Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-04-2008   #6 (mesaj-linki)

Cvp: Protesto Ediyorum

prınclemı dogduk sankı tanrı bıze cok daha guzel nımetler sunmus kuru sogan ekmek lezetı ayrıdır.15 gun yemesekte olur.Boykotunu ıctenlıkle kabul edıyorum zaten prınc yemekten kapıdan bacadan sıgamaz oldum.
Gercekten mıllet bu kadar duyarlı davranır oranların uzerınde boykata gıderlerse bazı kısılerın cıkarlarını engellemıs ve bır nebzede olsa bu konuda en azından mılletın somurlumesınden sıyırmıs olcagız tabı papaz her zaman pılav yemez o ayrı....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-04-2008   #7 (mesaj-linki)
23 Nisan'a özel kampanya‏

yunanlıların yaptığı
hayal mahsulu atatürke; türklüğe hakaret içeren videolar için
sonlarının böyle olacağının bir işareti olarak
linke tıklıyalım va izliyelim tıklanma ve izlenme rekorları kıralım

http://www.youtube.com/watch?v=cL2XJDV7bIs

unutmadık unutturmayız

lütfen bu maili listemizdeki herkezle
paylasıp
özellikle 23 nisanda izleyelim
hedef en az 5 milyon izlenme
katılırsak bu gercekleşir
unutmadık
unutturmayız
her türk vatanın için kampanyaya katıl
kktc sınırındaki türk bayragını indirmek isteyen salomos solomou'nun oldurulme anı
KKTC sınırındaki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışan Solomos Solomou'nun, öldürme anı
Eski 23-04-2008   #8 (mesaj-linki)

Resmi Tatil Günlerinde çalışmayı protesto ediyorum..
Eski 23-04-2008   #9 (mesaj-linki)

nünü ye katılıyorum aynı dertten bende yanıyorum
Eski 23-04-2008   #10 (mesaj-linki)
evo

ben nünücüğe katılıyorum.. ama rosros a katılmıyorum..: P )))
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
kktc sınırında bayrak indirmeye çalışan, solomos kibris, solomos solomou video, öldürme ani, öldürme anı, öldürmek anı, öldürülme ani, ldrme an,
Protesto Ediyorum Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İtiraf Ediyorum kompetankedi Forum Oyunları/Online Oyunlar 2742 6 Gün Önce 01:47
Protesto - Protesto Nedir - Protesto Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 05-04-2008 10:23
Niran Ünsal - İtiraf Ediyorum MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 25-02-2008 23:37
Seni Terk Ediyorum BARIŞ YouTube'dan Seçmeler 1 24-03-2007 11:52
İtiraf Ediyorum [Arşiv] Morrigan Arşive Kaldırılan Konular 1135 10-03-2007 00:06
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14371705 saniyede (62.72% PHP - 37.28% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz