| | #71 (mesaj-linki) |
| |
|
| | #72 (mesaj-linki) |
Cvp: Geyik Genç ve yakışıklıdır,askerden yeni dönmüş tekrar eski isinde çalışmaya başlamıştır.Hayati sevmekte ve ileriye daima umutla bakmaktadır.. Bir gün evinden çıkıp ise giderken bir evin penceresinde genç bir kız gözüne ilişir. Birden afallar. Aman Allah’ım o ne güzellik. Masum bir yüz,kalem kaslar,badem gözler,lepiska saçlar sanki tanrının isi gücü yokmuş da durmuş bu kızı özene bezene yaratmış. Birden içinde bir şeyler kıpırdar ve yıldırım aşkı bu olsa gerek diye düşünür. Bütün gün boyunca kızın hayali gözlerinin önünden gitmez ve akşamı iple çeker. Aksam eve dönerken kız yine pencerededir ve manalı manalı kendisine bakmaktadır. Belli ki kız da kendisine karsı bir şeyler hissetmektedir. O gece sabaha kadar kızın hayali ile yatağında bir sağa bir sola döner ve gözüne uyku girmez. Ertesi gün kararını vermiştir. Bu dünya güzeli kızla muhakkak tanışmalıdır. Bütün cesaretini toplayıp kızın bulunduğu evin dibine yanaşır ve kendisini takdim ederek telefon numarasını verir ve aramasını ister. Kız gecikmeden arar kendisini ve uzun uzun konuşurlar, birbirlerini tanırlar. Bir süre devam eden ve karşılıklı sevgi sözcüklerinin çokça söylendiği telefon görüşmelerinden sonra nihayet son sözünü söyler ve "benimle evlenirmisin?" der. iste o anda kızın konuşması birden değişir ve hüzünlü bir sesle "Bu imkansız, zira doğuştan benim ellerim yoktur" der. Oğlan ne söyleyeceğini şaşırmıştır, biran sessizce durur ve "Olsun ben yine de seninle evlenmek istiyorum, zira ben senin yüz güzelliğinden ziyade ruhunun güzelliğini sevdim" der. Kız ummadığı bu cevap karsısında gözyaşlarını tutamaz ve oğlanın gösterdiği bu fedakarlıktan ötürü hüngür hüngür ağlamaya baslar. Artik telefon görüşmeleri daha bir bambaşkadır ve Leyla ile Mecnun misali birbirlerini çılgınca sevdiklerini sıkça tekrarlarlar. işte artik mucize başlamıştır. Kız bir gün uykudan uyandığında ellerinin yavaş yavaş oluştuğunu görür. Bu sevginin bir mucizesidir.Kısa zamanda eller tamamen oluşur ve normal hale gelir. Bunu artik sevgilisine açıklama zamanı gelmiştir. O gün oğlan isten dönerken pencerede bekler ve tam önünden geçerken coşkulu bir şekilde oğlana seslenir ve pencereden yeni oluşan ellerini göstererek "Bak sevgilim aşkımızın kuvvetinden bir mucize oldu ve ellerim çıktı" der. iste o anda birden oğlanın yüz ifadesi değişir ve dudaklarından su kelimeler dökülür.......... >>> >>> >>> SENI BEN "ELLERIN OLSUN" DIYE MI SEVDIM? bir Şarkinin doğuşunun iyi bir geyiğini okudunuz.... | |
|
| | #73 (mesaj-linki) |
Cvp: Geyik BİLGİSAYAR ATASÖZLERİ Virus, ferman dinlemez. Virus bulaşa bulaşa yayılır. Vakitsiz kilitlenen bilgisayarı resetlerler. Az veren "sabit disk"ten, çok veren "boot"dan Bir PC'nin nesi, iki PC'nin network'u var. Arayan virusunu de bulur , truva atını da. Virusunu söylemeyen anti-virusunu bulamaz. Şifreni söyleme dostuna, o da söyler dostuna. Bu dahil pek çok cümle yanlıştır. Abi işlemci adaptörünü devre dışı bıraktım, alet 220 V'da canavar gibi. Delinin biri Network'u bozmuş, 40 supervisor düzeltememiş. PC 'in var mı derdin var. Virusu an, antivirusunu hazirla. Her virus bir tecrübedir. Sosyal hayata devam etmek için RESET düğmesine basınız. Antivirussuz PC'yi virus kapar. Disket virusu ile gelir. Bilgisayar oyunlarıyla hayat arasındaki tek fark hayatı save edememektir. Sabrın sonu resettir. Ummadığın program, makineyi kilitler. Güzelliğine güvenme sivilce alır gider, Pc'ne güvenme virus alır gider. Sakla utility'i gelir zamanı. Yavuz virus, ev sahibini Doom oynarken bastırır, bilgisayarı kilitler. Doktor ölecekmiyim?... HAYIR! Upgrade edileceksin!... Virus : Ben programı uzantısından tanırım. Virus olur, gözü diskette kalır. Lütfen bu satırda durmayın, otomatik tagline çarpar. Virus gelince "back-up" ını aldın mı, "şimdi musait misiniz ?" diye sormaz. Virusun başı küçükken ezilir. Yiğitlere isimleri kahramanlıktan , viruslere isimleri verdiği zarardan sonra verilir. Virus istedi 1 EXE, Allah verdi 2 EXE. Her virusun bir yoğurt yiyişi vardır. Cins virus diskette öter. Yol sormakla, keyword aramakla bulunur. Sabır açıdır, meyvesi resettir. İşleyen PC'yi virus tutar. Virus geliyorum demez. Tuşa basmakla klavye eskimez. Acele programa bug karışır. Duvaksız gelin, CD-ROM sürücüsüz PC olmaz. Virus