| | #181 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik 1. Exxon'a ait bir petrol tankeri Kanada aciklarinda battiktan sonra,petrole bulanan iki tane deniz ayisi 80.000 dolar harcanarak temizlenmis ve buyuk bir torenle denize birakilmislar. Tam 2 dakika sonra herkesin gozleri onunde bir mavi balina deniz ayilarini yemis... (neymiiis: dogaya asla mudahale etmeyeceksiiiin) 2. New York'ta yasayan bir psIkoloji ogrencisi kiz bos odasini bir marangoza kiralar. Amaci onunla konusup, adamin davranislarini incelemek.Ama iki hafta sonra marangoz kizi bir balta ile parcalar... (neymiiiis: insanin basina ne gelirse ya meraktan....) 3. Bonn'da iki gosterici, domuzlarin kesimevi'ne barbarca goturulup orada kesilmelerini protesto ederken, domuzlarin bulundugu yerin kapilari kirilir ve 2000 domuz kacisirken, iki gostericiyi ezerek oldururler... (neymiiiis: demekki domuz domuzlugunu yapar) 4. Irakli bir terorist postaya bombali-mektup verir. Posta ucreti eksIk odendigi icin mektup kendisine geri postalanir.Herseyi unutan terorist mektubu acinca parcalanarak olur... ( neymiiiis: unutkansan terorist olmayacaksin) ve sonuncusu.... 5. Amerika'da kadinin biri evine gelir ve kocasini mutfakta titrerken gorur. Belinden su-kaynatici'ya dogru bir kablo gitmektedir. Kadin hemen kalin bir tahta parcasi bulur ve adamin koluna vurarak onu elektrik sokundan ayirmaya calisir. Adamin kolu iki yerinden kirilir. Sonradan anlasilir ki, kocasi orada mutlu bir bicimde walkman dinliyordur... (neymiiiiis: kadin milleti her zaman erkek milletinin mutluluguna engeldir) | |
|
| | #182 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Osmanli tokati nerden geliyor biliyor musunuz? Osmanli zamaninda ordu cesitli birliklerden olusurmus. O birliklerden biride Tokatci grubu imis. Tokatci denilen askerler devsirmelerden olusur ve gayet iri yapili, iri elli kisilermis. Bunlarin ozel calisma salonlari varmis. Salonlarda mermerden yapili olan buyukce kolonlar varmis. Tokatcilar bu mermer kolonlari tokatlayarak ellerini daha da gelistirirlermis. Savas sirasinda ordunun en arkasinda bulunur savasin sonlarina dogru hizla savas alanina girer ve bitkin durumda olan dusman askerlerini tek tokat darbesiyle yerle bir ederlermis. Tokat attiklari kisinin yuzunu iceri cokertir ve beyin kanamasi gecirmesine sebep olarak oldururlermis. Yaaa iste boyle Nam-i deger OSMANLI TOKATI buradan geliyormus | |
|
| | #183 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik
kadinlarin eline verilmemesi gereken 30sey... mişşşşş.. 1-DIREKSIYON (carpisan arabalar dahil) 2-KREDI KARTI 3-TELEVIZYON KUMANDASI 4-RUYA TABIRLERI KITABI 5-SIRKET HISSELERININ %51'I 6-HARITA (hedeften daha fazla uzaklasmak istemiyorsaniz) 7-UCUNCU KADEH 8-BUZ KIRACAGI 9-INGILIZ ANAHTARI 10-BASBAKANLIK KOLTUGU 11-KOZ 12-TELEFON 13-PUSULA (klavuzu karga olanin...) 14-KALEM 15-INISIYATIF 16-HESAP MAKINESI (kullanacaklarini pek sanmiyoruz) 17-UCURTMA (ya tele takarlar ya yere cakarlar) 18-AYNA 19-NARGILE ("Tankut bunu ufluyo muydum,yoksa cekiyo muydum" ?!!?!) 20-PIPO 21-AHMET ALTAN KITAPLARI 22-KELEPCE 23-KIRBAC 24-CEKIRDEK 25-BILARDO ISTAKASI 26-FALA HAZIR KAHVE FINCANI 27-OLTA (allah muhafaza)A 28-ZEKA SORUSU (hem cevabi bulamazlar hem de bulcam diye inat ederler) 29-ESKI SEVGILIYLE CEKILMIS RESIMLER 30-BRAD PITT POSTERI | |
|
| | #184 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Bir odaya 100 kadar tuğlayı belli bir şekilde dizili bırakın. Daha sonra odaya 2 veya 3 aday gönderin ve kapıyı kapatın. Onları kendi hallerinde bırakın ve 6 saat sonra odaya giderek durumu analiz edin. Eğer tuğlaları sayıyorlarsa Muhasebe bölümüne yerleştirin. Eğer tuğlaları tekrardan sayıyorlarsa Denetçiler bölümüne yerleştirin. Eğer odanın her yanına tuğla saçmışlarsa Mühendisliğe yerleştirin Eğer tuğlaları garip bir düzende sıralamışlarsa Planlama bölümüne yerleştirin Eğer tuğlaları birbirlerine atıyorlarsa Operasyonlar bölümüne yerleştirin Eğer uyuyorlarsa Güvenlik bölümüne yerleştirin Eğer tuğlaları parçalara ayırmışlarsa Bilgi teknolojileri bölümüne yerleştirin Eğer boş boş oturuyorlarsa İnsan kaynakları bölümüne yerleştirin Eğer birçok farklı kombinasyon denediklerini söylüyorlar AMA bir tuğlayı bile yerinden kıpırdatmamışlarsa Satış bölümüne yerleştirin Eğer odada değillerse Pazarlama bölümüne yerleştirin Eğer camdan boş boş dışarı bakıyorlarsa Stratejik planlama bölümüne yerleştirin Ve son olarak Eğer biribirlerine bir şeyler anlatıyorlarsa ve tek tuğla bile yerinden oynamamışsa Onları tebrik edin ve üst yönetime yerleştirin. )) | |
