| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto EdiyorumDüşmanlardan daha kötü hamlelerle beni yıkmayı başaran DOSTLARIMI protesto ediyorum ... | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum Kankama kesınlıkle katılıyorum onca fuzuli şeylerle ugraşan medyayı şiddetle kınıyorum, bence en guzel cevabı oglu verdı zaten tum guzellıklerın ıcın saol gunumuzde fılımlerın hala izleme rekorları kırıyo bide şu yeni cıkanlara bak !!! Bizi güldüren en büyük sanatçı KEMAL SUNAL ı saygıyla anıyorum... MEKANIN CENNET OLSUN... ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum
aşk sen bunu haketmesende protesto | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
sabah kalkınca erdemi öyle bi protedto edicemki bi daha msn kullanmıycak kaldırmış kurulmuyo paso hata veriyo deli etti beni
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum gereksiz yere trip yapanları protesto ediyorum! | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
ben sevip te vazgeçenleri protesto ediyorum
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum Suçsuz insanların öldürülmesini protesto ediyorum | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorumküçük menfaatler için dostlarını bile satanları protesto ediyorum! ![]() | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum Sadece kendi çıkarlarını gözetip insanları harcayanları protesto ediyorum... | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto EdiyorumProtesto ediyorum sevgilimle beni ayırmaya çalısan abimleri ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ediyorum, protesto |
Protesto Ediyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2794 | 1 Hafta Önce 17:41 |
| Protesto - Protesto Nedir - Protesto Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 05-04-2008 10:23 |
| Niran Ünsal - İtiraf Ediyorum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:37 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 11:52 |
| İtiraf Ediyorum [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1135 | 10-03-2007 00:06 |