| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun Clup
Gene ben yazıyorum he ![]() 1- okadar bagımlıyımkı açılış sayfam oluşu sıradan ve basit hale geldi başka bir pc de actıgımda açılış sayfası olarak görmesem yadırgıyorum 2- bagzen okadar hüzünlü oluyorumkı hiçbirsey yapmasam bile sadece ana sayfaya bakıyorum 3- ınternet de hiçbir sayfa açılmasın hiç önemi yok, sadece burası açık olması yeterli 4- internette sörf yaptıgım zamanlar artık kendi eglencem için deil msx e uygun konu bulmak için dolaşır oldum ![]() | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun Clup nete girdim zmn mutlaka uğradığım tek site az girdim zmnlar bile aklımda olan tek site can sıkıntımı geçiren tek site beni mutlu etmeyi beceren tek site iyiki msx var ve iyiki ben burdayım | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
herşeyi bulduğum sitem.sözün bittiği yer msxlabs .daha ne olsun...
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
Burayı çok seviyorumm
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun ClupÖyle Alıştımki Chat Programlarında Chat Yaparken Link Verirken MsXLaBS Yazıyorum.Rumuzuma MsXLaBS YaZıYoRuM MsXLaBS BaĞıMLıLıK YaPaR +-+//(ZaRaRSıZ)\\+-+ | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun Clup Sık takılmaya zamanım olmasa da benim tek forum sitem Karanlığın Mavi yüzü.. | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun Clup İllede MsXLabs... | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun Clup Virtuecat Acikcasi yazdiglarinin hepsine kailiyorum...Ve Tessekkur Ediyorum....!!! MsX'dan baska takilacak sitem yok...olmasini da istemiyorum... Tum MsX ailesine her zaman var olun diyorum..... | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun Clupbi site insana bağımlılık yaparmı ya diye düşünürken siteden çıkmaz oldum ... iyiki Varsın MsX | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX Fun ClupBağımlısı,mübtelası,tiryakisi,uykusuz gecelerimin tek sorumlusu,Msxlabs oldu.. ![]() (Allah başka dert vermesin dimi) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| clup, fun, msx |
MsX Fun Clup Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WinX Clup Makyaj Zamanı | Blue Blood | Flash Oyunlar | 4 | 14-06-2009 18:49 |
| WinX Clup Her Dress Up | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 23-01-2008 17:12 |
| WinX Clup Colorblast - Bloom | Blue Blood | Flash Oyunlar | 4 | 01-03-2007 00:43 |
| WinX Clup Flight Training | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 28-02-2007 23:49 |
| WinX Clup Pixie Catch | Blue Blood | Flash Oyunlar | 1 | 28-02-2007 23:45 |