|
| | #185 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik İnternet ve Biz İnterneti "Bürokratlarımız" Bulsaydı: Bilgisayar açılış mesajları : - Ad Soyad girin - Şifrenizi girin - İkametgâh girin - Nüfus sureti girin - Annenizin genc kızlık soyadını girin İnternette gideceğiniz adresi yazdıktan sonra ekrana gelen mesajlar : - Emin misiniz? - Ciddi misiniz? - Bak son defa soruyorum! - Günah benden gitti, bağlıyorum. e-mail almak icin yapılması gerekli işlemler : 1. Nüfus Cüzdanı aslî ve noter tastikli fotokopisi 2.İkametgâh senedi 3.Savcılıktan iyi hâl kağıdı 4. 6 fotoğraf 5.Son 3 ay içinde alınmış isme tescilli elektrik,su,doğalgaz faturası (ödenmiş olacak) 6. Erkek kullanıcıların Askerlikle ilişkileri olmadığına dair tecil belgesi veya teskere belgesinin Noter tasdikli sureti. 7. 18 yaşını doldurmamış kullanıcılarda velilerinin yazılı izin belgesi... Not: İnternet e-mail kullanım depozitosu 400$ olup aylık 50 milyon kullanım ücreti alınacaktır faturasını ödemeyen abonenin e - maili kesilir. (not: İnternet İşleri Genel Müdürlüğü, hiçbir tebligat yapmadan abonenin e-mail adresini önceden haber vermeden kapatma veya değiştirme hakkına sahiptir) Bağlanamama mesajları : - Bu siteye giriş İnternet Yüksek Konseyi tarafindan yasaklanmıştır. - Çocukların zihinsel gelişimini engellediğinden bir (1) gün süre ile kapatmıştır. - Site, borcundan dolayı kapatılmıstır Bağlanma mesajları : - Sitemizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz, sitemize girmekle artık sadece bizim sitemize geleceğinize ve başka hiç bir adrese gitmeyeceğinize dair bir anlaşmayı kabul etmiş oluyorsunuz. Bu durumu kabul ediyorsanız "Evet", etmiyorsanız "Evet" tuşuna basın. İhtilaf halinde İstanbul Mahkemeleri geçerli olacaktır. Hata mesajları : - Ulaşmaya çalıştığınız bilgisayarın mahallesinde elektrikler kesik olduğundan bağlantı kurulamıyor. - Eksik tuşa bastınız, lütfen tekrar deneyin. - "Q" harfine bastınız, bu durumun bir yanlışlık sonucu olduğuna inanıyoruz, Bir kez daha "Q" harfine basmanız halinde bilgisayarınız takibe alınacaktır. - Hatasız bilgisayar olmaz. - Kime şikayet ederseniz edin. | |
|
| | #186 (mesaj-linki) | |
| DÜŞÜNCEYE BAKNebraska'da yaşlı bir adam yaşardı.. Patates ekini için bahçeyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu çok zor bir işti.. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi fakat o da hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve sorunu açıkladı. Sevgili David, Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım. Burada olsan bütün derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahçeyi benim için hallederdin. Sevgiler Baban Bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı. Babacığım, Allah aşkına bahçeyi kazma. Ben oraya cesetleri gömmüştüm. Sevgiler David Ertesi gün sabaha karşı FBI ve yerel polis çıkageldi ve tüm sahayı kazdı lakin hiçbir cesede rastlamadılar. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı. Babacığım, Şimdi patatesleri ekebilirsin.Bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım. Sevgiler David | |
|
| | #187 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik
