Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-12-2005   #11 (mesaj-linki)
nobody34

İYİKİ KADINIM DEMENİN AVANTAJLARI İMİŞ..

Bayanlar
1) Sigaradan sararmis biyiklarimiz yok.
2) Arabamizin yolda patlayan lastigini degistirmeyi bilmesek de olur.
3) "Ya kalkmazsa?"
4) "Ya inerse?".. sizin de isiniz zor valla yaaa...
5) Pantolon giymek bizim icin fizyolojik larak en az etek kadar rahattir.
6) Kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru orantili olarak degerlendirilmiyor.
7) Tuvalette sadece tavana degil, sagimiza solumuza herhangi bir ölçme biçme endisesi duymaksizin bakinabiliriz.
8) "Gerçek mi, rol mü yapiyor?"
9) "Damsiz Girilmez" bize bir sey ifade etmiyor..
10) Kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi ya da bir aracin bizi sollamasi hiç birsey demek degildir.
11) Istedigimiz her yerde ve her kosulda aglayabiliriz.
12) Bedensel hareketlerimiz vücudumuzdaki olasi kaslari belirginlestirecek diye bir zorunlulugumuz yok...
13) Vücudumuzda kas olacak diye bir zorunlulugumuz da yok hatta..
14) Kas gücü gerektirecek isleri zevkle yapacak birileri her zaman vardir
15) Dügme, sökük vs. dikmek özel bir beceri gerektirmiyor.
16) Dünya yerle bir olsa önce kadinlar ve çocuklar!
17) "Yoktan var edilen" yapay bedenlerimize tapinacak bir karsi cins varken , kozmetik ürünleri ve estetik cerrahinin olanaklarindan sonuna kadar yararlaniyoruz
18) Asik oluyoruz... korkmadan.
19) Biraz göbek sevimli mi durur? ... hadi ordan!! siz hic kalçalarimdaki yaglar beni çekici gösteriyor diyen bir kadin ya da yaglar beni çekici gösteriyor diyen bir kadin gördünüz mü? Asla dis görünüsümüzle ilgili yalan telkinlerle kendimizi kandirmaya çalismayiz Rejim gerekiyorsa rejim Allah Allah!!!
20) Tecavüze ugradigimizda cinsel tercihimizi degistirmek zorunda degiliz
21) Duygusal saçmaliklar adina kredi sahibiyiz... çiçek ve çikolata istiyoruz
22) Evde, banyoda, kil- tüy dökmeyiz...
23) Dokundugumuz bedenin herhangi bir kismindan silikonlar fiskirma korkusu duymayiz genelde tabi!!!
24) Sünnet olmuyoruz...
25) Meslek grubunda "ev kadini" diye kebap bir seçenek var...
26) Birinden hoslansak da "ilk adim atma kabusu"ndan muafiz...
27) Evet, gelinlik 200.- $, smokin ise 100.-$.. ve her ikisini de sevgili damat ödüyor...
28) "3 dubleden sonra feciii sarhos olurum" diyebiliriz rahatlikla...
29) "Çirkin" kadin yoktur.
30) 50 yasindan önce hiçbir erkege seks için para ödemek zorunda degiliz
31) 31 sayisida sadece digerleri gibi bir sayi...
32) Kisa boy mu? E topuklu ayakkabilar ne güne duruyor ki? 33) Yasimiz ne olursa olsun bir uçan balon tasiyabilir, pamuk helva ve elma sekeri de yiyebiliriz
34) Her sabah tras olmak zorunda degiliz.
35) Bir gece hos bir rüya görsek ertesi sabah pijamamizi kirliye atmamiz gerekmez.
36) Genellikle istedigimizi almamiz için söylememiz yeterlidir....
37) Bazen istemedigimizi söyleyerek de aliriz.
38) Blue-jean'lerimizin muhtelif kisimlari diger taraflarina göre dengesiz biçimde durmaz-beyazlamaz... ya da sararmaz...
39) Kizdigimizda birbirimizin anneleri, kizkardesleri, ebeleri, dayilari ya da sülalesine dair cinsel taleplerimiz olmaz
40) Ayakta kalmak(?) için 1,5 porsiyon kaymakli künefe yememiz gerekmiyor..
41) Bebeklik albümlerimiz sirtüstü çirilçiplak resimlerimizle dolu degil
42) "Hadi amcalara göster.." seklinde rezil bir çocukluk animiz da hiç olmayacak
43) Uçan tekmelerle birbirimizin agzini yüzünü kirdigimiz sporlar yapmiyoruz
44) Fiziksel güç iddiamiz yok ama ,grip olunca da ölümcül bir hastaliga yakalanmis gibi iptal olmuyoruz...
45) Silah... hiç iki kizin silahla oynarken birbirini vurdugunu duydunuz mu?
46) Horlamiyoruz....
47) Az bildigimiz bir seyi çok anlatabiliriz.
48) Birbirimize, beklenmedik yikici sonuçlar dogurabilecek, essek sakalari yapma adetimiz yoktur
49) Canimizin çektigi yemegi pisirir, herkese yedirebiliriz.
50)Kerizi parasindan ayirmada Allah vergisi bir yetenegimiz vardir

BU DA DEVAMI
* 30 yaşından sonra tepenizdeki saçlar dökülmeye başlamıyor.
* Birden fazla uyarılma noktasına sahipsiniz.
* Burun ve kulaklarınız kıllarla kaplanmıyor.
* Aylık giderinizin bir bölümünü erotik dergilere ayırmak zorunda değilsiniz.
* Hem duygularınız var, hem de bunlar hakkında konuşabiliyorsunuz.
* Ne kadar içerseniz için, kemerinizi asla bira göbeğinin altından bağlamak zorunda değilsiniz..
* Doğuştan doğru hediyeyi verme yeteneğiniz var...
* Meşrubat kolilerini 6'ncı kata kadar kendiniz taşımak zorunda değilsiniz.
* İstatistiklere göre, siz kocanızdan 7 yıl daha uzun yaşayacaksınız.
* Otomobilin patlayan lastiğini değiştirmeyi bilmek zorunda değilsiniz.
* Yuvarlak meşin olmadan da hafta sonunun tadını çıkarabiliyorsunuz.
* Sinemada gözyaşlarına boğuldunuz diye utanmanıza gerek yok.
* Ömrünüzün 2 bin 600 saatini tıraş olarak harcamıyorsunuz.
* Yatakta başarısız olma duygusunu tanımıyorsunuz.
* Umumi tuvaletlerde herkes sizi izlemiyor.
* İlle de bir kariyer sahibi olmak zorunda değilsiniz.
* Komşunuza en büyük sırlarınızı bile anlatabilme gücüne sahipsiniz.
* Anne olmanın mutluluğunu yaşayabiliyorsunuz.

Son Düzenleyen Misafir; 29-12-2005 @ 15:07. Sebep: Flood Kuralları okumanız dileği ile
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-01-2006   #12 (mesaj-linki)
nobody34

Kadin ve Erkegin 25 Farki
>>
>>
>>
Olaylara tepkiler, sevgi gosterme sekli, vucut yapilari, spor
kabiliyetlerine varincaya kadar kadinlar ve erkekler arasinda tam 25
fark var... Iste o farklar...

Ergenlik Sivilcesi: Testosteron hormonundan dolayi erkeklerde sivilce sorunu daha cok gorulur. Bu hormon yag bezlerini uyarir ve derideki gozeneklerin tikanmasina ve dolayisiyla sivilceye neden olur.

Spor: Erkekler daha hizli, kadinlarsa dayanikli.

Kan: Erkeklerde 4.5, kadinlarda 3.6 litre kan vardir. Erkek kani daha koyu kivamlidir, bir damlasinda 1 milyon kan hucresi var. Toplam olarak erkeklerde 1 santimetrekup kanda 5 milyon alyuvar vardir, bu da kadinlara kiyasla yuzde yirmi fazlalik demektir. Erkeklerin tansiyonu da kadinlardan yuksektir: 140/88. Bu deger kadinlarda 130/80'dir.

Aids: Her dort AIDS hastasindan sadece biri kadin. Nedeni ise kadinlarin baskin olan X krozomundan iki tane tasimasi

Yuzme yetenegi: Kadinlar derilerinin altindaki yag tabakasi nedeniyle daha iyi yuzerler.

