| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlklerİlk aşkım yada aşık olduğumu sandığım kişi 1. sınıfdan 8. sınıfa kadar Merve adında en yakınımdaki kızdı... =) | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlkler İlklerimden biri orta okul yıllarımda kopya verme denemesi olmuştu..Arkadaşımla sınav kağıtlarımı değiştirmiş ikisinide ben yapmıştım Ama hoca anlamıştı sanırım,sınav sonun arkadaşım 100, bende 0 almıştım O günden sonra tövbe ettim ne çektim kopya nede verdim Ee boşuna dememişler bir musibet bin nasihattan iyidir diye ![]() | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlklerİlk bisiklet sürmeyi öğrendiğim an.. duran bi arabaya çarpmıştım..![]() ![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlkler Benimde ilk defa bu sene bu kadar çikolata borcu birikti napcam ![]() Şimdi diceksinizki çikolata borçla yenirmi?Ben yedim işte şimdide ayvayı yedim kimse bilmiyor üstelik bakkal amcayla aramızda hesaba yazıyodu garibim iflas etçek benim yüzümden ödemem lazım.Neyse canım sağolsun dimi | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlklerokuduğum kitaptan etkilenmiş olsam gerek ilk kez babamı kaybetmekten bu kadar korktum... ilk kez babamsız hayat düşünemeceğimi,babamsız yaşayamacağımı hissettim bugün... | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hayatlarımızdaki İlkler
İlklerin en güzelini yaşıyorum belkide ilk defa anne olmak en en en eniii | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hayatlarımızdaki, İlkler |
Hayatlarımızdaki İlkler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fenerbahçe'nin Rekorları ve Tarihindeki İlkler | Blue Blood | Fenerbahçe | 4 | 15-06-2009 02:14 |
| Türkiye ve Türklerde Tarihteki İlkler | NympH | Satırlarla Türkiye | 226 | 05-01-2009 21:04 |
| Dünya Tarihinde İlkler | CrasHofCinneT | Tarih | 71 | 16-12-2008 00:43 |
| Türk Edebiyatında İlkler | sagopa kajmer | Türk Dili ve Edebiyatı | 2 | 21-09-2008 23:01 |
| Osmanlı Tarihinde İlkler | nünü | Osmanlı İmparatorluğu | 3 | 20-09-2008 01:11 |