demekle, virus bulaşmaz. Al programın orjinalını, çekme kaygısını. Akılsız algoritmanın cezasını eller çeker. RAM'sız Windows oynamaz. Sabreden derviş Windows'u çalıştırmış. Kavuzu animatör olanın burnu 3D den kurtulmaz. Sakınan diskte bad çıkar. Virüsünü temizlemeyen diskini temizler. Upgrade'i an tornavidayı eline al. PC ciye MAC vermişler ahhh Windows'um demiş. Sakla rutini gelir zamanı. DOS işler Windows övünür. Patch'ı çıkmamış programdan ümit kesilmez. Kimine Adlib saz, kimine SB Live az Bana bir bilgisayar verin interneti göçüreyim. Ak antivirüs karagün içindir. DOS kocayınca Windows'un maskarası olur. Hatasız program olmaz. PC'ci Microsoft'a küsmüş, Microsoft'un haberi olmamış. Bana bilgisayarının modelini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Yaz virüsü formatlasın diskini. Programcıyla yatan animatör kalkar. Virüsler ilk hedefiniz internettir ileri. Nick'ini söylemeyen chat arkadaşı bulamaz. | |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
Cvp: Geyik Garip Vaziyetler Hani bazı olaylar, sözler, durumlar vb. vardır.Bizim insanımızdan başkasına nasip olmaz. İşte onlardan bazıları.. 1. "Nerelisin ?" sorusuna cevap aldıktan sonra otomatikman "içinden mi?" diye sormak. 2. Amca, hala, dayı, teyze, görümce, kayınço,enişte,elti,bacanak, kaynana, kayınpeder,baldız, yenge, amcaoğlu, hala oğlu, dayı oğlu, vb. gibi akrabalık terimleri. 3. Gelin-Kaynana çekişmesi. 4. Sigarayı çoraba veya kulak arkasına koymak. 5. Düğünlerde, eğlencelerde, toplantılarda, vb. içip içip olay çıkartmak. 6. Kuru fasulye-pilav-cacık, at-avrat-silah,devlet-mafya-polis, kavun-beyazpeynir-rakı, metin-ali-feyyaz, karpuz-peynir-ekmek, vb. gibi üçlemeler. 7. Yürüyüş veya dolaşma esnasında eline tespih, değnek, sopa, vb. almak. 8. Yabancı dil öğrenirken önce küfürleri öğrenmek, yabancılara Türkçe öğretirken önce küfürleri öğretmek. 9. Yolculuk esnasında yanındakine "Yolculuk nere hemşerim?" diye sorarak muhabbete başlamak. 10. Çırak-kalfa-usta ilişkisi. 11. Büyüklerin yanında sigara-içki içmemek, bacak bacak üstüne atmamak. 12. Mektuplarda "büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden" öpüp "kestane kebap, acele cevap" beklemek. 13. Kendini tanıttıktan sonra diğer yarışmacı arkadaşlara basarılar dilemek. 14. Japonları kastederek "adamlar yapmış abi!" demek. 15. Ortaokul ve lisedeki ani-hatıra defterlerine yazarken "bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için... " diye başlamak. 16. "Bizim askerdeyken bir çavuş vardı..." diye başlayan askerlik anıları. 17. Ütü ütülemek, su sulamak, boya boyamak, uyku uyumak, yangın yanması, ölü ölmesi, vb. gibi dumur yaratan deyimler. 18. "Geldiniz mi?" veya "Siz mi geldiniz?" gibi gereksiz sorular. 19. "Kim O?" sorusuna "Ben!" diye cevap vermek. 20. Telefonu açan kişiye kendini tanıtmadan "orası neresi?" veya "sen kimsin?" gibi sorular sormak. 21. Neredeyse herkese, her şeye takma isim bulmak. 22. Misafir gelince hemen cay suyu koymak. 23. "Senin paran burda geçmez!" deyip karşıdakinin eline sarılmak. 24. Paraları cüzdana veya cebe koyarken Atatürklerin ayni tarafa gelmesine dikkat etmek. 25. Düğün, lokanta, vb. gibi yerlerde masaları birleştirerek oturmak. 26. Büyüklerin "Biz sizin yaşınızdayken..." diye başlayan serzenişleri. 27. Düğünlerdeki takı merasimleri. 28. Otobüs, uçak, hastane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşmak. 29. "Hamili kart yakınımdır!." 30. Yüzsüzce rüşvet istedikten sonra abartıp "Helal et" demek (yaşanmıştır). 31. Bir ise başvururken muhtardan onaylı ikametgah, fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, noterden onaylı diploma fotokopisi, askerlik belgesi vb. gerekmesi. | |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
Cvp: Geyik
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Geyik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Geyik (Deer) - Geyik Resimleri | Hay_LaZ | Doğadan Manzaralar | 207 | 4 Hafta Önce 14:00 |
| Hac, Kurban, Bayram | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 30 | 14-12-2007 19:00 |
| Ata Demirer - Aslan Geyik Yemek Muhabbeti | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 02-06-2007 02:18 |
| Doğu ve Batı Mitolojilerinde Hayvan Motifi | GÖLGE | Mitoloji | 2 | 25-04-2007 12:56 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||