Arama

Kısa Saç Modelleri

Güncelleme: 2 Kasım 2011 Gösterim: 12.564 Cevap: 1
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
10 Ekim 2011       Mesaj #1
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Seksi, Kısa ve Düz Saç Modelleri
2010-2011 seksi kısa saç modellerinde favori ünlünüzden veya saç modeli dergilerinden yararlanabilirsiniz; ama yüz şekliniz ve kişiliğinize uyan modeli seçmek çok önemlidir. Nadir durumlar dışında, bu saç modeli çok az çaba gerektirir. Bu kesimin bedeli seçtiğiniz stile ve güzellik uzmanına bağlıdır.

KC4B1sa SaC3A7 Modelleri12

Bu kısa saç modelleri yanlarda ve arkalarda çok çeşitli şekillendirilebilirler; ense tarafına kat verilererk saçın tepe kısmına hacim verilebilir. Ön kısımlar alın kısmında kesilerek çarpıcı bir görünüm elde edilebilir.


kC4B1sa saC3A7

Vizon sarısı, bal rengi ya da altın sarısı saçlar ve koyu kahveler saça sıcak bir hava verecektir.Saçın şekli arkalara ve yanlara verilecek ve üst kısım modern ve feminen bir şekilde arkaya doğru taranabilir.

KC4B1sa SaC3A7 Modeli13

Bir çok ünlü kısa düz saç kullanmaktadır; ama bu onların saç modelinin sizin yüzünüzde güzel duracağı anlamına gelmez. Sizin saç ve yüz tipinize uyan bir kısa kesim konusunda stilistinizle konuşun. Kısa ve düz saçlarla ilgili en iyi şey de, eğer saçınızdan memnun kalmazsanız, saçınızın kısa sürede uzayacak olmasıdır.

KC4B1sa SaC3A7 Modelleri41
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
2 Kasım 2011       Mesaj #2
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Kısa Saçlarla Güzel Görünmenin Yolları

Hayatınız boyunca uzun saçlara sahip olduysanız, onları kesmek kolay olmayabilir. Çok iyi düşünmelisiniz; kısa saçlar eğlenceli ve tatlılardır ve doğru dokunuşla sahip olabileceğiniz en seksi görünüme sahip olursunuz. Bir çok ünlü kısa saç kullanmaktadır, ve halk bu saçı çok sever. Meg Ryan uzun zamandır kısa saçın harika görünebileceğini kanıtlamaktadır; ve siz de aynı şekilde görünebilirsiniz.

KC4B1sa SaC3A7lar ile Fazla UC49FraC59Fmadan GC3BCzel Olmak 41

Yüzünüzün şekli kısa veya uzun saç kullanmaya karar vermenizde önemlidir. Bir kaç dakika ayırın ve aynaya bakın. Yüzünüz oval mi, kalp şeklinde mi yoksa ince uzun mu? Eğer oval bir yüze sahipseniz, kısa saç sizde şahane duracaktır. Kısa saç dışarı doğru kıvrılmaya meyillidir, yüzü çerçeveler ve sahip olduğunuz güzel hatları belirginleştirir.


KC4B1sa SaC3A7lar ile Fazla UC49FraC59Fmadan GC3BCzel Olmak 3

Küt bir model kısa saçların muhteşem temsilcisidir, çünkü çok tatlı durur ve yüzü yumuşatarak sizin daha çekici gözükmenizi sağlar. Küt saçlara kat uygulanabilir, ve uçlarına küçük bir çabayla stil verilebilir. Doğru saç kesimi sizin gözlerinizin ve yüzünüzün şeklini ortaya çıkarmalıdır. Küt saç insanların dikkatini yüzünüze çeker ve sizin bir tablo gibi görünmenize neden olur.

Kısa saçları şekillendirmede olasılıklar sonsuzdur. Eğer hayal ederseniz, gerçekleştirebilirsiniz. Kısa saç boyalı saçlar için de en iyi stildit. Bir çok ünlü saçlarını ilginç ve dikkat çekici renklere boyar, ve bir çok teenager ve yetişkin de bu trendi izlerler. Ne zaman caddede yürüseniz, bir sürü kızmızı, mavi ya da mor saç görebilirsiniz.



KC4B1sa SaC3A7lar ile Fazla UC49FraC59Fmadan GC3BCzel Olmak 7

Harika görünmek çok çaba gerektirmek zorunda değildir, ve kısa saçlar bunun en iyi örneğidir. Onlar çok az çaba gerektirir, ve hak ettiğiniz dikkati kolayca çekersiniz. Saçınız ister düz ister kıvırcık olsun, doğru saç stiliyle iyi görünürsünüz ve kendinize güvenirsiniz. Ayrıca her zaman için saç stilini vurgulamanın en iyi yolunun gülümseme olduğunu unutmayın.


KC4B1sa SaC3A7lar ile Fazla UC49FraC59Fmadan GC3BCzel Olmak 12


kaynak:

Benzer Konular

6 Ekim 2014 / GÜLGECELER Moda
21 Kasım 2012 / _Yağmur_ Moda
20 Mart 2015 / neslihanyare Genel Mesajlar