MsX'teyim ve Öğrenciyim Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-08-2007   #31 (mesaj-linki)
kaf_kef - avatarı
Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..

bende öğrenciyim üniv 3. sınıftayım ve msxlabs bende bağımlılık yaptı. Vize haftaları sanırım beni zor bir süreç bekliyo,
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-08-2007   #32 (mesaj-linki)
MYDMR

ben de simdi anadolu lisesi 3üncü sınıftayım..öss ve yds ye daha fazla calısıoruz.bakalım sonuc ne olucak
Eski 27-08-2007   #33 (mesaj-linki)
KettoKero - avatarı

bu sene orta okur 9'a gectim
dersrerim avrupadaki gibi A dan siraraniyor
en dusuk notum D. Diger notrarimda C uzerinde.
yani ders ortaramam normar.
Aiko ire ayni okurdayiz
Eski 31-08-2007   #34 (mesaj-linki)
green almond

Msxde yaşlanıcam galibaGeçen sene devlet okulundayım diye yazmıştım buraya.Liseye geçtim efem,Haydarpaşa Anadolu Lisesi (: İnşallah bigün üniversiteyi de buraya yazabilirim!! (: (:
Eski 31-08-2007   #35 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ben hiç en ii olmadim hep yeticek kadar soruyu cozup sinavlardan cikardim en buyuk basari olarak öss de sözelden full cekmistim onu sayabiliriz
Eski 31-08-2007   #36 (mesaj-linki)
faal - avatarı

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Karnelerimizi ve öğrenciliğimizle ilgili yazıları burada paylaşalım...
İlk dönem karnem..

Sistem farklı olduğu için belki anlamakta zorluk çekebilirsiniz Ben biraz özetleyeyim, oldukça iyi ortalama'dan daha iyi bir karne

Almanyada bir 'Gymnasium' okulunda öğrenciyim. Notlar 1'den 6'ya kadar, en iyisi 1. Şimdiye kadar okulda hep başarılıydım, bu yıl pek belli olmasa da ((: Okulumu seviyorum ve herşey yolunda giderse bu okulda daha 4 yıl okuyacağım. Ondan sonra da kazanırsam Üniversiteye gideceğim..
maaşşallahh olursun inşallah
Eski 11-09-2007   #37 (mesaj-linki)
goksu18 - avatarı

benm bu yıl lise bitti okul 1.olarak bitirdim liseyi fakat 4yllık üniye yerleşemedim 2yıllığada gitmek istemedim bu yıl dershaneye gidip güzelce hazırlancam össye...napalım vardır bundada bi hayırr...
Eski 14-09-2007   #38 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı

Bende Diyeyim Artık Biraz Gec Oldu Ama Lise 3(4 Yıllık Piyango Bize Vurdu )2 sene bilgisayarıma bakamıyacagim özliycem sizleri ama yazın gorusecez inş.2 tane zayıfım vardı bi tek bu sene kararlıyım 3 ten asagi notum olmuyacagina össde de hava subaylıgını istiyorum benden bu kadar
Eski 20-11-2007   #39 (mesaj-linki)
seko_fb

Benim bu sene lise bitti zayıfım yokdu takdir teşekkürde yokdu normal geçtik işte bunada şükür ama lise 2 edebiyatı beni çok uğraştırdı 4. sınav sonunda zor verdim şimdi öss'ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum ve inşallah bu sene olacak (matematik istiyorum) karne soracak olursanız sanırım yırttım
Eski 20-11-2007   #40 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bende sonunda lise sona geçtim.Bu sene bitecek inş. kurtulacam (: Ama bu sene bitmesini istemiyorum nedense...Geçen seneye göre daha iyi, bu sene o kadar sıkıcı degil en azından. 4 senedir aynı okul, aynı sınıf, aynı arkadaşlar alıştım artık biraz geç te olsa (: Bu arada geçen sene kime söz vermiştim? Erhan, teşekkür aldımm!! Bu senede takdir alacam söz (:
Bende Öss ve Yds'ye hazırlanıyorum.Neti boşverdim artık (:
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
msxteyim, Öğrenciyim
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama