| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? EVET MUTLULUK SEVİLMEKTİR.SEVİLMEK EL ÜSTÜNDE TUTULMAK HERŞEYDENDE GÜZEL. | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? "Mutluluğun sırrını ancak kendin mutlu olduğunda anlarsın"demişler...belkide mutluluk farkına varmaktır... | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Mutluluğun Resmi Sana çizmek isterdim inan Mutluluğun ölümsüz resmini Dostane gözlerin gizeminde Yaşamak isterdim sevgini Yıllar geçse de görmez belki gözlerin Unutulan tarihteki sayfaları ve beni Gözlerinin içine dalan sevda kervanı Senin mutluluğunun yaşayan temeli Çak güzel insanlardı kıramam onları Gözlerinde hatırlarsın belki olanları Sana sevginin açılan yalnız kolları Çizilen mutluluğun ölümsüz resimleri Gün,ay,saat dersen kalbinin gözü Sıralı masalarda sevginin özü Dergah denen yerler taşımaz bizi Seni yaşatan mutluluğun ölümsüz özü | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin?
Mutluluk kalp gözünü huzurlu tutmaktır...
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Anahtarı sende olan kilitli bi kapı... | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
belki de mutluluk diye bir şey yoktur bu bizim bir uydurmamızdır bütün göreceli kavramlar gibi kendimizi avutuyoruzdur hayata tutunabilmek için!
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
MUTLULUK ANLATILMAZ YAŞANIR.. SEN MUTLU EDRSEN MUTLU OLURSUN AMA BUU DÜŞÜNMESSEN BİLKİ HER ZAMAN AĞLARSIN.... | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Mutluluk hayattan zevk alma sanatıdır.... | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
asla ulaşamadığını düşündüğün ama yanıbaşında olup da göremediğin....
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatabilir, misin, mutluluğu |
Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eric Bana (Eric Bana Kimdir? - Eric Bana Hakkında) | recruit87 | Sinema ww | 5 | 16-08-2008 09:05 |
| Darp - Gangster misin? | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-07-2008 16:30 |
| Sabit İnce - Ali Misin Veli Misin | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 14:11 |
| Neşet Ertaş - O Sen misin O Sen misin? | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 02:30 |
| Sen Bilir misin? | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 02-03-2007 17:42 |