| | #191 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GeyikAğlayıp Zırlamanın Faydaları Doktorlar, ağlamanın duyguları boşaltmada en sağlıklı yöntem olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden ağlama, strese bağlı hastalıklara, örneğin ülsere, başağrısına ve yüksek tansiyona çok iyi geliyormuş. Dahası var. İnsanı ağlatan sebep ayrıca onun karakterini de belirliyormuş. Örneğin şahane bir grup manzarası ve batan bir güneş size ağlama duygusu veriyorsa, en panik yaratıcı durumlardan soğukkanlı çıkmayı bilen bir yapınız var. Ve hayat görüşünüz ise, iyimserlik üzerine kurulu. Kederlerini saklama eğiliminde olan insanlar, genellikle acıklı filmlere gidip karanlıkta içlerini boşaltıyorlar. Çok duyarlı insanlar bir tartışma sırasında ya da eleştirilince hüngür hüngür ağlıyabiliyorlarmış. Bebeklerin ağlama sebebi de büyüklerinkinden pek farklı değilmiş... Dikkati çekmek ve sempati toplamak... Bundan böyle birbirleriyle yeni tanışan kişiler 'Hargi burçtansın' sorusu yerine 'Seni ne ağlatır' diye sorduklarını duyarsanız sakına şaşırmayın. | |
|
| | #192 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Bill Gates ve Volkswagen rekabeti... Bill Gates Microsoft'un bir seminerinde bilgisayar sektöründeki gelişmenin hızını anlatmak için şöyle bir benzetme yapmış... "Eğer Volkswagen firması son 25 yıl içinde bilgisayar sektörü kadar hızlı gelişmiş olsaydı bugün 500 dolara alacağımız arabalara 25 dolarlık benzin koyup dünya turu atmamız mümkün olacaktı" Birkaç gün sonra VW firmasının bir basın açıklaması yayınlanmış. "Eğer otomotiv sektörü Bill Gates'in işletim sistemi gibi gelişmiş olsaydı, her alacağımız arabada tek koltuk olacak, diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kalacaktık; arabamız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışacak; gösterge tablosundaki tüm ikaz ve uyarı ışıkları yerine üzerinde ARABANIZ GEÇERSİZ BİR İŞLEM YÜRÜTTÜ VE KAPATILACAKTIR yazan tek bir lamba olacaktı. Ayrıca her kazadan sonra arabanın hava yastıkları açılmadan önce bir düğmenin üzerinde HAVA YASTIKLARI AÇILACAK EMİN MİSİNİZ diyen bir ışık yanacaktı" | |
|
| | #193 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Ödüllü kamyon yazıları:=) Ödüllü kamyon yazıları Horoz Lojistik’in 1 Haziran tarihinde başlayıp 15 Ağustos’ta sona eren yarışmasında Türkiye’nin yeni kamyon arkası yazıları seçildi. Türkiye’nin her yanından, 5 bin 750 başvuru arasından, jürinin finalistleri belirlemede oldukça zorlandığı Kamyon Arkası Yazıları Yarışması sonuçlandı. 2000’li yılların yeni kamyon arkası yazılarında toplumun gündemindeki değişimlerin yazılara yansıdığı gözlendi. İşte en yeni sıfır kilometre Kamyon Arkası Yazıları; Birinci : 'Kamyon Çeker 10–20 ton, Gönlüm Çeker Paris Hilton' Serkan Demirel, İstanbul İkinci : 'Hayatımı Yazsam, Duble Yol Olur...' Ersan Deveci, İstanbul Üçüncü : 'Araman İçin İlla Hata Mı Yapmam Gerekir?' Tuna Karslı, İstanbul Mansiyon 1 : 'Küresel Isınmaya Karşı Su Tankerlerine Geçiş Üstünlüğü Verilsin' Güney Öncü, Fethiye Mansiyon 2 : 'İyi Mazot Selülit Yapmaz' Naci Bektaş, Düzce Mansiyon 3 : 'Gazla Uçabilirsin,Ama Frenle Konamazsın...!' Ömer Avni Bilgin, Kuşadası Mansiyon 4 : 'Bas Gaza, Frene, Debriyaja… Götür Ver Parayı Vergiye, Stopaja' Kayhan Özarslan, Tekirdağ Mansiyon 5 : 'Ne Müslüm’den Ne De Orhan’dan, Sevdiğim Tek Parça 'Yedek Parça'' Uygar Haçbozan, Bandırma Jüri özel ödülü: 'Arabada Yalnız Var!' İ.Kerem Can Çalışkan, Ankara Mesajları okumadan cevap yazan üye.. *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvallah dostum emeğe saygı!! *bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor üye- aferim helal olsun adama! ![]() ![]() ![]() *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi *arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz Son Düzenleyen Pasakli_Prenses; 31-08-2007 @ 22:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #194 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Tuvalet muhabbetleri:=) - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum. - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri - Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum - Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı. - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum. - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri - Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum - Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı. Bir smileyin hayatı:=) daha küçücükken okul korusuna katılarak müziği ne kadar sevdiğini gösterdi .. küçüklüğünden beri hep hayali şarkıcı olmaktı .. ama babası onun şarkıcı olmasını istemiyordu .. smiley geceler boyu ağladı ve sonunda babasını ikna etti .. artık smiley smiley alemininde en önde gelen isimlerinden biriydi hayranları onun şarkılarıyla coşuyordu .. ama bir gün hiç umadığı bir anda aşık oldu genç kız onu istemiyordu .. en sonunda ona serenat yaparak kızın gönlünü çalmayı başardı .. kısa bir süre sonra evlendiler .. çok mutlu oldular .. ve...... sonuç--> Alıntıdır... Son Düzenleyen Pasakli_Prenses; 31-08-2007 @ 22:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #195 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvallah dostum emeğe saygı!! *bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin'e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor üye- aferim helal olsun adama! ![]() ![]() ![]() *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi *arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz gerçekten sağolsun arkadaş okadar güzel bi konuya dokunduki ya düşünsenize aslında bu geyik yapılacak bişey değil sonuçta çoğu insan okumadan konuşmuyormu neyse... ama bu geyik güzel genede... ![]() | |
|
| | #196 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik
MATRIX Morpheus : Neo kırmızı hapı mı mavi hapı mı seçiyorsun? Neo : Varsa bi A-ferin alim abi ben! Morpheus : Neo sen seçilmiş kişisin Neo : Ya ben abdest almayı bile bilmem ! Simith : Mr. Anderson... Neo : Yalnızca iş arkadaşlarım bana Mr. Anderson diyebilir... Neo : Neyin doğru olduğunu bilmiyorum... Sadece bir seçim yaptım ve denemeliyim Morpheus : Bununda d*tünü biz kaldırdık... Morpheus : What is the matrix ? Neo : Kaç harfli ? Morpheus : Dört Neo : Hmmm... Kahin: Kurabiye ? Neo : Hayır sağol Kahin : Almayacağını biliyordum Neo : İnat diil mi alıyorum işte Kahin : Bunu yapacağını da biliyordum Neo : Ulan seni bana kurayla mı verdiler ? Anons : Seçilmiş Neo acilen kumanda merkezine bekleniyorsunuz Neo : Oo iyi be seçilmiş diye her işe biz koşuyoruz gitmiyorum ulan... Anons : Neo ben Kahin lütfen gelir misin? Neo : Şimdi ne yaptığımı söylersen gelirim Anons : Saçmalıyorsun! Neo : Evet bildin geliyorum... STAR WARS - Aaaa Yoda sen misin? Yoda : Ne lan maymuna mı benziyoruz ? - Eh biraz Yoda: Dur ben seni duvardan duvara bi çarpayım... Luke : Han Solo yavaş kullan biraz midem bulandı Han Solo : Valla ışık hızındayım Luke basmıyorum fazla... Darth Vader : Neden hiç sevgilim yok yok benim - Son zamanlarda hiç aynaya baktın mı Darth? Luke : Lan oynamayın şu kılıçla olm bak şarjı bir dilim kalmış - Tamam lan yemedik malını... Luke : Babam nasıl biriydi Yoda ? Yoda : Senin baban bir melekti yavrum! Yüzüklerin