Su: Erkek vucudunun yuzde 70'i, kadinlarin yuzde 60'i sudan ibaret.

Duyu organlari: Kadinlarin isitme ve koklama duyulari daha guclu.
Erkek gozu ayrintilari daha iyi secer.

Enerji harcamasi: Erkekler hareketsiz halde, vucudun metrekaresi basina ortalama 39.5 kalori yakarlar. Kadinlar ise 37 kalori.
Yag:Erkek vucudunun yuzde 15, kadinlarinsa yuzde 27'si yagdir.

Dirsekler: Kadinlar erkeklere kiyasla kollarini dirsekten 6 derece fazla acar.

Kromozomlar: Erkek ve disilerde toplam 46 kromozom vardir. Erkeklerin cinsiyet hormonu XY, kadinlarin XX'tir.

Saclar: Kadinlarin saclari daha sIk ve daha direnclidir.

Deri: Erkeklerin toplam 1.8 metrekare, kadinlarin 1.6 metrekare derileri vardir.

Masturbasyon: Erkeklerin yuzde 93'u, kadinlarin yuzde 62'si kendini masturbasyonla tatmin eder.

Antikorlar: Kadinlar daha cok antikor uretirler, bu yuzden virus hastaliklarina daha seyrek yakalanirlar.

Aglamak: Kadinlar erkeklerden 5 kat fazla aglarlar.

Beyin: Erkek beyni yuzde 14 daha agirdir.

Dolleyebilme yetenegi: Erkeklerde sicakligin artisiyla dolleyebilme yetenegi azalir. Kadinlarin dollenmeye musait oda sicakligi 17 derece.

Safra kesesi tasi: Kadinlarin yuzde 20'sinde, erkeklerin yuzde 8'inde tas var.

Yaslanma: 55 yasindaki bir kadin bedensel gucunun yuzde 90'ina sahiptir. Oysa erkek gucunun sadece yuzde 70'ine sahiptir.

Kaslar: Erkekler kadinlardan yuzde 50 oraninda fazla kas gucune sahiptir.

Yasam suresi: Erkeklerin ortalama omru 71.5 yil, kadinlarin 78 yildir.

Vucut olculeri: Erkek ortalama 175 cm boyunda ve 73.5 kg agirligindadir. Gogus cevresi 98.5cm , beli 80.4cm'dir. Kadin ortalama 160 cm boyunda olup 61.2 kg'dir. Gogus cevresi 90.1; kalca genisligi 96.5 cm; beli 74.3 cm'dir.

Adem elmasi: Girtlaktaki adem elmasi adli cikinti erkeklere hastir.

Solunum: Erkekler dakikada ortalama 16 kez soluk alip verir. Kadinlar 20-22

Erkekler arasinda bir anket duzenleyip Hatunlarin en deli eden ozelliklerini asagidaki gibi listelemisler..
Isre Erkeklerin gozuyle biz Hatunlar nasil deli ediyoruz onlari;

*.dirdiri.. istekleri.. ne giysemleri.. adet donemleri.. pmsleri.. cadalozluklari.. bi de saci cekilmez cekmeyin..

*.kikirdemeleri! asla kikirdememeli bi kadın!!! öldürürüm!

*.sırf ilgi çekmek için gösterip ve hatta vericem sinyalleri verip adamı şaklaban ve pervane edip de vermeme özellikleri. (zamanında olduk da biliyoruz.)
*.ikiniz de aynı boku yediğinizde "ama benim durumum farklı." diyerek sizin yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyerek ağzınıza sıçması, kendine ise, yaptıklarında tamamıyla haklı olduğundan(!), laf ettirmemesi.
*.ali$ veri$leri , weynk weynk leri , tuvalete girip iki saat bilinmeyen bi$iler yapmalari , bilgisayarla ugra$irken surekli " one , bune " die sormalari ..
*.daha tartışmanın başında ağlamaya başlamaları
*.hafızaları, unutmazlar çünkü
*.1 saat makyaj yapmalari bunu yasadim ve midem kalkti nasil bir zihniyet anlamam
*.her sozun altinda baska bir anlam, her hareketin altinda aslinda dile getirilemedigini dusundukleri bir seyleri aramalari.kisacasi cogu zaman paranoyak olmalari..
*.dısari cikamdan once iki saat makyaj yapmalarıini beklemek...
bide ustune gelip nasil oldum die sormalari..

