| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlkler
ilk defa japona benzeyen fakat japon olmayan birile sevgiliiim ve iki haftadır space acmıoo kafasını ucurcam | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlkler | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlklerßenimde unutuLmaz anıLarımdan ßi tanesi iLk araßayı kaçırdıgım zamandı.Tırsa tırsa kuLLanıyodum .Gezip tozdukdan sonra araßayı aynı yere park etmem çok zmanımı aLmıştı acemiyiz ßide İzLer ßırakarak arabayı park ederdim Peder anLamasın die Çöp konteynerına çarpmıştım..![]() | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Oluur myspace ac gönderiim ama cok sıkılırsın ders düşünür anca o myspace falan acmaz acarsada 1 cevap yazar kapar bende oyüzden ayrıldım | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
İlk defa onu evlerinin penceresinde görmüştüm o anı asla unutamam ))
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
bugun aşık oldum bir hoşşum bir hoşum.. ona ilk bakışta ilk görüşte aşık oldum.. ne güzel bir gün.. negüzel bir an.. aşık oldum aşıkkk oldum.. seni seviyorum.. ahh ne kadar güzel nekadar yüceee.. aşık oldum aşık oldum.. aşıkkk... aşk... tuhaf bir duyguu saçma hataa.. ama çok güzelll.. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
aşık olasım geldi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Benimde canım çekti aşk güzeldir acı da tatlı da olsa ) evo ne mutlu sana )
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Hayatlarımızdaki İlkler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fenerbahçe'nin Rekorları ve Tarihindeki İlkler | Blue Blood | Fenerbahçe | 4 | 15-06-2009 02:14 |
| Türkiye ve Türklerde Tarihteki İlkler | NympH | Satırlarla Türkiye | 226 | 05-01-2009 21:04 |
| Dünya Tarihinde İlkler | CrasHofCinneT | Tarih | 71 | 16-12-2008 00:43 |
| Türk Edebiyatında İlkler | sagopa kajmer | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 21-09-2008 23:01 |
| Osmanlı Tarihinde İlkler | nünü | Osmanlı İmparatorluğu | 3 | 20-09-2008 01:11 |