Efendisi Gandalf : Frodo yüzükler nerede ? Frodo : Abi sıkışıktım kuyumcuda bozdurdum Gandalf : Neee ? Aragorn : Ben Arathorn oğlu Aragorn! -Baban ne iş yapıyo yavrum ? (tahminen orta dünyaya sızmış bir Türk) ... Son Düzenleyen asla_asla_deme; 22-07-2008 @ 22:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #197 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyikkiziltoprak kirmizi isiklarda duran trafik polisi ters yönden gelen araba söförüne seslenir: - 34 gv 713 ! - bugün çok para kazandin herhalde ? - acelem var, sanslisin... -------------------------------------------------------------------------------- - phhh!...adanali devam et! - phsss!..adanali kime diyom devam eeeeyyyt! - aaaauueee!..ulen kulaana salgam mi kaçti kime diyom yürüsene! ( phhh & phsss ; megafondan çikan tiz sesler -------------------------------------------------------------------------------- - 34 vg 0983 sagaaa çekhh - 34 vg 0983 sagaaa çekhh - sola demedik öküzzzzzzz saga çekhh -------------------------------------------------------------------------------- göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum...birden polis bir bmw'yi durdurdu...polislerden biri indi digeri de icerden bakiyor, ben de yana döndüm bakiyorum öyle, enteresan geldi adam sarhos falandi, biraz bakiyim eglenirim diye düsündüm...içerideki polis birden megafonla ; -" önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen soytari " dedi.. -------------------------------------------------------------------------------- mecidiyeköy'de bir sabah erken,polis otosu arabanin tekine sesleniyor ; - " zabahinan ceza yazdirma zabahinan " (sabah ile demek istiyor) -------------------------------------------------------------------------------- Söförün biri trafik sıkısık iken park yasagi olan yere direksiyonu kirar ve durur...polis ; - "beyaz uno çek kardesim park yasak" ....gibilerinden bir anons yapar... söför el kol hareketleri yardimiyla - "abi ekmek almaya geçiyom hemen çikacam" der !... yarim saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çikinca polis anonsu patlatir... - "beyaz uno ekmek nerde lan ?" -------------------------------------------------------------------------------- polisler arabayi sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler ; - sarisin bayan saa çeker misiniz diyorum lütfen.. - beyefendi... biyikli... bekleme yapma - deri ceketli.. et benli.. hade.. - duymuyormusun lan gözlüklü zibidi -------------------------------------------------------------------------------- olay çankaya'da geçiyor...ankarada patates sogan satan megafonlu bir kamyonet,polis anons yapiyor... -06 mn 1945 ilerleeeeeee kamyonetin megafonundan cevap geliyor..... -okeyyyyyy.................. -------------------------------------------------------------------------------- kadikoy kusdili'ndeki dort yol agzinda trafik çok sikisik oldugu için surekli polis otosu bekler. trafik polisleri megafonla bagirarak trafigi idare ediyolar iste. neyse bagiriyo eleman -"34 pts 723 lutfen saga çek" o sirada ordan geçmekte olan oteki trafik otosu megafonla espiri yapiyor bunlara: - "lutfenini yiyim senin, bu ne kibarlik lan mistafaa?" -------------------------------------------------------------------------------- atakoy'de bir arkadasimda sabahlamistim. sabah otobuse bincem ama mekani bilmedigim için duragi sorcak birilerini ariyorum. kimseler geçmiyo, neyse sonunda bir polis otosu gordum. tarif ettiler duragi: - "su bakkali gec ilerle, agacin ordan saga kir ordan sola..." tesekkür edip yurumeye basladim. biraz yürümemistim ki arkadan bir megafon: -"oglum agacin