*.nerde salak erkek var,nerde bir beyinsiz erkek var gidip ona güvenmeleri , ne deseniz ne anlatsaniz bundan vazgecememeleri
*.hemcinsleriyle olan kavgalari, nukleer savastan daha beter.

*.devamlı otu boku sosyal satatü aracı olarak kullanmaları
*.kaprisleri, $ımarmaları, özgür olma hakkında yaptıkları bitmeyen boktan muhabbetleri..
*.suçlu olduklarını bile bile zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmaları.
*.genelde yüzleşmeye pek cesaretlerinin olmayışı en kolay yol olan kaçmayı seçmeleri.
*.sevgililerinin yakın arklarını kötülemeleri...
*.oktav düşürerek çocuk sesi çıkarmaları.
*.kötü araba kullanmaları ya da doğrusu araba kullanamamaları.
*.taş gibi bir kızı gösterip popo karşılaştırması yapmanızı istemeleri:
çok dikkatli hareket edin. cevabınız ne olursa olsun çukurdasınız.
1- "seninki daha güzel" derseniz o istemiş olduğu halde başka bir kızın poposuna bakmakla suçlanabilirsiniz.
2- "onunki daha güzel" demeyin zaten, ölün daha iyi.
3- en, ama en iyi yöntem, karşılaştırma için size gösterdiği kızı çoktan farketmiş olmanıza rağmen "hangi kız?" demenizdir. sevgiliniz/eşiniz tarafından kıskanılan popo, kalabalığın ortasında güneş gibi parlamakta olsa bile salağa yatın. anlamamaya devam edin.
o popo gelip geçicidir, en güzel popo size ait olan popodur. bunu asla unutmayın.

*.çok soru sormaları... hemen örnek verelim:
- beni seviyor musun?
- ne zaman evleneceğiz?
- konuştuğun kadın kim?

Son Düzenleyen Misafir; 07-01-2006 @ 16:29. Sebep: flood
Eski 08-01-2006   #13 (mesaj-linki)
Cvp: Kadın ve Erkek...!

