| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. ben bile bu haytalıkla almıştım tesekkür.. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. bende alcaktım wermediler ortalamam tutuodu![]() hepsi tarihçinin yüzünden![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. hay o tarihçinin, töbe töbeee | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. o kadar özür diledi ama geçti artık ![]() ![]() | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..
Tabi tabi, iyi not alınca "Biz aldık, hakkettik!.." deriz. Ama kötü not gelince; "Hocanın yüzünden işte!.." deriz. Öğrenci psikolojisi işte =))) Benimki bazı durumlar için geçerli bu arada. Yanlış anlaşılmasın. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. sLm SanaL DünYasinin AsK doLu İnsanLari NaßerSiniz GönLünüz MutLu GeLeceGiniz uMutLu Sohßetiniz SeytaNınız ßoL oLsun... bea Konu iLe bu yazDıgıMın ne aLaKası Var bende ßiLmiom Siz De ßenim Gißi SaLLayin | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. filiz boşver okadar takma.. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..![]()
![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 21-02-2007 @ 23:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
M... MİLLİ PİYANGO LİSESİNDE YİM AYNIZAMANDA 2.1 OKULUMDA MSX TİR OKULDAN SORA B URDAYIM İŞTEN SORA BURDAYIN NE 1 TANE ZAYIFIM VARDI ODA KAHROLASIN MATEMATİK GERIYE KALAN ISE PEKIYI | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Ege Üniversitesi E.m.y.o Makina resim konstrüksiyon bölümü öğrencisiyim 2.sınıf | |
|