| | #1 (mesaj-linki) | |
| Üç Ayaklı Tek Boynuzlu Bu ne ya.. der gibisiniz... İşte Geyik (trafik kazası gecirmiş olanından) Buranın amacı konu mankeninden öte değil. Amaç mı ne tamamen ipliğin sarıldığı şey....Öyleyse anladığınız sanarak başlıyorum.... Bu bizim Bykatip varya allah sizi inandırsın bir ayakkabı numarası var 46 .. Gecen yaz balık avlamaya gittik ben sandal kiraladım o ise yürüyerek denizden balık tuttu.. ee nede olsa 46 numara ayakkabı sandal mubarek.. Aslında dedikodu sevmem ama MachMood un ayakları kokar yüzüne söyledinmi yeni parfüm bu piyasaya yeni çıktı ondan bilmiyorsun diyip örter( yalanını yüzüne vurmadığımdan yemiş gibi gözüküyorum) ... ha unutmadan Thinkerbell var ya acayip mantı yapıyormuş (yemedik henüz onun yalancısıyım)... Bizim hercahi gecen gün bana dediki (ne dedi hatırlamıyorum walla bişi demiştir)... devam edicem şu müşterileri hallediimm.. az sonra burdayım... Geldim baktım bizim yetkililer bi cevap yazmamış aksine teşekur etmişler demekki doğru yazmışım.... Şu Morrigan varya öyle bir kilolu ki gecen gün okula giderken ilk dersi kaçırmış.. Rejim şart eğitimden önce..... Bugün Adminle konuştuk rüyasını anlattı abicim çöz çözebilirsen rüyası şöyle = 1001101110001110011110110001110101101 Alex_Taylor allahdan sehir dışında okuyor yoksa ona kola parası yetiştiremezdim.. Bir geliyor masraf ... olmuyor caniiim Evvelsi gün yemek yiyordum birden aklıma Noranynn geldi (nedense farkına vardım tabakların markası noramin miş) burdan ona sevgilerimi iletim..allahtan konturlu site değiliz ... Son Düzenleyen kompetankedi; 04-03-2006 @ 17:04. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üç Ayaklı Tek Boynuzlu .... Baktım kimse 2. postu atamadı cıh cıh ben atim bari ... atan bir tutamayan kaçsın... Bıyık altından gülümseyenler komik oluyonuz ben görüyorum... Neyse bu aralar meşgulum dışarda çöptenekesinde arkadaşlar beklerler.. karşı binanın catısında işimiz var ... eyy Mart ayı senede neden bir keresinki..... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üç Ayaklı Tek Boynuzlu .... Sen zaten 1 müşterileri halledersin bir de rafları sağlam aramanı kolaylaştıracak sandığın o meşhur raf düzelltme ayağın de pek sağlam değil bana kalsa kaytarma olayı ne dersin..?... ama bu sözün de yabana atılmaz hani "devam edicem şu müşterileri hallediimm.. az sonra burdayım..." bekleye bekleye ağaç olduk bilesin.... bu arada da 2 ara 1 derede bu konuyu açtığına şahit oldum 2 kelam edeyim dedim..fena mı ettim nedir milleti başıma sararsın şimdi sen.... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üç Ayaklı Tek Boynuzlu ....
MachMood un ayaklarının koktuğu benim de kulağıma gelmişti. Demek ki aslı varmış ![]() Bu arada ThinkerBeLL hala Peter ı bekliyormuş.Biri ona Peter Pan ın var olmadığını söylesin lütfen Son Düzenleyen Morrigan; 04-03-2006 @ 19:28. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üç Ayaklı Tek Boynuzlu .... Çöp tenekelerinin yanında fazla durma, çatı çatı dolaşma, kötü kötü kedilere takılma ve istersen arada bir yıkan....Belki o zaman kokma suçunu benim üzerime atmana gerek kalmaz. Ne dersin ? ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Var ya öğretmenim.. ![]() | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üç Ayaklı Tek Boynuzlu .... Kedi gene başına bi iş sardın ya hayırlısı olsun.Seni Köpeklere salıcam sen hak ediyosun ayrıca birde şunu söyliyim sana geçende seni dükkanın arka sokağındaki Sivas kedisiyle basmışlar(diceksiniz ki sivas kedi simi var,Demekki varmış) Birde Dükkanına gelen misafire hele benim gibi malüm şahsa kola az bile.Birde İletmek isterim nihle die bir şahış var sitemizde dolaşır arada bir ortaya çıkar Geçen gün masasının üstüne bir kutu mürekkep dökmüş.Sakar işte ne olucak neyse dayak yemeden ben kaçim .
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Üç Ayaklı Tek Boynuzlu ....nihle yi bilirim yolda desteksiz yürüyemez zati dökülen mürekkebi bınso matikle yıka cıkar. Nihleye gelince adem adem olalı böyle süpürge modelini görmedi (nedemekse) (not: Sivaslı Kediyi karıştırma...sivaslı kediyi karıştırma şimdi cıh cıh sanada bişey söylenmiyor he . yürüyen posta) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
![]() Kuyruksuz n'aparsın bu mart ayında damlarda | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| ayaklı, boynuzlu, tek |
Üç Ayaklı Tek Boynuzlu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boynuzlu Engerek (Vipera ammodytes) | asla_asla_deme | Zooloji | 0 | 01-08-2008 10:35 |