ERKEK VE KADINLAR ÜZERİNE SÖZLER* Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Kadınlar geniş bir zamana
yayıldıkları için huzursuz, erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız olurlar. Ahmet Altan
* Bir kadın aynı zamanda hem sevdalı, hem anne olamaz. Andre Maurois
* Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük soruya cevap bulamadım. Gerçekte kadınlar ne
istiyor? Sigmund Freud
* Zengin dullar bir gözleriyle ağlarlar, öbürünü kırparlar. Miguel De Cervantes
* Erken kalkmayan avrat, söz dinlemeyen evlat, mahmuzla gitmeyen at; kapında varsa kaldır at.
Türk Atasözü
* Kadına inanan, kendini aldatır. İnanmayan da kadını aldatır. Çin Atasözü
* Bir sürü erkek başarısını ilk karısına borçludur. İkinci karısını da başarısına. Jim Backus
* Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararı veren onları yakalamaktır. Jack Davies
* Erkek hissettiği, kadın göründüğü yaştadır. Moltimer Collins
* Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri, kalbidir. Bir kadın ölürken, dili. George Chapman
* Bir kadın kısık sesle konuşuyorsa birşey istiyor demektir. Sesini yükseltiyorsa bilin ki istediğini elde
edememiştir. Anonim
* Kesinlikle evlen! Karın iyiyse mutlu, kötüyse filozof olursun. Sokrates
* Bütün dünyada bir tek güzel çocuk vardır. Bütün annelerde ona sahiptir. Çin atasözü
* Her başarılı erkeğin arkasında, onunla gurur duyan bir karısı ve bu işe şaşakalmış bir kayınvalidesi
vardır. Brooks Hays
* Erkekler yaşlanır, kadınlarsa değişir. Goethe
* Niye evlenecekmişim ki? Evlenirsem başıma gelecek en iyi şey boynuzlanmamaktır ki evlenmezsem bunu
çok daha emin yollardan elde edebilirim. Sebastian Chamfort
* Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri için, kadınlar ise meraktan evlenirler. İkisi de hayal kırıklığına
uğrar. Oscar Wilde
* Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecektır. Bir çok kadın ya evlidir, ya bir zamanlar evlilik
geçirmiştir,ya da evli olmadığı için acı çekiyordur. Simone De Beauvoir
* Bir erkek karınızı elinizden aldığı zaman karınızı ona bırakmaktan daha büyük bir intikam yoktur.
Sacha Guıtry
* Bekar erkekler kadınlar hakkında evli erkeklerden daha çok şey bilirler. Eğer bilmeselerdi onlar da
evlenmiş olurdu. H.L.Mencken
* Erkek evlenene kadar eksik bir erkektir. Ve evlendiğinde artık bitmiştir. Zsa Zsa Gabor
* Kadınlara büyük saygı duyan ve onları herşeyin üstünde tutan erkekler, kadınlar arasında popüler
olmayı nadiren başarabilirler. J.Addıson
* Kadınlar güçsüz olana kendini bir ödül, güçlü olanabir eşya gibi sunar. Cesare Pavese
* Bir erkeğe göre 'erkeğin iyisi' ile , bir kadına göre 'erkeğin iyisi' aynı şeyler değildir. Ortega Y Gasset
* Erkekler, hayatlarının bir devresinde evlerinin tam hakimidirler. O da doğdukları günden üç yaşına kadar
oldukları zamandır. Gaston Paces
* Erkekler şaraba benzer. Geçen yıllar kötülerini ekşitir, iyilerini olgunlaştırır. Cicero
* Cömertlik, erkeğe yakışan erdemdir. Goethe
* Erkeği evinden kaçıran damın akması, bacanın tütmesi ve kadının çenesidir. Chauger
* Evli erkekler her yeni damadı sevinçle seyrederler. Tıpkı ormanda yeni yakalanıp getirilen genç bir
aslanı seyreden kıdemli sirk aslanı gibi. Mark Twain
* Erkeklerin aklı, ev kadını arar, ama kalbi ve hayal gücü başka özellikler peşindedir. Goethe
* En mükemmel kadın, çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır. Goethe
* Kadın öyle bir konudur ki, onu ne kadar incelersen incele her zaman yepyenidir. Tolstoy
* Bir kadın ya sever, ya da nefret eder; ortası yoktur. Pubillius Syrus
* Kadınlar sevmedikleri adama hiç acımazlar. Alexandre Dumas Files
* Kadınlarda feci olan şey, ne onlarla ne de onlarsız yaşanabilmesidir. Byron
* Kadınların gözleri keskin, zekaları uyanık, düşünceleri vesveseli olur. Guy de Maupassant
* Kadın, insanın gölgesi gibidir; kovalarsanız kaçar, kaçarsanız kovalar. Chamfort
* Kadın kendi başına ne gül goncasıdır, ne de diken. Koklamasını bilirsen gül, tutmasını bilmezsen diken
olur. Refik Halid Karay
* İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın
ise ona sahip olur. Helen Rowland
* En güvenilir dost, anne baba ve sadık eştir.
Eski 08-01-2006   #14 (mesaj-linki)
Cvp: Kadın ve Erkek...!

Eski 09-01-2006   #15 (mesaj-linki)
aybarsabi
EĞER ERKEK OLSAYDIM !!!

EGER ERKEK OLSAYDIM
Öykü Akın
13 Eylül 2001

Günlerdir tartışılan kadın-erkek, tavuk-yumurta ilişkileri üzerine bir süredir benim de kafam karışık. Sanırım bir ay önce katıldığım bir milongada itiş kakış dans ettiğim bir adam kafamı fena halde bulandırdı, iyi ki bulandırdı da, ben de bir an için diğer tarafa geçtim, kendimi erkek farz ettim, düşündüm, eğer erkek olsaydım nasıl olurdum diye...

Eğer erkek olsaydım; buram buram parfüm kokardım. Acı baharatlı kokuların en can yakanını bulup sürerdim kendime, kadınların topunun boğazı yansın, düğümlensin, dilleri tutulsun diye...

