| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ailenizin Gelenekleri | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ailenizin Gelenekleri
sabahları babam ıse gıderken enseme hep saplatır nefret edıyorum ama babası da ona oyle yaprmıs ugur getırdıgıne ınanıyorlar.
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
ailem yok gelenek de yok.
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
bayramlarda ailenin en büyüğüne gidilip sabah sabah çorba içilir yemek yenir.hemde sütlü çorba.ben pek sevmem ama olsun büyüklere ve aileye saygıdan içiyoruz işte..
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ailenizin Gelenekleri Çok fazla misafirliğe gidilir yeter ki birinin başı ağrısın artık bunu kendileri için mi yaparlar ziyaret için mi orası tartışılır=) Ve kimse çocuklarıyla ilgilenmez bu da beni sinir eder | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Ben Ailemden çok hastanelerden bir adetten söz edebilir miyim ? hayatımın önemli bir bölümünün geçtiği yerlerden.. ölümü beklenen hastaların ojelerini silmeye çalışıyorlar, benim ojeye düşkünlüğüm bundandır.. Ölümü benden uzaklaştırır gibi geliyor.. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Ailenizin Gelenekleri her cuma mutlaka patates kızartılır | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Her gün kahvaltı masasında ailenin bütün üyeleri olmak zorundadır. Tabi aynı durum akşam yemekleri için de geçerlidir. Biri yemek yemeyecek bile olsa masada oturmak zorundadır. Bir de eğer hastalanan biri olursa babannem başında dua okur... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ailenizin, gelenekleri |
Ailenizin Gelenekleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türklerde Ölüm ve Ölüm Gelenekleri | ThinkerBeLL | Satırlarla Türkiye | 0 | 01-03-2009 14:25 |
| Yunan Uygarlıklarında Ölüm ve Ölüm Gelenekleri | ThinkerBeLL | Yunan Mitolojisi | 0 | 01-03-2009 14:25 |
| Eski Mezopotamya'da Ölüm ve Ölüm Gelenekleri | ThinkerBeLL | Mitoloji | 0 | 01-03-2009 14:25 |
| İskitler'in Yaşayış Tarzları ve Gelenekleri | Blue Blood | Satırlarla Türkiye | 0 | 06-04-2007 20:24 |
| Ailenizin Hiperstarı Ajdar ve Dale | PiSiK0PATR | Komik Flash'lar/Video'lar | 4 | 17-12-2006 03:46 |