| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: 90'lardan Akıllarda Kalanlar
Bu dizinin kapanış fon müziğini ezberlemiştik resmen-) Ama belkide eskileri,klasik müziği sevdiren parçalardan biriydi o.Richard Clayderman & Henry Mancini'nin hayat verdikleri ''Nadia's Theme'' müziği.. Klasik müzik severlerin kesinlikle ilgisini çekecektir tavsiye ederim -) ![]() | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 90'lardan Akıllarda Kalanlar 90 Yılların bayramlarında ben ve bi kaç arkadaş biriktirdiğimiz şekerlerimizi ortaya koyup sonra avuçları en büyük olan arkadaşı seçip şekerlerimizi havaya attırıyoduk.Sonra kim ne kadar şeker toplarsa şekerler onun oluyodu..Buda bizim sabırsızlıkla beklediğimiz sadece bayramlara has eğlencemizdi..Keşke o günlere geri dönebilseydim.. Ayrıca dayımın nişanlısı için bağıra bağıra sölediği şarkı aklıma geliyor.. ''Saçındaki tokan olayım Belindeki kemer olayım..'' (Tarkan) | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 90'lardan Akıllarda Kalanlar 90'lardan hatırlarımızda ne kadar güzel şeyler kalmış. Baştan sona bir daha okudum. Ne kadar güzel bir konu açmışsın sevgili Mesirkentli. Ben konuyu biraz değiştireceğim. 90'lar dendiğinde akla 1999 da olan 2 büyük deprem de geliyor. Yakınlarda bir kabir ziyaretine gittik Küçükçekmece Mezarlığı'nda, ayrı bir bölüm vardı 1999 Depreminde hayatını yitirenler için. Aynı soyadlı bebekten yaşlıya çeşitli isimlerle mezar taşlarıydı artık onlar sıra sıra. Depremleri de unutmayalım ve unutturmayalım. Hala güvensiz konutlarla, köprü ve üst-alt geçitlerle, okullarla, resmi binalarla yaşıyorsa eğer kentlerimiz zaten unutturmazlar. 90'lar demişken, bunlar da yaşandı. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: 90'lardan Akıllarda Kalanlar
yaziyi okuyunca, tuhaf oldum , super yakalamissiniz konuyu, yureginize saglik.!her seyin degerinin cok daha guzel oldugu 90 li yillarda yasadigim icin mutluluk duydum
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 90lardan, akıllarda, kalanlar |
90'lardan Akıllarda Kalanlar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Senden Kalanlar | Blue Blood | Duygu Yüklü Flash'lar | 1 | 09-09-2009 23:43 |
| Araf Yaren - Koca Bir Yılın Ardından Geride Kalanlar (Full Albüm) | arafyaren | Underground Albümler | 0 | 31-08-2008 14:22 |
| Araf Yaren - Koca Bir Yılın Ardından Geride Kalanlar (Full Albüm) | Blue Blood | Underground Albümler | 0 | 18-08-2008 12:55 |
| Özgür Çevik - Bize Kalanlar | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 19-06-2008 10:12 |