırmak zordur güç bir olaydır.bir azcıkta şansınıza kalmış diye düşünüyorum.ve umarım sevgileriniz her ne anlamda olursa olsun hep karşılıklı olur.(amin)Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
etkileyen kadC4B1n

Bir bakışta erkeği etkileyebilir miyim?

sadace bir bakışıyla kadın erkeği etkileyebilir. bu kadının avantajıdır.erkekler bunu gerçekleştiremez.kadının erkeğe 30 saniye bakması, hele hele güzel,alımlı,çekici,fiziği güzel,güzel giyimli ise zaten erkeğin yağlarının erimesi neden olur,onun 5 saniye bakması yeterlidir erkeği etkilemek için.kadının vereceği işaretler çok önemlidir erkeği etkilemesi için kadının işaret vermesi gerekiyor.o işareti algılaya bilen erkekte harekete geçer aslında .evet o bir bakıştır o bakışın hangi anda nasıl yapıldığı da önemlidir.eğer kadın aynı süreyle bakıyor ise o size olan etkileyici bir davettir. her bakışada atlamamak lazım.Msn Happy

ERKEKLER HANIM EFENDİ Mİ YOKSA ATEŞLİ KADIN MI İSTER?

sokakta hanım efendi yatakta ateşli kadın ister.bu ikisini başarabilen kadın kesinlikle el üstünde tutulur.hanım efendiliğini toplum içerisinde gösterecek olan kadın gece yalnız kaldıkları zaman ateşli olabiliyor ise bu erkekler için eşsiz bir maden gibidir.sokakta oturmasını kalkmasını bilen terbiyeli düzgün giyinen ama eve geldiği zaman en seksi iç çamaşırlarını giyen çeşitli oyunlar yapan kadın erkeği etkiler.her erkek böyle bir kadın ister.bunların ikisini bir tutan kadını erkekler öpüp başına koyar.o yüzden ikisi birden olmalı.kadın gece yalnız hanım hanımsa dışarıda olduğu gibi erkek bundan sıkılır.eğer dışarıda ateşli kadın evde hanım hanımsa bu evliliğin durumu açıkçası yakın son dur.
ERKEKLER NAZLI KADINLARI SEVER Mİ?
bir erkekle ilk çıktığınız günün gecesi o insan ile birlite olmayın.bu bir çok testle denenmiştir.bunu erteleyin demek tabi her gün naz yapın demek değildir.bir kadın zaten ne zaman yaklaşılacağını bilen biridir.kolay evet demiyen kadınların bu konuda daha el üstünde tutulduğunu söyleyebilirim özellikle türk toplumunda öyle bir zihniyet vardır.ama kadın bu ikisi arasında denge kurduğu sürece erkekler daha çok yaklaşımda bulunur.uzun lafın kısası evet erkekler biraz naz yapan kadınlardan hoşlanır.yani azıcık nazlanın.Msn Happy
çekingen bir erkeğe nasıl yaklaşırsam onu elde ederim acaba?
çekingen bir erkeğe yaklaşmamalıyız.işte onun çekingenliğin hoşlanmış olabilirsiniz veya işte çok yakışıklı gelmiştir tatlıdır sizi farkında olmadan etkilemiştir fakat çekingen bir erkek ile ilişki kesinlikle çok felaket bir şeydir.o insanı değiştiremezsinizde onu değiştirmek yerine illada ben onunla beraber olucam diyor iseniz burda erkek görevini siz üstlenecek yani erkek gibi davranmaya başlıyacaksınız o erkeği elde etmek için.

Bir erkeğe çıkma teklifi etmek doğru mu?

değil.ama bu demek değil ki sevdiğinizi söylemeyin. tabi ki bir takım işaretler yolladınız ve o bunu algılamadı siz bununla yaşamak zorunda değilsiniz ben seni seviyorum senden hoşlanıyorum sana aşığım ama ben sana bir teklifte bulunmuyorum sadece bunu bildiye söylüyorum illa bir ilişkimiz olsun diye değil sadece bunu bilmeni istiyorum diye bir konuşma yapabilirsiniz.bu çıkma teklifinden çok farklıdır.bu aslında iyi bir şeydir.direk ağızla yemeğe çıkma teklifi dışarı çıkma teklifi bunu flört için söylüyorum yalnıştır.zaten akıllı bir kadınsanız bir erkeğe çıkma teklifi ettirirsiniz işte o kadar.

