| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..BEN AÇIK ÖĞRETİMDEN LİSEYİ OKUYORUM BİRAZ ZOR GEÇİYO AMA YAKIN ZAMANDA DERSHANEYEDE BAŞLIYOM EEE GELELİM BU SİTEYE ÇOK ZEVKLİ BULDUM BAKALIM BU SİTEYİ GEÇEBİLECEKMİYİZ ![]() ] | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..
Ben msxlabstayım ve öğrenciyim daha ortaokul2 ye geçtim millet herkese başarılar saygılarımla | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim Bende öğrenciyim bu sene 2 ye geçtim daha kos koca 3 sene var Aslında birini beklerken zaman geçmiyor ama olsun. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim Msxteyim ve ögrenciyim.. Lise 4'teyim..Son senem inşallah..Ve sonunda bitiyor galiba.En son lise 2 deyken yazmışım buraya ve o köprünün altından o kadar sular aktı ki şimdi hayallerim değişti..Yarın için söz veremiyorum artık..Neyse dramatize etmicem ..Bölüm yine aynı dilciyim Daha geniş davranıyorum ve bölümüm içinden ögretmenlik turist rehberliği mütercim tercümanlık vs..herhangi biri olabilir.. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve ÖğrenciyimÖğrenciyim çok seviyorum öğrenciliği hiç bitmese ekmek elden su gölden Annemin deyimiyle![]() Ama şaka bir yana öğrencilik de zor Ben de HOT WORKİNG GİRL ile aynı bölümde hatta aynı sınıftayım Planlarım var ama her şey olacağına varır En hayırlısı neyse o olsun hepimiz için![]() Allah yardımcımız olsun bütün sınavlarda ... ![]() | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim
bende öyleyim ![]() İstanbul Üni - Radyo TV 2. sınıf | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
MsX ' teyim öğrenciyim. 1. ve 2. sınıfta sınıf başkanıydım 3' te yardımcı. 3 yaşında okuma yazma çözdüm. 4' te okulum değişti ve HAYATIM BATTI.! 5 e kadar hepsi 5 ' ti. 6 da 4 lerim oldu 7 de 3 ler oldu düz geçtim ilk donem 2.donem teşekkür 8'de de aynı. ve Lise.. OKS puanım 390.. Çorlu Ticaret Borsası A.L okuyacağım. Diploma puanım 85 küsür .! | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
ah gençliğim ahh... oku oku biter mi be bu okul derdi..bende bitmeyin bi üniv okuyorm.bu sene bitiyor ama (inş) | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim evet arkdşlar össden hedefledim puanı aldım tercihlerimide yaptım inş bu yıl üniversite öğrencisi olcam sonuçlar açıklanınca sizle paylaşırım | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Ben 8. sınıfa yeni geçtim ama 5. sınıfa kadar hep notlarım süperdi matematik bile (huwww) Ama ne olduysa 6. sınıfta oldu iki dönem teşekkür getirdim ama bunlar felaketin başlangıçlarıydı. Ardından 7. sınıf, hiç sormayın zar zor geçtim 2 tane kırık(aman Allah'ım)Sonuçta 8. sınıftayım ama gerisi Allah kerim.Bundan sonra ne yaparım bilmiyorum hele MsX olduğu sürece kalırım sınıfta yahuu | |
|