| | #56 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin...?
MUTLULUK BELKİDE KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUĞA HEDİYE VERMEKTİR | |
|
| | #57 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin...? MutLuLuk; Cana can katanımla 1 yaz denizinin karşısında, 1 ağaç göLgesindedir. Tedirgin ediLmeden uyanan 1 toprak parçasındadır. 1 bahar sabahında çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdir. İstekle ısırıLan 1 peynir diLiminde, yanarak içiLen 1 yudum suda, özlemLe aranan 1 bardak sıcak kahwededir. Günün iLk aydınLığında, Gecenin son karanLığındadır. 1 annenin okşayışında, 1 babanın bakışında, çocuğun güLüşündedir. O CAN sesini duymaktır. O Dudaklara AyrıLışta Son Kez Can Ateşiyle Konan Öpücüktedir. | |
|
| | #58 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin...?
baktigindan biraz daha fazlasini gorebilirsin, gordugunden biraz daha fazlasini hayal edebilirsin, hayal ettiginden biraz daha fazlasini elde edebilirsin, HAYAL ETTIKLERINI NE KADAR ELDE EDEBILIRSEN O KADAR MUTLU OLURSUN | |
|
| | #59 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin...? Mutluluk Yemyeşil bir bahçe ortasındayım, Dört yanımda, öbek öbek çiçekler... Rüzgârın eliyle titrer yapraklar, Bilmezler ne zaman dökülecekler: Güneş ışığını vurmuş üstüne, Baharın yeşili sarmış her yanı. Bulutlar dökerek yağmurlarını Ki yeşil bir kucak alır insanı. Kokular karışmış birbirlerine, Yemyeşil bir halı üzerindeyim. Gözlerimde çiçek çiçek derilmiş Bir kutlu alemin eşiğindeyim. Sanki bir ziyafet ortasındayım, Ağaçlar vermişler meyvelerini. Geçirsem diyorum herkesten uzak, Bu yeşil bahçede senelerimi. | |
|
| | #60 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Mutluluğu Anlatabilir misin...? | |
|
![]() |
Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eric Bana (Eric Bana Kimdir? - Eric Bana Hakkında) | recruit87 | Sinema ww | 5 | 16-08-2008 09:05 |
| Darp - Gangster misin? | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 31-07-2008 16:30 |
| Sabit İnce - Ali Misin Veli Misin | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 14:11 |
| Neşet Ertaş - O Sen misin O Sen misin? | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 02:30 |
| Sen Bilir misin? | Misafir | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 02-03-2007 17:42 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||