| | #21 (mesaj-linki) | |
| TAM BULDUĞUNUZU ZANNETTİĞİNİZ ANDA KAYBETMEK NEDİR BİLİR MİSİNİZ?HAYAT BANA HEP BULDUĞUM DA KAYBETMEYİ ÖĞRETTİ VE DEĞERİNİ ANLAMAYI.HEP KAYBEDİNCE ANLADIM DEĞERİNİ AMA SÜRE ÇOKTAN BİTMİŞTİ.ÇOK İSTEDİM UZATMALARI GÖSTERECEK DÖRDÜNCÜ HAKEMİ AMA YOKTU.HİÇ GÖSTERMEDİ.İŞTE O AN ANLADIM ALDIĞIM NEFESİN İÇİMİ NASIL YAKTIĞINI.AMA NEFES ALMADAN DA DURAMAYACAĞIMI. İSTEMEYİ ÖĞRETTİ HAYAT.İSTEDİM AMA VERMEDİ.KIZDIM BAZAN ONA VERMİYOSUN O ZAMAN NİYE İSTETTİN DİYE.GEÇOLSADA ANLADIM İSTETTİKLERİM,VERDİKLERİ,VERMEDİKLERİ....ELİNDE DEĞİL VERİLENLE YAŞIYORSUN | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
|
Galiba benim en iyi öğrendiğim şey sabır oldu. öğrendimki sabrı bilmeyen hiçbirşeyi bilmiyor öğrendim sandığı herşey yalan.
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Yaşadığım hayatta en büyük öğrendiğim şey önce karşındakine saygı duyki saygı göresin!!!!!!! | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Öğrendim Yaş 5 anne ve babamın birbirine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. Yaş 7 meşrubat içerken gülersem içtiklerimin burnumdan geleceğini öğrendim. Yaş 12 birşeyin değerini anlamanın en iyi yolunun birsüre ondan yoksun kalmak olduğunu öğrendim. Yaş 15 bazen hayvanların kalbimi insanlardan daha fazla ısıttığını öğrendim. Yaş 18 ilk gençlik yıllarımın keder,şaşkınlık ızdırap ve aşktan ibaret olduğunu öğrendim. Yaş 24 aşkın kalbimi kırabileceğini ama buna değdiğini öğrendim. Yaş 33 bir arkadaşı kaybetmenin en kısa yolunun ona ödünç para vermek olduğunu öğrendim. Yaş 36 başkalarının benim için ne düşündükleri değil benim kendi hakkımda ne düşündüğümün önemli olduğunu öğrendim. Yaş 41 bir insanın kendine olan güveninin başarısını büyük oranda etkilediğini öğrendim. Yaş 44 annemin beni görmekten herseferinde ne kadar mutlu olduğunu öğrendim Yaş 50 sevgi evde öğrenilmemişse başka yerde öğrenmenin çok zor olduğunu öğrendim. Yaş 53 insanların bana izin verdiğim biçimde davrandıklarını öğrendim. Yaş 55 küçük kararları aklımla büyük kararları beynimle almam gerektiğini öğrendim. Yaş 70 iyi kalpli ve sevecen olmanın mükemmel olmaktan daha iyi olduğunu öğrendim. Yaş 82 sancılar içinde kıvransam bile kimseye başağrısı olmamayı öğrendim. Yaş90 kiminle evleneceğin kararının hayattaki en önemli karar olduğunu öğrendim. Yaş 95 Öğrenmem gereken daha çok şey olduğunu öğrendim. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Öğrenecek çok şey var dostlar; Ama en önemlisi öğrendimki imanını iyi bilmek. Onu iyi öğrendinizmi bilmeniz gereken diğer herşey onun içinde. Sevgi,Saygı,Merhamet,Adalet,Dürüstlük,Komşuluk,Arkadaşlık,Ticaret v.s. İmansız hayat her zaman eksik kalıyor... | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| ıkı yuzlu, rıakar, sahtekar inanın boyle olmayı cok ısterdım ama olamıyorum tama bu sefer olucam dıorum ıkı dakkıka sonra dayanamıorum tekrar kendım oluyorum maalesef guzel ulkemızde mesajımın basında yazdıklarım para edıo ve oyle olanlar kazanıo ama ıyıkı boyleyım ben yılmıyacagım ben bıkmayacaguım bana dıken olna ben gul olacagım efendımız nedemıs ''sıze dıken uzatana sız gul uzatın" hayattan ne ogrendın dersen : herseye ragmen durust olmak .. | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| insanları tanıdıkca hayvanları daha çok sevmeyi öğrendim acı ama gerçek . | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||
|
ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN ....! ...... Son Düzenleyen Blue Blood; 18-10-2005 @ 19:55. | |||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
en iyi bildiğim şey bilmediğimdir... o yüzden herşey zamanı gelince öğrenilio...
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Girdiğim kapı'yı kapamasını öğrendim ama... Girdikleri kapı'yı kapatmasını öğretemedim..... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bugüne, hayattan, neleri, öğrendiniz, öğrenemediniz |
Bugüne kadar hayat'tan ne öğrendiniz? Neleri öğrenemediniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünden Bugüne Astroloji | Pasakli_Prenses | Astroloji/Fallar | 0 | 24-10-2008 22:57 |
| Neleri Çabuk Unutuyoruz? | _PaPiLLoN_ | Psikoloji ve Psikiyatri | 1 | 24-07-2008 14:14 |
| Bilgisayarınız için neleri biliyorsunuz? | green almond | PC/Internet Teknik Destek | 16 | 01-12-2007 13:14 |
| Dünden Bugüne Kartpostallar | asla_asla_deme | Kültür | 0 | 08-06-2007 22:38 |
| Bilimsel Devrimlerin Yapısı Neleri İçeriyor? | GusinapsE | Bilim | 4 | 02-10-2006 05:56 |