geçenlerde gazetede güzin abla bölümnü okurken gözüme bir bölüm takıldı yazılanlar aynen şöyleyydi: -sevgili güzin abla erkek arkadaşımla sokakta dolaşırken bane eve gitme teklifinde bulundu bende bir sakınca görmedim evine gittik içecek birşeyler getirdi içtiktenbir süre sonra erkek arkadaşım uyuya kaldı bir anlam veremedim uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı eve geç kalıyordum gitmek zorundaydım uyandırmadan gittim amasonra beni bir daha aramadı. GÜZİN ABLA SENCE ONU UYANDIRMADIĞIM İÇİN BANA KÜSMÜŞMÜDÜR? HAUAUH ARKADAŞLAR BİR KIZ BU KADRA SAF OLABİLR YAAAAAA... GÜLMEKTEN KOPTUMMM | |
|
| | #188 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik CUK DIYE TAS GEDIGINE... * 80'li yillarin sonlari bir Besiktas-Boluspor maçi sirasinda hakem, Beşiktas'in net 2 golünü vermez, Boluspor'a havadan bir penalti verir. Maç çigirindan çikmistir. Besiktas'lilar neredeyse sahayi terketmeyi düsünürler. Boluspor 2. golü de atar. Metin TEKIN santrayi yapmaz bekler. Hakem düdügü bir daha çalar, ama Metin hala topa dokunmaz. Hakem: - Metin neden baslamiyorsun? Bak kart çikartirim! der. Metin cevap verir: - Hocam sahaniza geçin de baslayalim! * Show TV'deki AtesHatti programinda Reha MUHTAR, Prens Charles'in müslüman oldugu yönündeki söylentileri elestirmektedir. Konuyu Diyanet Isleri Baskani ile tartismaktadir: - Efenim Prens Charles'in müslüman oldugunu söylüyorlar. Peki ama öyle bir adamdan müslüman olur mu? - Olur tabi neden olmasin? - Ama efenim nasil olur? - Reha bey siz müslüman misiniz? - Tabi müslümanim efendim. - Siz namaz kiliyor musunuz? - Hayir. - Oruç tutuyor musunuz? - Hayir. - Içki içiyor musunuz? - Evet. - E sizden nasil müslüman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar müslüman olur. * Muhabir: - Müslüm bey, Hakan Tasiyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar. Ne diyorsunuz? Müslüm GÜRSES: - Ben öyle bir peygamber gönderdigimi hatirlamiyorum. * Fatih ALTAYLI, Erman TOROGLU için, F.A.: - O kabzimal futboldan ne anlar ki? deyince, E.T.: - Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarim, kabzimalim hiyardan da anlarim! * Hülya AVSAR: - Hiç aynaya baktin mi? Sen de popstar hali var mi? Ajdar: - Aynaya degil ama size bakinca kendimi bayagi star gibi hissediyorum. * Rahmetli Baris MANÇO, Fransa'da bir televizyon programina katilir. Hersey gayet güzel giderken, sunucu klasik Avrupali edasi ile, 'siz Türkler barbarsiniz' muhabbetine girer. Bunun üzerine Baris MANÇO sunucuya üzerinde para olup olmadigini sorar. Sunucu, cebinden birkaç banknot çikartip Baris Manço'ya uzatir: B.M.: - Simdi bu paranin üzerindeki kim? S.: - General bilmem ne, bilmem neredeki savasta kahramanlik yapmistir, vs. vs. vs. B.M: - Peki bu? S.: - Tegmen bilmem ne, böyle etmistir, söyle etmistir. Bunun üzerine Baris MANÇO cebinden birkaç banknot çikarir ve üzerindekileri teker teker anlatir: - Bu Mevlana Celaleddini RUMI; ünlü bir Türk düsünürüdür. Bu Halit Refik KARAY; ünlü bir Türk edebiyatçisidir. Bu Mustafa Kemal ATATÜRK, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusudur. Sesizligin üzerine sunucuya bakarak söyle der: - Simdi siz söyleyin, kim barbar? * Cumhuriyet'in ilanindan sonra, Istanbul'da bir resepsiyon verilir. Tüm dünya ulkelerinin elçileri ve ataseleri de davet edilir. Davet güzel bir sekilde devam etmektedir, fakat Ingiliz atasesi olan binbasinin bakislari Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmistir ve bakmaya devam etmektedir. Ne oldugunu ögrenmek için yaverini gönderir. Yaver Mustafa Kemal'e söyle der: - Pasam; kendisine neden ters bir tavir takindigini sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale'de babasini öldürdügünü söyledi. Bunun üzerine Mustafa Kemal söyle der: - Git sor bakalim babasinin Çanakkale'de ne isi varmis? | |
|
