| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum
Dunyaya kendı gozunden bır perde acmıs sadece ızlemekle yetınen herkezı, thınkerbell ın acmıs oldugu konudakı ınsanlık ayıbını e-mail olarak gondermeyen herkezi protesto edıyorum.Bazen hayatı tadında bırakıp duyarlı oldugumuzuda gosterelım bızı ınsan yapan ozumuzdur baska yasamlara hayatlara,olaylara özellıkle cocuklara ne kadar ılgılı oldugumuzu gosterelım ben gonderdım pekı ya siz..gondermedıysenız halen sızı yıne protesto edıyorum. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Gözünü para hırsı bürümüş,dünyaya gözlerini kapamış,etrafında çekilen acılara kayıtsız kalan herkesi protesto ediyorum!! ![]() | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
batsın bu dünya diyenler protesto edilir | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
protesto ediyorum dıye yolları tıkayanları protesto ediyorum | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
yanlış yere yazmışım kendimi protesto ediyorum | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum kendimi protesto ediyorum ders çalışmadığım için | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
Emegı calıp bır anda yıyıp bıterenlerı alın terını harcayanları haksızlık yapıp hakkını gasp edenlerı,duygularına saygı gostermeyen ınsanları ahlaklıyım dıyıpte ahlaksızlıgın onde gıdenını yapanları bu dunyayı cehenneme cevırenlerı protesto edıyorum.
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Burnu Havada gezenleri ...
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Protesto Ediyorum kendimi protesto ediyorum internette bu kadar uzun kaldığım için ayrıca annemi de protesto ediyorum bu kadar çok dırdır yaptığı için | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
herşeyi beni sinirlendiren herşeyi
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ediyorum, protesto |
Protesto Ediyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2794 | 1 Hafta Önce 17:41 |
| Protesto - Protesto Nedir - Protesto Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 05-04-2008 10:23 |
| Niran Ünsal - İtiraf Ediyorum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:37 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 11:52 |
| İtiraf Ediyorum [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1135 | 10-03-2007 00:06 |