| | #16 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Protesto Ediyorum 1- Çocuklara - Yaşlılara - Hayvanlara kötü davrananları, 2- İşsizlere iş vermeyenleri, 3- Kiraların yüksek olmasını, 4- Kredi kartları faizlerini, 5- Zamları PROTESTO ediyorum..... |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum
renklerı tek bır renk gormek ıstıyen renk korlerını,dunyaya duyarsız kalmıs bencıllerı, kurusel ısınma oldugunu soyledıgım halde odamda odun tutmuyor yerım kureselını dıyen saka yaptıgını sanan gelecek dusmanı somurgecılerı ,50.00000 kere tıtanıc ı ızleyıp halen aglıyan komsum sınemı protesto edıyorum... | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum Az önce mailbox'ıma düşen bu mesajı sizlerle paylaşmak ve duyarsızlığımızı protesto etmek istiyorum! unicef.JPGUnicef & MSN İşbirliği 'Şefkat Çağrısı' Yardım Kampanyası Tabağınızdaki yemeği çöpe atmadan önce lütfen açlıktan ölen insanları düşünün! Afrika`da açlıktan çocuklar ölmekte! Unicef`in MSN ile yaptığı anlaşma sonucu, ölen ve geriye kalan çocuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu mesajı e-mail olarak ne kadar çok kişiye gönderirseniz, bu anlaşma gereği 5 EURO, Unicef`in hesabına geçecektir; Afrika ve tsunami çocuklarına kullanılmak üzere. Lütfen ölmekte olan çocukları yaşatalım. Her 3 saniyede 1 çocuğun açlıktan öldüğünü unutmayalım. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum Beni kötü bilenlere protestom selam olsun ![]() | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Protesto Ediyorum
HALİNE ŞÜKRETMEYENLERİ PROTESTO EDİYORUM..
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| afrika ve tsunami çocuklarına şevkat, afrıka cocukları, unicef msn işbirliği afrika çocukları, şefkat çağrısı msn, |
Protesto Ediyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | kompetankedi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 2742 | 6 Gün Önce 01:47 |
| Protesto - Protesto Nedir - Protesto Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 05-04-2008 10:23 |
| Niran Ünsal - İtiraf Ediyorum | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 23:37 |
| Seni Terk Ediyorum | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 24-03-2007 11:52 |
| İtiraf Ediyorum [Arşiv] | Morrigan | Arşive Kaldırılan Konular | 1135 | 10-03-2007 00:06 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||