| | #1 (mesaj-linki) | |||||
| MsX'teyim ve Öğrenciyim
LaDy'M ![]()
| |||||
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..
Ben bütün öğrencilik hayatım boyunca hep başarılıydım. Üniversiteye başladığım yıl, tüm çaylaklar gibi ben de 1 tür üni-bohem'e kaptırdım kendimi ve ilk 2 yıl iyi serdim. Sonra baktım ki böyle gitmeyecek yine 1 nevi inek moduna dönüş yaptım.. Ve 5 yılda bitirmeyi başardım ![]() Ama sakın bana karnelerimi aratmayın, ninemin sandığındadır onlar şimdi, naftalin kokuları arasında.. ![]() Çünkü; Msx'teyim ama artık öğrenci değilim.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. Msx'teyim Ve ANKARA Kocatepe Mimar Kemal Lisesi'nde öğrenciyim.. Vallaha Ne Siz Sorun Ne Ben Cevap Veriyim ![]() Bir Tane Zayıfım Var ![]() O da Kahrolası Geometri ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..BENDE MSXTEYİM AYNI ZAMANDA ÖĞRENCİYİM EGE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK CİHAZ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNDE SENEYE ÜÇ DERSİMİ ALTTAN ALMAK ÜZERE OKULLA ANLAŞTIM ![]() ![]() ![]() YARINKİ SINAVIMDAN SONRA 5 GÜN TATİLİM VAR BÜYÜK Bİ NİMET TABİ BENİM İÇİN | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim..![]() ![]() Uygun Ucretle Karne Düzenlenir | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
benim ingilizce 4 , tarich 4 ,mathamatik 2, almanca 3 ,türkce 2 ,physik 2 ,textiel 1 , technik wpu 2, technik wf3 ,biologie 2 ,aw 3, sport 3 ,erdkunde3 1.6 durschnit | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. Karne aldığım dönemler özledim nedense. Üniversite'de elinize karne felan verilmiyor, internetten bakıyorsun. İlk dönem için alltan bir ders kaldı, Kamu Maliyesi... Diğerlerinden geçtim Allah'a şükür. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. ya okul mokul kolay lısede bıraz da calısmak lazım taktır aldım onur belgesı de tabıkıde okul bırıncılıgını kımseye kaptrmam | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
allahıma bin şükür hep başarılı takdirlik bir öğrenciydim ama bu fazla pohpohlanmalar tadirler karşılıklı teşekkürler bozdu baba ya üniwersite mi tam bir facia hala kurtulamadım ya
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsX'teyim ve Öğrenciyim.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kocatepe ilköğretim okulunun notları, |