| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mavi Karanlığın Gizemli Dili HakkındaEvet arkadaşlar. Doğru gördünüz. Bir farkımız olacak. ØKolaylık,Msxlabs için özel bir dil hazırlayacağız! Tabii; bu adminin onayından kabul görülürse ancak gerçekleşebilir. Kabul edilirse dilimizin adı: Mavi Karanlığın Gizlemli Dili olacaktır. Dilin özellikleri: ØDoğal Sesler, ØKulağa Hoş Gelmesi, ØTüm dillerden alımlar da yapılması, Dilin gramerlerini...v.b her şeyini baş olarak şahsen üstlenebilirim. Kelimeleri hep birlikte oluşturacağız! Sevgili Adminim/Adminlerim; lutfen kabul görün ki; tüm forumlardan bir farkımız olsun. Hem de hoş bir farkımız olsun. Ne olur kabul edin. Şayet; kabul ediyorsanız gösterge olarak bu konuyu iğneleyin! X-Sözlükte yayınlamamın nedeni en iyi burada barınabilir olması düşüncem. "Mavi Karanlığın Gizlemli Dilini hep birlikte el ele eğlenceli ve kolay biçimde oluşturalım" diyerek fikrimi onaylayanlar kendilerini belirtmek amacıyla teşekkür etsinler. Saygılarımla, Aznielu Not: Yazının iğnelendiğini görürsem hiç şüpheniz olmasın derhal hazırlıklara başlayacağımdır. Son Düzenleyen Aznielu; 08-06-2008 @ 03:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çok yakında! geliyor! tüm dünyada bir ilk geliyor! çok yakında! msxlabs farklı o Not: Düzenleme hakkım kalmadığı için başlığı "Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında" şeklinde yapamadım. Ceza almamayı umuyorum. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Çok yakında! geliyor! tüm dünyada bir ilk geliyor! çok yakında! msxlabs farklı o bovtey Neutralizer, Yani Neutralizer'e sormak lazım yeni dilden sallamason yeni bir kelime =).Peki üyelerle nasıl anlaşacağız, kapıda bir levha. Dikkat burada Mavikaranlık dili konuşulmaktadır. çok uçtum.Ayrıca,
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında Forum içerisinde aktarılan paylaşımlarda Türkçe konuşulacaktır. Flash Chatlerde, imzalarda bu dil konuşabilinir. Belki; Neutralizer kabul ederse "Mavi Karanlığın Gizlemli Dili İle Her şey" şeklinde bir kategori eklenir ve herkes burada bu dili konuşarak paylaşım yapabilir. Ayrıca; dilimiz tabi ki; Latince olacaktır. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında
Çok teşekkür ederim, sevgili prison... Dediğim gibi sırf imzalarda değil eğer "Mavi Karanlığın Gizlemli Dili İle Her şey" şeklinde bir kategori eklenirse de orada bu dili kullanabiliriz. Ama böyle giderse hiç onaylanmıyacak. Baş admin Ne... hiç buraya bakmıyor Özel msj ile de ilettim ama maalesef hiç cevap falan gelmedi. Offf...Bu arada "***Onaylanabilir" amacıyla dil için hazırlıklar başlatıldı inşallah bir an önce konumuz iğnelenir, onaylanır ve hep birlikte efsane dilimizi oluştururuz! Son Düzenleyen Aznielu; 08-06-2008 @ 15:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Bu gibi konuları ThinkerBeLL'in incelemesi daha doğru olur. Okuduğu zaman buraya düşüncelerini geçecektir.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında NeutralizeRuzun zamandır sizi bekliyoruz.. ve asıl admin sizsiniz.. kararı sizden bekliyoruz.. yani; en azından "ben onaylıyorum/onaylamıyorum" demeniz bize bir sonuç getirecektir.. ben günlerdir sizin kararınızı bekliyorum! | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ThinkerBeLL, sitenin iki admininden biridir. Asıl ve asıl olmayan admin tanımı sitemizde mevcut değildir. Bu konuyla ilgilenecek olan kişi de o admindir.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında Sevgili adminim, Neden yanlış anladınız? Neden bu kadar sinirlendiniz? Herkes sizin en büyük admin olduğunuzdan bahsettiği için ben öyle sanıyordum. Şayet; olumsuz bir davranış sergilediysem affedin. Sizden sadece "görüş" bekliyordum. Thinkerbell adlı adminimiz günlerdir açmıyor . Biz çok merak ediyoruz. O yüzden sizden de bir şey bekliyoruz.Saygılarımla, Aznielu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Mavi Karanlığın Gizemli Dili Hakkında Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Gizemli Geceler - Gece Resimleri | we come one | Doğadan Manzaralar | 1071 | 5 Gün Önce 20:05 |
| Mavi Sakal (Mavi Sakal Kimdir? - Mavi Sakal Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 5 | 01-04-2009 15:17 |
| Mavi - Mavi Nedir - Mavi Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 09-03-2009 14:08 |
| Ferda Anıl Yarkın - Mavi Mavi Masmavi | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-03-2008 18:00 |
| Echo - Gizemli Davet (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 07-02-2007 10:52 |