| | #6 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Protesto Ediyorum
prınclemı dogduk sankı tanrı bıze cok daha guzel nımetler sunmus kuru sogan ekmek lezetı ayrıdır.15 gun yemesekte olur.Boykotunu ıctenlıkle kabul edıyorum zaten prınc yemekten kapıdan bacadan sıgamaz oldum. Gercekten mıllet bu kadar duyarlı davranır oranların uzerınde boykata gıderlerse bazı kısılerın cıkarlarını engellemıs ve bır nebzede olsa bu konuda en azından mılletın somurlumesınden sıyırmıs olcagız tabı papaz her zaman pılav yemez o ayrı.... ![]() |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
23 Nisan'a özel kampanya yunanlıların yaptığı hayal mahsulu atatürke; türklüğe hakaret içeren videolar için sonlarının böyle olacağının bir işareti olarak linke tıklıyalım va izliyelim tıklanma ve izlenme rekorları kıralım http://www.youtube.com/watch?v=cL2XJDV7bIs unutmadık unutturmayız lütfen bu maili listemizdeki herkezle paylasıp özellikle 23 nisanda izleyelim hedef en az 5 milyon izlenme katılırsak bu gercekleşir unutmadık unutturmayız her türk vatanın için kampanyaya katıl kktc sınırındaki türk bayragını indirmek isteyen salomos solomou'nun oldurulme anı KKTC sınırındaki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışan Solomos Solomou'nun, öldürme anı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum Resmi Tatil Günlerinde çalışmayı protesto ediyorum.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum
nünü ye katılıyorum aynı dertten bende yanıyorum | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum
ben nünücüğe katılıyorum.. ama rosros a katılmıyorum..: P )))
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kktc sınırında bayrak indirmeye çalışan, solomos kibris, solomos solomou video, öldürme ani, öldürme anı, öldürmek anı, öldürülme ani, ldrme an, |
Protesto Ediyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2742 | 6 Gün Önce 01:47 |
| Protesto - Protesto Nedir - Protesto Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 05-04-2008 10:23 |
| Niran Ünsal - İtiraf Ediyorum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:37 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 11:52 |
| İtiraf Ediyorum [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1135 | 10-03-2007 00:06 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||