| | #189 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Astrolog Depresyona Girerse Burçlar : ) Koç Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bi kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin! Boğa Hımbıl şey n'olcak. Kafası her şeye kolay kolay basmaz. Ağır kanlıdır. Biraz da mankafadır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir. İkizler Uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü, riyakar, yalancı. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilemeyeceğim artık. Yengeç Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Tembeldir, bir iş yapacağım diye aklı çıkar. Saftır da biraz. Sahtedir ve kolay kandırılır, yani salak. Bu arada akıl hastanelerindekilerin yüzde 90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor, yengeçler haberiniz ola! Aslan Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.... Başak Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Terazi Çok pis sanatçı ruhludur. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. Güzel olacağım diye kendini yırtar. Bir haltı beceremez. Aklı bir karış havadadır. Dengesizin tekidir. Akrep Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı. İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Kıskançlık krizlerine girer. Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır. Duygusuzun tekidir. Çoğu akrep eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği de duyulmuştur. Yay Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir. Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. Şahsiyetsizdir. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Zaten seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat... Oğlak En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Cimridir. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafa bakınca, hangi kayda değer insanın oğlak burcundan çıktığı görülmüş ki? Kova Güya çok atak biridir, bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler, ama yalanı bile beceremez. Menfaatçilerin menfaatçisidir. Kendini beğenmiştir. İnsanların arkasından çok konuşur. Dedikoducudur. Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyor di mi?! Balık Balık işte, adı üstünde, eşittir alık. Salağın tekidir, vur kafasına, al ekmeğini ağzından. Maşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen balık çoktur. Söyleyecek pek bir şey yok. Çünkü cibilliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır. | |
|
| | #190 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik İlginç Ölümler Gülelim mi yoksa ... 1. Jake Fen isimli Macar adam, esini korkutmak için kendini asmis pozu verdi... Eve gelen es kocasini o halde gorünce bayildi..Kapiyi açik gören komsu kadin içeri girince iki cesetle karsilastigini sanip evi soydu.Topladiklari ile çikarken Jake kadina bir tekme atti. Cesedin canlandigini sanan kadin korkudan öldü..Jake beraat etti.. 2. New York'ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarpti. Adama birsey olmamisti.. Soförle konustu ve kalkacakken olayi gören biri yanina gelerek,kalkmazsa sigortadan para alabilecegini soyleyince yeniden aracin önüne yatti. Araç sürücüsü ise adamin gittigini düsünerek gaza basti ve adam öldü... 3. Bayan Carson Amerika'nin New York kentinde yasiyordu.. Birgün eglenmek için cenaze isleri yapan bir sirketle anlasti. Sirket eve telefon etti ve bayan Carson'un kalp krizi geçirip öldügünü söyledi . Aile hemen kostu. Bu sirada tabutun içinde yatan bayan Carson birden dogruluverdi. Ama kizi o anda kalp krizi geçirip öldü... 4. Romollo Ribaldo issizdi. Pisa kentinde oturan 42 yasindaki bu Italyan birgün, tabanca ile intihar etmeye hazirlandi. Esi onu engellemek icin dil döktü.. Sonunda Romolo aglamaya basladi ve intihardan vazgeçip silahini yere firlatti. Ates alan tabancadan çikan mermi esine isabet etti ve esi öldü... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Geyik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Geyik (Deer) - Geyik Resimleri | HayLaZ61 | Doğadan Manzaralar | 257 | 4 Hafta Önce 19:36 |
| Kızılderili Astrolojisi - Geyik Burcu | YagmurTanesi | Kızılderili Astrolojisi | 2 | 17-08-2008 16:08 |
| İzel - Geyik Çıkabilir | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-06-2008 12:00 |
| Fuat Saka - Geyik Avı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 15:54 |
| Ata Demirer - Aslan Geyik Yemek Muhabbeti | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 02-06-2007 03:18 |