| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..
alttan hiç dersim yok 3. sınıf kamu yönetimi öğrencisiyim inek gibi ders çalışmam ama zayıfta almam
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
lise okuyorum son sıfındayım inşallah seneye istan bul boğaz içi edebiyat çok sevdgım bolumdur orayı kazan mak istiyorum
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. bende varım burda
Son Düzenleyen DrAm3vLH; 02-03-2007 @ 17:35. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..Liseye de gitmiyorum , üniversiteye de İstanbul'da bir devlet okulunda,ilkokul öğrencisiyim. İlk dönem takdir aldım.(tıpkı diğer dönemler gibi )Allah izin verirse önce yüksek puanlı bir Anadolu Lisesi,sonra üniversite ve elbette mesleğim,hedefim gazetecilik.. (ı want to be journalist..) green almond msx child | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. Süper Lise 2.sınıftayım Yabancı DiL BöLümü; İng & ALmanca. Seneye Son Öss ve Yds ye giricem Mütercim-Tercümanlık istiorum (şehir ÖnemLi deiL) İnşaLLah Kazanırım | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
ben daha lise 1'im Allah ne verırse oraya gıdecem oss de | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
ben 4 yıllık(yeni sistem) anadolu lisesi 2. sınıftayım.bölümüm dil.allah izin verirse ingilizce ögretmeni olmayı planlıorum.üniversiteyi su son zamana kadar hangi sehirde okuyacagımı önemsemiyordum ama sevgilim konyalı olup orda üniversite okuyo olunca selcuk üniversitesini daha da bir ister oldum okulda tüm derslerim süper..okul birincisiyim simdilik (kaptırmayız insallah)
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..bu sene liseye başlıcam. normal bir okula gitmiyorum daha çok kurs gibi bir şey. japonyadaki gibi eğitim veren bir okul üniversiteye kadar her yaş öğrenciyi okutuyor lise 1 e yeni geçtim okulumun düzgün bir adı yok ama okul için Meiwajyou olarak adlandırılıyor ders notları avrupadaki gibi A üzerinden verildiği için derslerim orta en düşük notum -E ile insan psikolojisi Diğer notlarım -C'den yüksek | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
Bende lıse 2 ye gectım inş. guzel gecer bu yılda | |
|