Erkekler zeki kadınlardan korkar mı?
zeki kadının erkeği çekip çevirmesinden korkarlar bu kendine güven duymayan erkeler için geçerlidir.kendine güveni olan erkeler yada zeki olan erkekler için aksine bu çok hoştur güzeldir.çünkü zekikadın ona güzel bir ortam yaratır.müthiş bir konfor yaratır.kendine güveni olmayan erkeklerin korkusu ise şudur bu gün bana bunu yapıyor ise yarın başkasına da yapar düşüncesin kapılır.erkek zekası eğer kadınkinden üstün değil ise zeki olan kadından çok korkar.
Alinti..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2011       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kadinlar guclu inatkar ve guzel huysuz olmalidirki erkeklr onlardan hoslansin ve etkilensin erkekler ne kadar capkin kizlari oynatmak sevselerde onlarin icinde birask vardir onlar tesadufen asik olup seve bilirlaer erkekler capkin kadinlardan hoslanirlar ve onu seviyor saniyorlar ama YOK ONLARIN BEDENINI SEVIYORLAR ASIL SEVGI VE ETKILENMEK GERKEK ASKDA OLUR KIZ ONDAN HOSLANSIN VE YA SEVSN ERKEKDE KIZDAN VE BIRBIRLERINI OMUR BOYU UNUTMASINLAR
Sponsorlu Bağlantılar
MrHxor - avatarı
MrHxor
Ziyaretçi
12 Haziran 2011       Mesaj #3
MrHxor - avatarı
Ziyaretçi
Kısacası bir erkeği etkilemek istiyorsan elini tut, Gözlerine bak Msn Happy Zaten o an erkek istemese bile ısınır,bir mutluluk gelir, kalbi hızlıca atar ve Hızlı nefes alır. İşte o an onu etkilediğini anlarsın Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
britneyspears99 - avatarı
britneyspears99
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #4
britneyspears99 - avatarı
Ziyaretçi
1- Espri yap: Elbette kötü esprilerden söz etmiyoruz. Yerinde ve zekanı belil eden espriler, her zaman işe yarar.
2- Doğal ol: Çoğu erkek gerçek hayatta doğal kızlardan hoşlanır. Zorlama makyaj, üzerine oturmayan kıyafetler ve sahte gülüşlerle onu etkilemezsin. Her zaman doğal güzelliğin ön planda olmalı.
3- Cool ol: Eğer fazlasıyla telaşlı biriysen bunu nasıl başarırsın bilmiyoruz ama buluşma öncesi içeceğin sakinleştirici bir çay işe yarayabilir.
4- Vücut kremi kullan: Vücudunda dokunma hissi uyandıracak hafif pırıltı nemlendiriciler her zaman işe yarar.
5- Fazla makyaj yapma: Yüzünün çekici bölgelerini ön plana çıkartan bir makyajla harikalar yaratabilirsin. Birçok erkek, fazla makyajı güzel değil, itici buluyor.
6- Rahat kıyafetler giy: Mini etek giymek seni olduğundan çekici gösterebilir ama eğer oturup kalkarken rahatsız oluyorsan boş ver gitsin!
7- Dekolteni abartma: Bütün erkekler dekolteden hoşlansa da, konu kız arkadaşları olduğunda durum değişiyor. Eğer planlarında onu uzun süreliğine etkin altına almak varsa, dekoltenin dozunu iyi ayarla.
8- Seksi görünmeye çalışma: Bu gerçekten yerinde olmadığı zaman itici olabilir. Bunun zaten farkında olduğundan emin ol!
9- Tarzını konuştur: Özgün biri olduğunu düşünüyor olabilirsin ama unu sence de kıyafetlerine yansıtman gerekmez mi? Kimsenin kullanmaya cesaret edemediği aksesuvarlar iyi bir başlangıç olabilir.
10- Mat ruj yerine lip-gloss kullan: Erkeklerin çoğu koyu mat rujların ancak gece bir davete gidilirken sürülmesini doğru buluyor. Gündüz için her zaman renksiz veya şeftali tonlarında lip-gloss’ları tercih et.
11- Parfümünü saç ve bileklerine sık: Böylece hareket ettikçe, parfümünün kokusu dalga dalga yayılacak.
12- Konuşurken gözlerine bak: Saklayacak bir şeyin olmadığını ve kendisinden de aynı şeyi beklediğini anlatmanın en iyi yolu bu.