Eğer erkek olsaydım; saçlarımı pırıl pırıl tarardım. Güneşin ışınlarından bile daha zıpkın olurdum, bana bakan bütün gözleri haince kamaştırırdım.

Eğer erkek olsaydım; ayakkabılarımı her daim boyardım. Gıcır gıcır savrulurdum ortalıkta, kadınların tikir tıkırlarına inat!
Eğer erkek olsaydım; gecenin en karanlık saatlerinde, en janti kılıklara bürünürdüm. Siyah-beyaz çizgiler seçerdim kıyafetlerime, gecenin siyahında kaybolur, ışıkların en hüzünlü beyazında ortaya çıkardım...

Eğer erkek olsaydım; hiçbir büyük adamın büyük laflarını sayıklamazdım, hiçbir şairin dizelerini ezberlemezdim. Kendi şiirlerimin büyük laflarımı çıkarırdım derinlerimden, onları kadınlara anlatırdım, denizlerimde boğulsunlar diye...

Eğer erkek olsaydım; ortalıkta gaddar bir yengeç gibi yürürdüm. Sağlam, güvenilir ve acımasız adımlar atardım, tereddüte bir an olsun yer bırakmazdım.

Eğer erkek olsaydım; dans ettiğim kadınların sağ elini pamuk helva tutarmış gibi tutardım. Biraz fazla sıksam elimde eriyeceğini kestirirdim. Nazikçe tutardım ellerini, tatlı pembesi az biraz elime bulaşsın da ortalığı toz pembe tatlandırsın diye...

Eğer erkek olsaydım; dans ettiğim kadınlarla tek kelime konuşmazdım. Aklımdaki bütün sözcükleri ayaklarıma dökerdim, güçlü sözcükleri bacaklarımla telafuz ederdim, sözcüklerin üzerine basa basa, suyunu çıkara çıkara dans ederdim...

Eğer erkek olsaydım; dans ederken en acılı aşklarımı düşünürdüm. En güzel anılarımla yeniden coşar, en arızalı intikamlarımı, dans ettiğim kadınlardan alırdım.

Eğer erkek olsaydım; dans ederken terlemekten hiç gocunmazdım. Sular seller gibi akardım pistte, ayağıma dolananlar kayıp düşsün diye.

Eğer erkek olsaydım; müziğin ritmini kalbimin ritmi farz ederdim. Kalbime 2/4'lük atmayı öğretirdim, atmaktan vazgeçtiği ana kadar da nefes nefese dans ederdim...

Eğer erkek olsaydım; dans ettiğim kadınları zoraki kendime yapıştırmazdım. Araya sinsi bir aralık bırakırdım, gitmek istediğinde kolayca terk etsin diye.

Eğer erkek olsaydım; kadınların üzerine soru sorar gibi yürürdüm, cevabını alana dek de bırakmazdım peşlerini, sabahın ilk ışıklarında gelse bile yarı kötürüm bir cevap, sabırla beklerdim.

Eğer erkek olsaydım; gözümü dans ettiğim kadından bir an olsun ayırmazdım. Ona kendisini, dünyanın en güzel kadınıymış gibi hissettirirdim, onbeş dakikalik bir takiyye bile olsa, buna katlanırdım.

Keşke erkek olsaydım...

Öykü Akın.

..... Peki, ya siz EĞER ERKEK OLSAYDINIZ ne yapardınız?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
Kadın ve Erkek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bana Mutluluğu Anlatabilir misin? NoRanynn Kahve Molası 311 31-08-2008 23:03
Geyik ThinkerBeLL Kahve Molası 199 11-08-2008 22:56
Çapkınlık Eğitimi Başladı ahmetseydi Erkekçe 39 08-07-2008 18:28
İş Hayatı - İş İlanları, Kariyer Planlama, Mulakat Tiyoları, Özgeçmiş Hazırlama Hi-LaL Meslekler 61 29-06-2008 18:38
Osmanlı'da Kadın Şairler virtuecat Edebiyat 0 18-02-2007 03:16
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14837003 saniyede (62.24% PHP - 37.76% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR