| | #1 (mesaj-linki) |
Bana Mutluluğu Anlatabilir misin?![]() Evet arkadaşlar büyük usta Abidin DİNO mutluluğu böyle çizmiş SİZCE mutluluk,mutlu olmak, nasıl bir duygudur bu sayfada resimle veya yazı ile dile getirmeniz için bu konuyu açtım haydi şimdi siz de bize duygularınız söyleyin.....! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Örnek Mutluluk tarifidir...! Ünlü bir söz vardır bilirmisiniz ? mutluluk için >>>> Sen daima MUTLULUĞU yakalamaya çalış Hüzün nasıl olsa seni gelir bulur >>> yanlış mı...! | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
mutluluk
Mutluluk kimine göre rahat nefes almak kimine göre rahat yaşamak yada bol para kazanmak ; göreceli bir kavram tıpkı zevkler, renkler gibi. Bence mutluluk hayatın her anından üzüntüyü ve sıkıntıyı harmanlıyıp kendine pay çıkarabilmektir. Tıpkı üzüntü olmadan mutluluğun bir anlamı olmadığı gibi. Bu bağlamda benden tarif istersen eğer kompetankedi derki; Benim için mutluluk mutluluk verebilmektir. Bir tebessüm yaratmak en buyuk zevktir. Takdir edilmenin ötesinde paylaşmak temel amaçtır. Karşılıksız sevgi üretebilen her insan mutluluğu keşfetmiştir. Mutluluğu yakalamaksa her an kişinin elinin altındadır. Yeterki hayatı başkalarıyla paylaşmasını bilsin. Kısaca mutluluk kavramı kişiye özel, bu bağlamda kompetankedi örnek tarif vermesi gerekirse ; 1,5 saatlik bir çalışma sonucunda yaşadığım mutluluğa örnektir. Global chatte bir kullanıcımıza winrar ı yukleyip kurması için yardım ediyordum ve bu süre zarfında kullanıcımız kendine göre beceriksiz oluşunu yorumlayıp kendine hakaret etsede(ben aptalım, beceriksizim vb.) onun yılgını engelleyerek yardımı sürdürdüm ve sonundaa; " EYOOOOO OLDUUUUU BAŞARDIM!!!!!!!!" İşte benim mutluluğum, işte benim mutluluk kavramım. Sevgi paylaşmakla beslenir. Nice bol paylaşımlar dileğimle sevgiyle mutlulukla kalın. MsXTem. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Belki anlatamam ama, gösterebilirim.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Mutluluk Sorunsuz Bİr YaŞam DeĞİl, Onlarla BaŞa Çikabİlme YeteneĞİdİrEğer ruhta sevginin ışığı olursa RENETA SİBEL YOLAK İnsanda güzellik olur. Eğer insanda güzellik olursa, Evde uyum ve yardımlaşma olur, Eğer evde uyum ve yardımlaşma olursa, Ülkede düzen ve adalet olur. Ve eğer ülkede düzen ve adalet olursa Dünyada sulh ve barış olur. Sevgi ve ışıkla kalın, | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sonsuz Aşk | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2286 | 8 Saat Önce 09:47 |
| Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Hakkında | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 139 | 1 Gün Önce 10:21 |
| Sohbetler | mechul | Müslümanlık/İslamiyet | 208 | 21-10-2007 01:58 |
| Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 3 | 01-03-2007 00:16 |
| Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1996 | 03-12-2006 19:50 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||