ordan sola kirsana lan, bak bak bak dinniyomu hiç, huss alooo" duragi bulana kadar ekip otosu arkamdan bagirip durdu. -------------------------------------------------------------------------------- bir trafik polisi incisi daha...bu sefer ankara'dayiz, ziya gokalp'deki ust gecitten gecmekteyiz. altimizda, pamukbank'in önünde duran ekip otosunun megafonundan cikanlar aynen soyle: -" ticari devam etms 489 devam et! isitme engelli devam et!" (bilmeyenler için: isitme engelli vatandaslarimiz in arac plakalarinda ozel bir isaret bulunmakta!) | |
|
| | #198 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Geyik Mini mini bebisler ve 8 yaş altı cocuklar forum acarsa bakin nasil kategoriler ve baslıklar olur *Bilgi-tartışma:sünnet olunca nie abi olunur? *Muhabbet:Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyoo *Muhabbet: Altına kacırmayan var mı *Muhabbet: çocuklar nasıl dünyaya gelir..bi fikri olan varmı.. *Muhabbet:Hangimizin babası döver? *Muhabbet:Kaça kadar sayabiliyosunuz? *Anket:Barbie mi daha güzel Cindy mi? *Anket: Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? *Anket : Kaç surata işediniz? *Anket:sütünüzü ılıkmı sıcakmı içiyonuz ? *Anket:En Sevdiginiz mama markası *Anket:Bebelac mi Nestle mi Yardım:burnuma nohut soktum çıkaramıyorum *Yardım:Anne sütü nasıl temin edilir? *Yardım:Canbebe Sızdırıyorrr *Yardım:Hatice Sacımı cekti *puf noktalari : barbienin sacini yikayinca kecelesmesini onlemek *puf noktalari :Kakayla dolan bezden kurtulma teknikleri *Klozetin icine dusmemek icin teknikler *Koşup zıplamanın teknikleri *Anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri *Dort,uc ve iki tekerlekli bisklete nası binilir(resimli) *ne okusak : cin ali ve aysecani okusak *ne izlesek : beyblade vs pokemon (anket) *hayvanlar alemi : kedi tekmelemenin incelikleri *her telden : kresteki en guzel kizin adini yazin *Korku-dehşet resimleri: Sunnet Oldum (3+) *İtiraflar:Kardesimi Kıskaniyorum *Donanım-program: Ulker Hero Baby urunuU Uupgrade etti *Siyaset Meydanı: Pokemona inanmıo musunuz.Buyuk hataaa!(pokeist misiniz?) *Siyaset Meydanı :Hayır Bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi! *Program: Nokia Kısa Ninni MP3, Wave *Program: Nokia Tom ve Jery WallPaper *Program: uyumak için ninni programı *anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir? *Konusuz konular: Yeni kardesim dogdu *Ali’nin bilyesini aldım gebertseniz vermem *Âşık Atışması :Benim senden fazla oyuncağım var *Oyun: Herkes usttekinin sacını ceksin *Yarışma: 1.pegasus pamuk helva partisi birincisi *Oyun: herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın *Yardım:Fatma öğretmen benimle evlenmek istiyor.napıcam | |
|
| | #199 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum. İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor. Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor? Soru bu... biraz düşünün ..... | |
|
| | #200 (mesaj-linki) | |
slm ![]() Son Düzenleyen pincuu01; 11-08-2008 @ 23:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Geyik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Geyik (Deer) - Geyik Resimleri | HayLaZ61 | Doğadan Manzaralar | 257 | 4 Hafta Önce 19:36 |
| Kızılderili Astrolojisi - Geyik Burcu | YagmurTanesi | Kızılderili Astrolojisi | 2 | 17-08-2008 16:08 |
| İzel - Geyik Çıkabilir | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 17-06-2008 12:00 |
| Fuat Saka - Geyik Avı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 15:54 |
| Ata Demirer - Aslan Geyik Yemek Muhabbeti | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 02-06-2007 03:18 |