13- Gizemli takıl: Açık olmakla gevezeliği karıştırma. Bırak, seni çözmek için biraz zaman harcasın.
14- Dinle: O konuşunca, başka şeylerle ilgilenmeyi unut ve arada bir gülümseyerek ve başını sallayarak, konuştuklarının senin için ne kadar önemli olduğunu hissettir.
15- Fazla esprili ya da melankolik olma: ıkisinin de fazlası işe yaramaz, hatta ters teper.
16- Kendine her zaman güven: Erkekler, kendine güvenen kızlara bayılırlar. Ama bunu sakın abartma, komik duruma düşebilirsin.
17- ıltifat et ama abartma: Gözlerinin ne kadar etkileyici olduğunu söyleyebilirsin ama bunu sürekli tekrarlarsan, samimi olmadığını düşünebilir.
18- Maça gitmeyi teklif et: Bir erkeği bundan daha iyi gaza getirecek bir şey olamaz. Ama sakın maç sırasında sıkıldığını belli etme.
19- Manikürünü ihmal etme: Erkeklerin çoğu, bir kızın önce ellerine bakar. Bakımsız eller, ne kadar cool olduğunun değil, tembel olduğunun göstergesidir.
20-Hesabı paylaşmayı teklif et: Bunu ikinci ve daha sonraki buluşmalarda teklif etmen, ne kadar düşünceli olduğunu gösterir.
21- Onu okul çıkışı çay içmeye davet et: Bunun için illa bir bahanen olsun istiyorsan, eve gitmek istemediğini söyleyebilirsin
22- Başarısız olduğu ders için ona yardım et: Biraz haince olabilir ama onunla daha yakın olmak için mükemmel bir fırsat.
23- ılgini belli et, ama üzerine düşme: Böylece seni merak etmesini ve düşünmesini sağlayacaksın.
24- Tutarlı ol: Birbiriyle çelişen ifadeler kullanmaktan kaçın. Ne istediğini bilen kızlar, her zaman tercih sebebidir.
25- Ona en sevdiği otomobilin maketini hediye et: Unutma, onun sevdiği bir şeyi almış olman, en pahalı hediyeden bile daha makbuldür.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Aralık 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence bir erkeği etkilemek için ilede bu kurallara uymak gerekmiyor gekebilir ama daha kolay yollarıda var. zaten herzaman için olduğu gibi görünen doğal olan kesinlikle onu sıkıştırmayan sevgilisini kendi haline bırakan kızlardan her erkek hoşlanır bence. bu sitede herşey çok güzel ama benimde buraya eklemek istediğim birkaç şey daha var. örneğin bir kız sevgilisinin yanında tıpkı bir manken gibi yürümelidir. yani adımını ilk attığı yerden şaşmayarak o adımı izlemelidir. ve kesinlikle etrafına bakmayarak dimdik dikkatini verdiği yöne bakarak yürümelidir. ve arada sıradada başı yere eğik bir şekilde yürümelidir. özelliklede yanlarından başka bir erkek geçtiğinde. çünkü erkekler her zaman kız arkadaşına bakar ve onun başka bir erkekle ilgilenip ilgilenmediğini çözmeye çalışırlar. bu yüzden kızlar herzaman dikkatli davranmalıdırlar ve kesinlikle ERKEK ARKADAŞLARININ YANINDA cinsellikle ve yatak odasını sözünü etmemelidir. çünkü erkekler her zaman asil kızlardan yani kendini kolay kolay teslim etmeyen kızlardan hoşlanırlar. neyse size başarılar dilerim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
27 Aralık 2011       Mesaj #6
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
erkekleri etkilemenin en iyi yolu dans etmektir. dans etmeyi bilmiyorsanız derhal öğrenin çünkü hayati bir meseledir. erkeğinizi dansla etkileyemediniz mi ? yılmak yok mücadele devam. bir erkeği elde etmenin en iyi yollarından biri de ısrar etmektir. erkeğiniz ısrarınıza dayanamaz ve sonunda kendini sizin o şefkatli kollarına bırakıverir. ısrar da mı bir işe yaramadı bu kez ona çiçekler götürün, mis kokulu çiçekler. çiçekler de mi etkilemeye yetmedi ? erkekler aniden odalarına giren kadınlara dayanamazlar.

