Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-01-2007   #1 (mesaj-linki)
MsX Fun Clup MsX Fun Clup

Evet bu konuyu açtım çunku çok fazla fanatik olmaya başladı sitemize yeni gelen üyeler belki abartılı olarak bulabilir buradaki yazılanları ama benim gördügüm kadarıyla hepsi gercekteri yansıtmaktadır. Okadar Bagımlı olmuşuzki bagzen biz bile bu bagımlılıgın farkında bile olmuyoruz benım sizlerden ricam nakadar bagımlısınız nekadar deger verip sizin için ne ifade ettigini yazmanızdır ilk olarak ben başlamak isterim

1- okadar bagımlıyımkı açılış sayfam oluşu sıradan ve basit hale geldi başka bir pc de actıgımda açılış sayfası olarak görmesem yadırgıyorum

2- bagzen okadar hüzünlü oluyorumkı hiçbirsey yapmasam bile sadece ana sayfaya bakıyorum

3- ınternet de hiçbir sayfa açılmasın hiç önemi yok, sadece burası açık olması yeterli

4- internette sörf yaptıgım zamanlar artık kendi eglencem için deil msx e uygun konu bulmak için dolaşır oldum

şimdilik bukadar sizlerinde nekadar msxkolik oldugunuzu bizlerle paylaşın
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MsX Fun Clup Cvp: MsX Fun Clup

Ne yazabilirim ki virtü abim herşeyi yazmış benim 2 tarayıcımdada giriş sayfam msx labs sık kullananlardaysa baştan 2 si cok sevdiğim abim ve ablamın siteleri
ondan sonrakilerde hep actığım konu ve eklediğim resimlerin siteleri yani baktımda
eskiden burda bir sürü oyun siteleri vardı şimdi hiç biri yok ve kendi site adreslerimi
de silmişim zaten hiç birşey yapmasamda eve gelince mutlak msxlabsı acıyorum
hoş bu aralar bir şeyde eklemiyorum ama ana sayfasında olmak bile bana mutluluk veriyor hiç birinin yüzünü görmesemde abla ve abilerimi yanımda hissetmek cok
güzel bir duygu esasında eskiden sırf göz kırpmaları için girdiğim bu sitenin forumu keşfettikten sonra bu kadar kısa zaman vazgecilmez olması hayatımda garipde olsa gercek
iyiki varsın msxlabs ve iyiki ben seni tanımışım burayı
vazgecirmezim yapan tüm
MsXLabs HQ Ekibi ne sonsuz teşekkürler
Eski 28-01-2007   #3 (mesaj-linki)

açıkçası 1-2-3-4 yani hepsii

burası bağımlı olmak için herşeye sahip
Eski 28-01-2007   #4 (mesaj-linki)

Virtuecat bizim aklımızdan geçenleri yazmışın zaten sana katılıyoruz.Teşekkürler.Başarılarının devamını dilerim.
Eski 11-02-2007   #5 (mesaj-linki)

valla viryuecat abim hersei solemssn bze bıse kaladı ama hakkaten bagmlılık yapmada ustune tanımıom msxlabs ın!!!!!!!!!!!
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
clup, fun clüp,
Konu Araçları

MsX Fun Clup Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Korkunç Resimler - MsX Korku Tüneli BrookLyn Korkunç/Ürkütücü Resimler 588 22 Saat Önce 14:50
MsX Zaman Tüneli kompetankedi Forum Oyunları/Online Oyunlar 56 12-05-2008 16:43
WinX Clup Pixie Catch ThinkerBeLL Flash Oyunlar 1 28-02-2007 22:45
MsX A I O (Göz Kırpmaları) virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 7 30-11-2006 17:19
Bütün MsX Yazılımları virtuecat Arşive Kaldırılan Konular 1 18-02-2006 04:36
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:07Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.19370508 saniyede (8.02% PHP - 91.98% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR