| | #21 (mesaj-linki) |
evet sevgili hercahi, Nazım HİKMET,''Abidin , bana mutluluğun resmini yapabilirmisin'' demiş, dediğini biliyordum ama yapıp yapmadığını bilmiyordum, teşekkür ederim. mululuk yaşama iyimser bakmak değilmidir? Mutluluk deyince hepimizin aklına polyanna gelir sanırım Konuyla ilgili olarak; polyanna tecavüze uğramış gülüyormuş sormuşlar neden gülüyorsun Polyanna 'dötü kurtardık en azından demiş' yani her şeyde, her olayda mutluluk payı çıkartabiliriz kendimize diye düşünüyorum. Mutluluk ne alınır ne satılır Hakikaten mutlu oaln kişi her yerde mutludur kulübede de, sarayda da.Eğer insan mutluluğun kaynağını keşfedemezsse, ona artık hiç bir şey gerçek mutluluğu veremez ve mutluluğun sırrını bilmeyen kişi hırs ve tamaha bürünür. Sevgiler | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Mutluluk Adına Düello Anlatayım; Fare Kapana Kapanana Kadar Kaçabilir Ancak Alçakta Sancak Barışı Bulursak Yükselir Ancak Sisteme Çarpsak Bize Geri Dönebilir Manyak..! | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Mutlu Ol resim02.jpg İstersen dünyanın gam yüküyle dol İstersen en ağır bükümüyle sol Mutluyu mutsuzluğa beynimizdir yeden Mutsuzum derse beyin mutlu yaşar mı beden Öldürsek içimizden mutsuzluğu silsek Yeryüzünden Beynimiz midir onu Yeniden icat eden Mutluluk,ekmek ve su gibi Her öğün yemeğimizde Teneffüs ettiğimiz havayla içimizdedir Mutsuzluk,hayatı reddetmek Sadece dilimizde Ölümsüz yaşamak Gönlümüzdedir Mutlu ya da mutsuz olmak Tercihi elimizde Üretildiği tezgâh,beynimizdedir Mutsuzuz deriz ya,nedir bizi mutsuz eden Mutlu yaşamak varken hep umutsuzluk neden Nasıl ki ellerimizle yazmadıysak kaderi İlâhi bir senaryoda paylaştık hep rolleri Kimimize mutsuzluk oynamak düştü Kimimize mutluluk Sadece sahnededir iradedeki yokluk Gerçek kimliğimiz perde arkasındadır Kimileri hâlâ rolünün yasındadır İstersen dünyanın gam yüküyle dol İstersen en ağır bükümüyle sol Mutlu yaşamak varken mutsuzluk neden Daima umutla dol,tercihinle mutlu ol resim01.jpg | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Bana Mutluluğu anlatabilir misin...?
BENCE MUTLULUK PAYLAŞMAK VEDE KAYNAŞMAKTIR
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| mutluluğu paylaşmak,, |
| Konu Araçları | |
Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sonsuz Aşk | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2341 | 2 Gün Önce 05:00 |
| Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Hakkında | ThinkerBeLL | Hz. Muhammed | 144 | 1 Hafta Önce 21:54 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 3 | 01-03-2007 00:16 |
| Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1996 | 03-12-2006 19:50 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||