erkeğinizin odasına bir gece ani bir baskın yapın. bakın göreceksiniz erkeğiniz size fazla direnemeyecek ve hemen teslim olacaktır. bu numara da bir işe yaramazsa geriye yapmanız gereken tek şey kalıyor. samimi olun vücudunuz nasıl ? (sırım gibi) eğer gerçekten öyleyse erkeğinize vücudunuzu gösterin. o sırım gibi vücudunuzu. eğer erkeğiniz bunu da beğenmezse umudu kesin. peşinden koştuğunuz erkek ya çılgınlarca, gözü sizi görmeyecek kadar başka bir kadına aşıktır yada eşcinseldir. şu ana kadar yazdıklarımın hepsi hava civaydı. gerçekten seven kadın erkeği için ölümü göze alan kadındır. ya okuduğunuz bu son yazdığımı uygulayın yada girimi okuduğunuz için bana teşekkür edin, olsun bitsin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bencee.. Bir erkeği etkilemek için her zaman en basta gelen organ gözlerdir. Cinsellik son konudur. Bir erkeği etkilemek istiyosan pek fazla üzerine düşme. Mesela hoşlandıgın erkeğin sevgilisi falan varsa ona ara sıra mesaj atmalısın. Yaninda rahat ve sıkıcı olmaktan kaçınmalısınız Msn Happy Espirili konuşup sevdiğiniz veya beğendiğiniz ünlü oyuncu şarkıcı rapper vs. Gibi erkeklerden bahsetmelisiniiz bu size ilgisini arttırır. Sevdiği şeyi sizde sevmelisinz Msn Grin en azından öyle göstermelisiniz mesela Hoşlandığınız cocuk arabalara ilgi duyup seviyo sizde o konuda araştırma yapıp arabaları sevdiğinizi belirtmelisinz. Bu avantajdır. Bi ortamda yanlız kaldıgınızda ona yakınlaşmak istiyorsnz telefonunuzdan vs. Fotoğraf kii bu insan arabalardn vs. Hoşlanıyosa araba ile ilgili bişey gösterirseniz hem yakınlaşmış olup hemde o anı unutulmaz hale getirmek sizin elinizde Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Kasım 2012       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir erkeği etkilemenin en basit yolu ona farklı olduğunu göstermektir. kendini bi yandan ağırdan satıp bir yandan da samimi espriler yapabilinmelidir en kısa basit ve mantıklı yol budur Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2013       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence erkeği etkilemek için gayet doğal olmalısın ! makyaj yapıp kokoş gibi giyinmeye gerek yok!!! Normal giyin saçını aç ve onunla konuş Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2013       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kadinlar guclu inatkar ve guzel huysuz olmalidirki erkeklr onlardan hoslansin ve etkilensin erkekler ne kadar capkin kizlari oynatmak sevselerde onlarin icinde birask vardir onlar tesadufen asik olup seve bilirlaer erkekler capkin kadinlardan hoslanirlar ve onu seviyor saniyorlar ama YOK ONLARIN BEDENINI SEVIYORLAR ASIL SEVGI VE ETKILENMEK GERKEK ASKDA OLUR KIZ ONDAN HOSLANSIN VE YA SEVSN ERKEKDE KIZDAN VE BIRBIRLERINI OMUR BOYU UNUTMASINLAR

Bence okulda eteginin biraz kisa olmasi gerekiyor ama cok degil ve bacaklarinin guzel olmasi gerekiyor yoksa erkek etkilenmek yerine ona itici gelmeye baslarsin

Benzer Konular

19 Eylül 2016 / Misafir Cevaplanmış
5 Haziran 2014 / adan Cevaplanmış
7 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
27 Haziran 2015 / tinkozak Cevaplanmış